Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
Dne 19.11 jsem byla na společnosti AMV Group v Praze v kanceláři na Florenci č.p.1055 v 1 patru. Kde si mě vzala asistentka ode mě OP a chtěla po mě říct rodné číslo ale vzhledemže tam byl klient odmítla jsem říct svoje rodné číslo vzhledem k poskytování osobních údajů. Asistentka mi hovořila o pojištění od společnosti Axa že je potřebauzavřít pojištění měsíční splátkou 675 .-Kč a že se ta pojistka musí platit po dobu 2 let pokud ,nedostaneš od investora půjčku a zrušíš pojištění dostáváš pokutu 15.000 Kč .Byla jsem chytrá a pojištění jsem neuzavřela protože když ti schválíúvěr pak se sepisuje pojištění k úvěru.Bylo by dobré na společnost AMV Group podat trestné oznámení a informovat o tom společnostAxu. Byla bych ráda kdyby se ozvali v všichni postiženi na můj e-mail:finance2009@atlas.cz
Tohle nemá smysl. Je dobře že jste jim nic nepodepsala. Kryjou tím své provize a nic víc. AXA s tím nemá nic společného, ale vsadím se, že když zajdete na AXA, tak vám tu pojistku sjednají taky a žádná doložka o 15.000 Kč tam nebude. Více se to řešilo tady: poradte.cz/... Je tam i moje nabídka kolik by stálo krytí rizika klasicky a ne s blbou investiční pojistkou na dva roky. To co vám nabízí oni, není rada klientovi, ale jejich peněžence.
Mají se ozvat všichni s postižením fyzickým nebo duševním?
Škoda, že jste byla chytrá jen tehdy. Kdyby Vám to vydrželo déle, tak byste třeba dospěla k závěru, že nejspíš není pádný důvod k podání trestního oznámení. Zcela jistě ne podle toho co popisujete. Nebo snad na Vás páchali nějaký trestný čin?
Ne. Jen by si lidi měli uvědomit, že makléřské společnosti prodávají pojistky pojišťoven, ale to je s nimi jediná spojitost. Pojistné podmínky jsou pro každého stejné, ale podmínky které si stanoví ta daná makléřská společnost už je jejich věc a s pojišťovnou to nemá nic společného. Podat žalobu ... opravdu není důvod. Oznámit AXA ... není co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.