Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apríííííl

Od: minda® odpovědí: 11 změna:

koukněte se na svojí hodnost - že by apríl? ;)

doplněno 01.04.16 07:46:

PS: už jste dneska někoho vyvedli aprílem vy, nebo někdo vás? podělte se... :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

01.04.16 07:27
hodnocení

0x

Hehe

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, byl jsem rychlejší . Zdravím!

poradte.cz/...

zwiki*
hodnocení

0x

tak se můžeme chlubit,že jsme byli Sys...

hodnocení

0x

No jo, takže si musím rychle užít svých 5 minut (možná i celý den!) slávy. *frajer*

hodnocení

0x

Jo, taky jsem se divil, že jsem z Magistra přeskočil na Sysla, ovšem nutno podotknout, že i když jsem dočasný Sysel, nemohu nikoho napomínat, buzerovat a trestat, takže nic moc no.

hodnocení

0x

*ee* Tak jsem se potřeboval na něco podívat do mapy... *smich*

Je k tomu připojený i komentář :-D:

Po řadě vašich stížností a nářků jsme zjednodušili naše složité mapové podklady. Konečně si tak můžete v klidu plánovat své výlety v nové obrázkové mapě, která zobrazuje vše podstatné, co náš vykutálený kousek Zěměkoule nabízí. A pokud nám chcete něco vzkázat, klidně můžete.

doplněno 01.04.16 10:44:

Jo a taky informace: " Když nám necháte e-mail, vložíme ho do celosvětové spamovací databáze a už nikdy nepropásnete žádnou slevu!"

Apríííííl

ladinpraha*
hodnocení

0x

Taky pěkné.

fakeupdate.net/...

ben®

Dobrý den, "pěkné" - možná to vyvolá i nějaké otázky do rubriky o PC . Zdravím!

P.S. Ještě štěstí, že mám OS Linux.

paspulka*
hodnocení

0x

Včera mailem,že objednaná myčka nádobí přijde dneska..ráno mobil - slečinko,my to dneska nezvládáme,přijedem zejtra...já-to je blbý,jsem kvůli tomu doma...najednou chechot - aprííííl! Co dodat...

martinaa*
hodnocení

0x

Hustý, až nyní jsem si toho všimla *smich*.

Pěkný kousek *palec*

pt®
hodnocení

0x

jo, jo, letos i vloni...na Apríla...*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]