Nejste přihlášen/a.
Admine, asi nějaká chybička!
Odpovídal jsem na dotaz, takže jsem si ho patrně nejdříve přečetl, možná jsem si přečetl i svoji odpověď.
Přesto na mne mrká symbol "nové" (i po refreshi) - je to snad nějaký záměr?
a četl jsi to pořádně?
když se to bude opakovat, tak to vyzkoumáme. ideálně ještě mrknout na "moje nepřečtené otázky", jestli je to tam taky Ono se zpětně skoro nedá zjistit v čem se stala chyba, pokud se to neopakuje. Prostě se nevložil záznam, že jsi otázku přečetl v dobu xy...
Četl jsem to třikrát, než jsem to vyfotil (a hlavně jsem tam psal, néé?)!
... ne v poho, budu stopovat, když něco objevím tak písnu...
Opět stejný problém, otázka je zařazena i mezi mými nepřečtenými, a v rubrice otázek do kterých jsem přispěl je také označená jako nová.
Mně se na konci dotazu,ukazuje jen čas odpovědí a není tam nick pod datumem jak u "hopa"čím to je?
mělo by to být vyřešeno, měl jsem tam logiku, že když byla otázka starší než 14 dnů resp poslední odpověď, tak se označení neprovedlo, ale z hlediska aktualizace odpovědí, to je samozřejmě blbost, takže jsem to vypustil resp. upravil na 90 dnů, což je limit pro zámek otázky. Díky za nahlášení!
Bohužel mám to pořád stejně:
Vložit novou otázkuno, moc obrázek to není, takhle je to správně, je to výběr z jedné sekce, to na co se ptáte, je jen na hlavní straně
Nevím proč,ale už mi to sem nejde vložit,ale je to na vvšech strankach stejně,jen datum a neni tam nick posledni odpovědi.
už sem nevkládej vykopírované stránky, protože je to prasečina, je to takový problém vložit printscreen, kdy chceš něco ukázat?
Je to pravda,prasečina,jako admin to smaž,nic to neřeší,print screen mi nefunguje,nebudu zbytečně kalit zdejší klidné vody...Omlouvám se.
smazáno už dávno, print funguje všem ostatním... v čem je problém? Uložit v nějaké grafické programu jako JPG a pak ho sem vložit. ale když jsem viděl, co jsem viděl, vše bylo ok. Celý problém se zřejmě točí v tom, že hlavní strana má 4 podstrany, ty je potřeba rozlišit a zároveň odlišit jednotlivé rubriky... nick je jen na hlavní straně mimo záložku RUBRIKY.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.