Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč označení nové, když jsem to četl?

Od: hop® odpovědí: 14 změna:

Admine, asi nějaká chybička! ;)

Odpovídal jsem na dotaz, takže jsem si ho patrně nejdříve přečetl, možná jsem si přečetl i svoji odpověď. *smich*

Přesto na mne mrká symbol "nové" (i po refreshi) - je to snad nějaký záměr? :)

Proč označení nové, když jsem to četl?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cip*
hodnocení

0x

Nejspíše je to tím že to nekdo pridal pred chvily a na nejakou dobu to trva než to zmizi

hodnocení

0x

a četl jsi to pořádně? *smich*

když se to bude opakovat, tak to vyzkoumáme. ideálně ještě mrknout na "moje nepřečtené otázky", jestli je to tam taky ;) Ono se zpětně skoro nedá zjistit v čem se stala chyba, pokud se to neopakuje. Prostě se nevložil záznam, že jsi otázku přečetl v dobu xy...

hop®
hodnocení

Četl jsem to třikrát, než jsem to vyfotil (a hlavně jsem tam psal, néé?)! *cert*

... ne v poho, budu stopovat, když něco objevím tak písnu... :)

fidonet*
hodnocení

0x

ano, četl jsem některé otazky X-krát a pořád je mám jako nové. Některé dlouhodobě a některé se časem už jako nové neoznačí ...

hop®
hodnocení

Opět stejný problém, otázka je zařazena i mezi mými nepřečtenými, a v rubrice otázek do kterých jsem přispěl je také označená jako nová.

Proč označení nové, když jsem to četl? #2
des*

Mně se na konci dotazu,ukazuje jen čas odpovědí a není tam nick pod datumem jak u "hopa"čím to je?

pomohl by obrázek, takhle nevím jak si to představit :)

mělo by to být vyřešeno, měl jsem tam logiku, že když byla otázka starší než 14 dnů resp poslední odpověď, tak se označení neprovedlo, ale z hlediska aktualizace odpovědí, to je samozřejmě blbost, takže jsem to vypustil resp. upravil na 90 dnů, což je limit pro zámek otázky. Díky za nahlášení! *palec*

des*

Bohužel mám to pořád stejně:

Vložit novou otázku

Auto-moto
auta, motorky, příslušenství, ostatní, administrativa
otázkaautorrubrikaodp.zobr.změna
po jaké době žádat o řptatat administrativa518před 34 min
reproduktory do felicielukeen auta15před 37 min
Čidlo chladící kapalinysanka auta511před 75 min
jakou navigaci Tomtomkmacek příslušenství05před 119 min
Dočasné vyřazení autalikva auta25104před 2 hod
šajtrpáka řadička chtěl bych vyměnit vrchníklesti auta319před 2 hod
Hrozi mi ztrata RP?acemax administrativa22169před 3 hod
vystavení duplikátu TPbousa auta636před 4 hod
Zhodnocení výběru auttren auta1190před 4 hod
EPC čidlo a nízký výkonsanka auta19108před 5 hod
Naš mechanici na Slovensku su bezradnisavinol auta449před 5 hod
jízda pod vlivemsunar auta12154před 5 hod
Profesní průkaz ano,nebo ne?ladigraj auta532před 5 hod
Opel ASTRA - DENNÍ SVÍCENÍsindelarik auta878před 6 hod
Denní svícení Hyundai i10sinfra auta016před 7 hod
pás feliciapetroch25 auta557před 7 hod
jak odhlasit vozidloma auta1194před 7 hod
proč mi to děla citroen jumper 04martin1 auta017před 7 hod
táhlo kapoty neotevře kapotumarw auta233před 12 hod
Zimní pneumatiku v Rakouskujosef43 auta544před 14 hod

no, moc obrázek to není, takhle je to správně, je to výběr z jedné sekce, to na co se ptáte, je jen na hlavní straně

des*

Nevím proč,ale už mi to sem nejde vložit,ale je to na vvšech strankach stejně,jen datum a neni tam nick posledni odpovědi.

už sem nevkládej vykopírované stránky, protože je to prasečina, je to takový problém vložit printscreen, kdy chceš něco ukázat?

des*

Je to pravda,prasečina,jako admin to smaž,nic to neřeší,print screen mi nefunguje,nebudu zbytečně kalit zdejší klidné vody...Omlouvám se.

smazáno už dávno, print funguje všem ostatním... v čem je problém? Uložit v nějaké grafické programu jako JPG a pak ho sem vložit. ale když jsem viděl, co jsem viděl, vše bylo ok. Celý problém se zřejmě točí v tom, že hlavní strana má 4 podstrany, ty je potřeba rozlišit a zároveň odlišit jednotlivé rubriky... nick je jen na hlavní straně mimo záložku RUBRIKY.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]