Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozor - admin zneužil dnešní den

Od: ben® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, tak, už si někdo všiml, co je tady dnes nového? Trochu napovím, že došlo k jistému sjednocení či vyrovnání pozic. Tak, hádejte . Zdravím!

P.S. To slovo zneužil v nadpisu jsem psal v uvozovkách, ale text. editor to takto nevzal.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sami SYSLOVÉ...to jsme to dopadli..

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, je zde přesyslováno . Zdravím!

Dobrý den, teda bene to je postřeh*palec*,váš avatar vás přesně vystihluje. Já jsem si toho vůbec nevšimla:-D Ať žije apríl !

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, postřeh se dnes osvědčil, ale nebyl jsem jediný (viz odkaz). Zdravím!

poradte.cz/...

hodnocení

0x

ááááá, loňský zapomenutý vtipeček ve skritpech *smich* letos nebyl čas něco vymyslet a popravdě jsem na to taky zapomněl. Ještě že jsem všem včera poslal tričko jako omluvu. Utíkejte dnes všichni na poštu, ať se mi to nevrátí! *king*

ben®
hodnocení

Dobrý den, výborně - tričko bude fajn. Doufám, že je s krátkým rukávkem, když je už skoro letní počasí . Zdravím!

hodnocení

0x

Tak se tu dnes moc nevrtejte nebo bude poddolováno a poradna nám spadne na hlavu :)

naihonn*
hodnocení

0x

Inu cítím se zcela zneužitý. Musím si pročež hned jít udělat toasty.

ben®
hodnocení

Dobrý den, pozor, ať si hned neumastíte to nové darované tričko . Zdravím!

hm*
hodnocení

0x

Bych si ani nefšim, kdybys na to neupozornil ... Ale stejně: někdo má rámeček modrý, někdo ... je si rovnější.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Asi se mělo něco napsat, když se tu zase něco smazalo. Nebo nějaké vysvětlení? Nebo to nejde vysvětlit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]