Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zmizely příspěvky?

Od: patronka* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, včera jsem odpovídala k dotazu "juglans" - Jak postavit suchou zídku...Po mých dvou odpovědích s fotem, tam byly ještě příspěvky od "milancukrar" a "inžinýrka" a ty jsou dnes pryč. Ten první mne nepotěšil, druhý ano, ale to je celkem jedno. Jen mne zajímá, jestli není nějaká změna, třeba jestli se mažou příspěvky, které nejsou přímo odpovědí. Děkuji a přeji krásný den. Patronka

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

*palec*

doplněno 12.05.11 12:17:

tohle bylo, aby bylo vidět jak to v reálu vypadá...

to přece není odpověď... :)

Když jsou v otázce 4 odpovědi z toho 2 jsou odpovědi na otázku (od jednoho autora kvůli 2 obrázkům - to je v pořádku) a další 2 "odpovědi", které znějí přibližně "*palec*" a druhá "*jasne* to se povedlo", tak to podle mého není rada na otázku, ale Volná diskuze. Všeho prosím s mírou. Chválení vnitřní poštou určitě potěší více, protože je adresnější a dá se považovat za hodnotnější, protože dalo více práce.

Zkuste se na to podívat z pohledu tazatele: jedna odpoví - super, díky moc a další 2 plácají po ramenech - hm

patronka*
hodnocení

Možná jste můj dotaz pochopil jinak, než byl míněn. Já toto naopak vítám a byla bych moc ráda, kdyby se to tak dělo i nadále. Mně když se nějaká odpověď líbí, tak ji prostě oboduji a nemám potřebu to rozepisovat, pouze když mám k tomu co doplnit. Jak si jinak velice milanacukrare vážím, tak v tomto případě bych to mohla brát i jako invektivu :). My ( ženy ) taky pořád zdejší rádce neplácáme po ramenech, jak to pěkně vymysleli. Díky za vysvětlení. Patronka

" Jak si jinak velice milanacukrare vážím, tak v tomto případě bych to mohla brát i jako invektivu"
Patronko, určitě ne invektivu, ale opravdovou chválu. Upřimnou chválu.
sebod*

Admin. Já se domnívám, že ten zdvižený prst otázce a ani následnému vláknu nijak neublížil*stop*. Naopak. Domnívám se, že tato poradna má svoje krásné specifikum . Není to tady jenom o tom : "...namíchej maltu, založ rohy a vyzdívej..." Tím myslím stručná odborná odpověď. Je to tu i o vztazích mezi jednotlivými lidmi.*vtip* I o té veřejné pochvale.*palec* To až se tu vytratí, tak zbydou naprosto nudné stránky.*bum* Myslím si, že hodně lidí sem chodí právě kvůli této kamarádské atmosfeře. A tu až Ty odsud vyženeš, tak odejde i hodně lidí.*bezim*

patronka*
hodnocení

Já jsem před nedávnem požádala, aby se nekonečné debaty o ničem přesouvaly do volné diskuze poradte.cz/..., ale určitě se nebráním takové menší cenzuře. Jen aby se nemazaly jen ty pochvalné a nezůstávaly naopak nepříjemné a hádavé příspěvky. Po nějakou dobu tady na poradte.cz byla tak špatná atmosféra, že sem plno osvědčených rádců raději jen občas nahlédlo. My totiž o sobě víme často i mimo poradnu a pak se otvíraly malé poradničky po soukromých linkách. Jinak se Sebodkou absolutně souhlasím v tom, že pro mnoho z nás je (byla?) poradna místem, kam člověk přicházel mezi přátele a řada z nás mnoho jiných příležitostí ani nemá. Pokud se ta přátelská atmosféra vytratí, ztratí poradte.cz své neopakovatelné kouzlo, které žádný jiný server nemá. Patronka

Pravda neublížil, jen zavádí volnou diskuzi všude - ovšem já nejsem pro striktní rady a nic víc. Koho by to bavilo? Přiznám se, že ani mě a vydržel bych to tak maximálně půl roku. Což není hodně.

Mám radost, že si tu lidé víceméně mezi sebou rozumí, kontaktují se s přáním k narozeninám apd. to je super!

Pošťipování a chválení taky nevadí, jsme lidi ne stroje, každý je tu ve svém volnu a volnit si může kde chce a pokud mu budeme neustále něco přikazovat určitě nebude volnit zde. To respektuji. Jde jen o to najít míru. Mohl jsem umazat jedno pochválení a pak by to bylo "vyvážené", ale které vybrat? *smich*

závěrem: nebyly smázany protože byly špatné, jen vzhledem k okolnostem nebyly "patřičné" a přínosné.

doplněno 12.05.11 12:58:

ten led, kdy je to správně a kdy ne je hodně tenký a každý den může být tenký jinak. Známe se dlouho, takže v zájmu pořádku věřím, že jsou omyly na obou stranách respektovány a ne brány jako usurpátorské nebo diktátorské.

doplněno 13.05.11 10:31:

mírně jsem si upravil vlastní příspěvky, aby v tom byl větší pořádek. Ke změně textu nedošlo :-D

ladinpraha*
hodnocení

0x
patronka*
hodnocení

Ládine, proč ten link? Nějak mi to nedocvaklo. Jinak jsme s "juglans" přešly do ilegality, pokračujeme po jiných bezdrátech. S pozdravem patronka. *slunce*

výtka
Upozornění od administrátora 12. 05. 2011 13:32:24
"ilegalita" není úplně správně, klidně jste to mohli rozvinout zde, pomohlo by to ostatním s podobným problémem ;), pokud nejde o širokou diskuzi mnoha témat :-D
patronka*
hodnocení

Proč jsme přešly do ilegality? Od včerejška se žádný mužský rádce nepřidal, tak nechci riskovat něco jako posměch. Otázka dál jede, přispět může každý ale pokud by se chtěla přidat i žena, může použít vnitřní poštu. O tom všem je psáno výše. Patronka

ladinpraha*
hodnocení

0x

Hledala jsi otázku. Byla tam dvakrát a odpovědi se nějak míchaly dohromady, prostě zmatek. Tohle je jedna z nich, tu druhou asi někdo smazal. V hledání ji najdu, ale když na ni kliknu, tak se otevře úplně jiná otázka.

doplněno 12.05.11 13:57:

Patronko, byla to reakce na původní otázku, já mezitím hledal a dělal něco jinýho a pak to sem šoupl aniž bych se podíval, co se tu mezitím urodilo.

hodnocení

0x

Chvály není nikdy dost, kdo jiný nás pochválí, nežli my?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]