Nejste přihlášen/a.
Pardon, nevešlo se mi to do kolonky celé. Jde o toto. Všimla jsem si, že se stává, že se u některých odpovědí na otázku, nezobrazuje možnost hodnocení. Nemluvím samozřejmě o tom, kdybych otázku založila já. Tolik toho už přece jen vím, že nemohu hodnotit vlastní reakce, na svou otázku. To je nelogické. Nestává se to často, ale stalo se. A nejenom v mém případě. Napřed jsem si to vysvětlovala tím, že třeba nejsou odpovídající registrováni, ale já registrovaná jsme. A stalo se mi právě teď, v případě odpovědi na otázku "Vyzpovídání". Všichni mají ve svém políčku možnost dobré odpovědi, či nahlášení, já tam nemám nic. Ráda bych věděla proč. Děkuji za vysvětlení. Suzy.
Nevím, jestli to dobře chápu, ale... nebude to tím, že své odpovědi si hodnotit nesmíte a je krajně nepravděpodobné, že byste nahlásila svůj příspěvek?
Já zase nechápu, proč je u první odpovědi MODRÁ hokejka... Že by to značilo, že rádce už dostal bodík (za 2 ohodnocení "dobrá odpověď") a další hodnocení je zbytečné?
Díky všem za vysvětlení - ty modré hokejky jsou dobrý nápad. Někdy mě zajímá, KTERÉ konkrétní odpovědi si tazatel vybral za ty "dobré". Tak, teď už budeme vědět
Díky všem za vysvětlení - ty modré hokejky jsou dobrý nápad. Někdy mě zajímá, KTERÉ konkrétní odpovědi si tazatel vybral za ty "dobré". Tak, teď už budeme vědět
Souhlasím s vysvětlením, že sama svoji odpověď ohodnotit nemůžete, to by Admin trička, samolepky a miciny nestíhal kupovat a posílat!
Nesouhlasím s tou výše uvedenou poznámkou o nahlášení, myslím, že můžeme nahlásit i svoji vlastní odpověď, je to logické a rozumné, už jsem této možnosti využil. Třeba jsem tímto požádal o smazání své reakce na předchozí odpověď, kterou mezitím syslíci skryli, pak byla moje odpověď zcela mimo.
Modrá "hokejka" podle mne znamená, že další hodnocení je opravdu trošku "zbytečné", protože jestli je hodnocena 2x nebo 2000x, stejně za ni autor dostane jednoho bodíka směrem k získání dárku. Samozřejmě, není zbytečná vzhledem k ocenění důležitosti, pravdivosti či věrohodnosti odpovědi, proto při hodnocení zpravidla nekoukám, jestli už ohodnocena byla. "Zpravidla", protože pokud má stejný autor dvě rovnocenné rozumné upřesňující poznámky a jednu už má ohodnocenou, tak radši přidám bodíka zde, ať má aspoň dva bodíky a tričko o krůček blíže...
doplněno 23.08.11 22:37:Suzy, pokud vymyslíme dlouhý nadpis a zjistíme, že se do kolonky nevejde, stačí tam myšítkem kliknout a trošku název upravit, zkrátit, třeba na "Jak funguje možnost ohodnotit?"
Hope, prosím, koukněte se na tu otázku co zadala úplně jiná tazatelka! Já nejsem autorem! Já jen odpovídala, nevím proč si myslíte, že chci své odpovědi hodnotit! To snad už jsem pochopila dávno a ani mi to nemusí nikdo vysvětlovat. A hlavně, ani by mne to nenapadlo! Dokavaď se nepodíváte, o čem mluvím, nemá to smysl. Nemluvím o modrých hokejkách, ptám se, proč zrovna u mé ODPOVĚDI na otázku jiné autorky, se nezobrazí žádná možnost. Jedná se o otázku "Zpověď". Tu jsem nezaložila JÁ, krucipísek. Já jen odpovídala, tak, jako vy všichni. Tohle chci vysvětlit. Jinak děkuji za upřesnění ohledně dlouhé otázky.
Suzy, promiňte, ale stále nechápu. U VAŠÍ odpovědi se VÁM nezobrazuje možnost hodnotit? Koukal jsem na to, ale každý to vidí jinak, autor, "odpovídatel", Admin, syslík, já - každý má jiný "úhel" pohledu a zobrazení tématu i dotazu. Prosím, upřesněte, co Vám u Vaší odpovědi schází za možnost, dík!
Hope, než jste se tam podíval, naskočilo to a je to v pořádku. takže nyní už je pozdě. Nic zvláštního neuvidíte. Ihned jsem o tom informovala zde. Bylo mi vysvětleno, že se to občas stává a zasekne se to někde. já se s tímto vysvětlením spokojila.
doplněno 24.08.11 00:20:Záhada rozluštěna ve 23h16m. Teď už je bohužel popůlnoci.
Já si myslím, že "modrá hokejka" značí, že stačí už ohodnotit jen jednou a odpověď tak bude hodnocena celkem 3x jako dobrá.. A tudíž dostane bodík. A pokud jsem správně pochopila pravidla, tak v každé otázce lze hodnoti pouze 3 odpovědi. Takže pokud už 3 hodnoceny byly, ta poslední viz výše už ohodnocena být nemůže.
Nebo je to, Admine, jinak?!
"Tak zpátky na stromy"
Když tam je modrá hokejka, tak už bylo pravidlo splněno... odpověď byla ohodnocena 2x.
Ohodnotit může zadavatel otázky, ale pouze jednou a další čitatel/lé. A nebo... různí čitatelé ji minimálně 2x ohodnotí.
A já jako zadavatel otázky můžu hodnotit v mé otázce pouze 3 odpovědi.
doplněno 23.08.11 22:59:A pravda je, že mě se taky někdy objevila, resp. neobjevila možnost hodnocení. Ale tuto otázku by stejně měl fundovaně zodpovědět ADMIN.
Vidím, že se ničeho nedopátrám. Odpovídáte na něco, na co se neptám. Já na svém monitoru ani nikdy modré hokejky neviděla. Jsou tam pouze zelné, což značí dobrá odpověď, a pak je nahoře napsáno červeně nahlásit. Dokavaď si nikdo z Vás, nedá tu práci, aby se podíval do otázky "zpověď" a na mou odpověď, aby viděl, jak to tam je, tak mi nemůže nic vysvětlit. Jmenuji se Suzymon a mám tam šikmookou holku. ZNOVU OPAKUJI, ŽE SI SVÉ OTÁZKY NEHODNOTÍM, O TRIČKO MI NEJDE, MŮŽETE SE PODÍVAT, ŽE UŽ BYCH HO MOHLA MÍT DÁVNO, A NEPOŽÁDALA JSEM O NĚJ. JDE MI O VYSVĚTLENÍ NĚČEHO, ČEMU NEROZUMÍM. NEBUDU PŘECE ZAKLÁDAT OTÁZKY, A SAMA SI NA NĚ "MOUDŘE" ODPOVÍDAT! Tak pitomá snad nejsem. Přesto se omlouvám za rozčilený tón. Suzy.
Tak, a je po záhadě! koukla jsem znova na tu zpropadenou otázku, a najednou se to tam objevilo tak, jako u všech ostatních. Takže díky všem, otázka je od této chvíle bez předmětu. Všechno je vyřešeno "šedou eminencí".
Hejkale, tak už to někdo udělal. Je to v pořádku. Najednou to tam naskočilo tak, jako u ostatních. Tos byl teda asi Ty. Já myslela, že Šedá Eminence zapracovala tajně ze svého budoáru. Hihi. Díky Suzy. Ale stejně by mne zajímalo, proč se to někdy stává. Nebylo to poprvé.
Já bych řekl, že nikdo nic dohromady nedával. Pokud se něco nezobrazuje tak jak má a ostatním to jde tak je na 90% problém v prohlížeči. Stačí smazat cache a půjde to a nebo si to časem obnoví samo. Tak bych to viděl já..
No jasně, jsem to ale ťulpas. Kdepak, já když kliknu na to dobrá odpověď, tak hlavně sleduji, jestli se to objevilo na té levé straně. Tu pravou už ani nevnímám. Budu nějaká roztěkaná. Tak tak.
Hejkálku, díky za skrytou gratulaci, já vím, ty děti hrozně rychle stárnou!
Zpočátku jsem se zeptal a chvíli dělal "mrtvého brouka", teď se to snažím Všem vám syslíkům, i Adminovi, trošku "vynahradit", takže otravuju a otravuju! Ale taky se snažim tady občas napsat něco rozumného, nějaký "rýpanec" si odpustit neumím. Ale myslím, že jsem si vybral správný "team", za který stojí za to kopat, bojovat! Takže NA ZDRAVÍ !
Suzy, tohle se mi taky stává, někdy to tam je, někdy to tam není a je to volná diskuze, proto asi nejde, někdy to tam není vůbec, i když by si autor určitě zasloužil hodnocení za dobrou odpověď. Nevím, neřeším, když nejde tak nejde.
Nejedná se o volnou diskuzi dzordi, to bych o tom nemluvila. ve volné diskuzi nejsou odpovědi hodnoceny nikdy. Ale já se Tě na něco zeptám, jsi registrovaný? Prosím, odpověz mi. Koukám, že nemáš žádnou ikonku a za tvým nickem je v kroužku r. Co to znamená. je to nějaká jiná registrace? velké díky Suzy.
doplněno 24.08.11 00:11:Už jsem z toho nějak zblbla, já to tam mám taky, to znamenaná registrovaný, to malé er. Už jdu spát. Tak ahoj. Suzy.
Milý Mavericku, v tuto chvíli, už není co řešit. Odehrálo se to včera a vyřešilo, ve dvacetři hodiny čtyřicet jedna minut. Takže dnes, ve 14h18minut, už nemůžete vidět vůbec nic podstatného. Ale přece jen se ještě jednou pokusím objasnit "problém" . Odpověděla jsem na otázku v rubrice "nejen pro ženy", kterou položila barcaaaa. Jednalo se o "vyzpovídání". Odpovídala jsem jako ostatní, ale u mé odpovědi, bylo prázdno. Bylo to, jako bych otázku založila já. Nebyla tam možnost nijakého hodnocení, ať dobrého, či nahlášení, že bych přestřelila v odpovědi. Nebylo tam NIC. Takže má otázka zněla, proč tomu tak je. Znovu opakuji, že nesháním trika, bože můj, jen mi byl nepochopitelný systém, a na to jsem se ptala. Když se rozpoutala diskuze a na téma, které jsem pod tímto podnětem zadal, najednou se mi u mé odpovědi zobrazilo to, co všem ostatním, tedy ve 23h.41minut. Okamžitě jsem to konstatovala a také ihned reagovala tím, že už je vše v pořádku. A také to v tomto případě v pořádku je. Ale doposavad mi nikdo adekvátně nevysvětlil, proč se tomu tak stalo. Podrobnější odpověď, už nejsem schopna napsat. Děkuji za váš zájem, upřímně, Suzy.
doplněno 24.08.11 21:16:Ale přece jen dodám. Je mezi Vámi všemi přece jen jeden, ale fakt jediný člověk, který pochopil o čem mluvím. A to je Krkovička.
Mavericku, jasně, jsi hodný, samozřejmě, že vidět nemůžu nic na pravé straně, ale přesto na té levé, mohu alespoň vidět, ohodnoceno 0 x. A to tam také nebylo. Prostě nic! A o to mi šlo! Teď už to konkrétně u této otázky, jak jsem řekla, vyřešeno je a dokonce mi jedna dobrá duše dala bodíka, za čež jí děkuji. Ale to opravdu nebyl můj cíl. Přece nemohu chtít za každou odpověď zelené hokejky. Já jen, že tam nebyla vůbec žádná možnost čehokoliv. Že už to teď chápeš? Ahojky Suzy.
Ještě doplním, byl tam jednoduše prázdný, béžový rámeček, jakobych otázku založila já. Uf. Teď jenom doufám, že je skutečně béžový, protože jestliže tomu tak není, tak se musím připravit na další vysvětlování.
No vidíš, krkovičko moje milá, Ty to chápeš, jsi holt ženská. A víš, čemu se divím? No, chvíli jsem váhala mezi smajlíky, ale nešť, jedu dál, tak tedy se dost divím, že se prozatím neozval náš Hop. To mi je fakt divné. Ten by nám to určitě objasnil. Ale má asi dovču. Jdu se kouknout, jestli je mezi námi. Papapa Suzy.
Mrkla jsem tam, a fakt není mezi námi. Někde se "fláká", ten náš mudrc. Tak ahojky Suzy.
Zdravím, popsanou záležitost vysvětlit nedovedu, je to pravděpodobně jedna z chybiček, která v systému naší poradny ještě je, jedna z mušek, žádná velká "masařka".
Sám vím o několika zajímavých úkazech. Stává se mi, že založím otázku (případně odpovím) a tím pádem jsem v tu chvíli (vpravo v seznamu dotazů) uveden jako poslední přispěvatel. Ovšem u otázky je ikonka NOVÉ, což paradoxně znamená, že jsem poslední příspěvek v otázce nečetl!
Viz poradte.cz/...
Další zajímavostí je, když si dám svůj seznam ohodnocených odpovědí, v seznamu je zobrazena i rubrika. Pokud mezi rubrikami najdu "Volná diskuze", asi to není správně!
Jsou to s největší pravděpodobností chybičky, které během chvilky odstraní systém sám, případně posléze stále bdělý Admin. Většina z nich mohou být přechodné stavy, kdyby systém stále všechno kontroloval a přepočítával, nezbylo by mu mnoho strojového času na naši rádcovskou činnost, poradna by se výrazně zpomalila. Myslím, že to má Admin dobře optimalizované, jsem raději, když se mi rychle zobrazují stránky a oželím třeba připsání bodíku o pět minut později.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.