Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pár nápadů pro zlepšení Poradte.cz

Od: charlies* odpovědí: 3 změna:

Měl bych pár nápadů, jak trochu zpříjemnit život zdejším přispěvovatelům. Nejsem určitě sám, koho už to někdy vypeklo:

1) Vkládání obrázku je trochu na můj vkus zvláštní. Nemám ani možnost zkontrolovat, jak se to nakonec celé zobrazí a když bych se na poslední chvíli rozhodl o krok zpět, tak už je příspěvek dávno odeslán. Když pak potřebuji doplnit odpověď, tak se obrázek řadí na konec a to může být někdy dost matoucí. Ideální by bylo, kdyby zde fungovaly nějaké [img] tagy, aby bylo možné přidávat i více obrázků.

2) Přidat nějaký tag [code], který by zobrazil text, tak jak je a dal ho do nějakého rámečku. Je to přehledné a mám jistotu, jak se to zobrazí.

3) Možná se mi to zdá, ale občas trochu zvláštně funguje formátování. Když píšu zprávu a postupně se přepínám nezi Zobrazit náhled a Opravit a používám u toho formátování, tak ne vždy ve výsledku zobrazí správně.

4) Taková drobnost. Když vkládám novou otázku a používám Zobrazit náhled/Opravit, tak by si to mhlo pamatovat, jakou jsem zvolil podrubriku.

5) Chybky. Když v příspěvku zadám uvozovky a opět dám vícekrát Zobrazit náhled/Opravit, tak se to nahradí \ a uvozovky jsou pryč. Těch chyb v Zobrazit náhled/Opravit se mi zdá, že bude víc, možná by to chtělo trochu více otestovat. Třeba se mi nezobrazuje celý příspěvěk, ale vpravo je useknutý.

Neberte to jako kritiku, ale spíš jen tak návrh, jak by to mohlo fungovat. Možná jsem jen moc zvyklý na diskuzní fóra phpBB, kde ta možnost jak "vyšperkovat"příspěvěk je trochu bohatší. Jinak zdejší poradně fandím. Líbí se mi, že někdo přišel s něčím novým, originálním a není to jen další úprava phpBB s jiným designem. :)

doplněno 05.06.11 00:01:

K tomu formátování. Nějak se mi zřejmě povedlo ho rozhodit nejen u mého příspěvku:

poradte.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já jsem pro "zjednodušení" a dávám první bod " *palec*"

hodnocení

0x

Souhlas phpBB jsou fassa..ještě snad kdyby to bylo ve wrodpressu..

Co se týče obrázků přesně z toho důvodu je sem necpu anebo minimálně..nicméně jsem zvyklý z doby začátků hoffylandu použvate imageshack.us což je uplně idea..bohužel člověk na poradtě nevidí co to vlastně vykouzlí ve výsledku..

A i když mi admin již jednou říkal že raději zeštihluje jsem stále pro lajny alá lide.cz diskuze kdy člověk vidí co k čemu patří..

jabraka*
hodnocení

0x

Také se připojuji k možnosti přidat více obrázků,třeba by to umožnilo zmenšit rozměr obrázku.

Dále mi vadí,že se text ztratí,když na chvíli kouknu do Google a musím psát znovu ,nebo otevřít ještě jedno okno Winex

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]