Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvod od společnosti AMV GROUP s.r.o

Od: renata31* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,
Dne 19.11 jsem byla na společnosti AMV Group v Praze v kanceláři na Florenci č.p.1055 v 1 patru. Kde si mě vzala asistentka ode mě OP a chtěla po mě říct rodné číslo ale vzhledemže tam byl klient odmítla jsem říct svoje rodné číslo vzhledem k poskytování osobních údajů. Asistentka mi hovořila o pojištění od společnosti Axa že je potřebauzavřít pojištění měsíční splátkou 675 .-Kč a že se ta pojistka musí platit po dobu 2 let pokud ,nedostaneš od investora půjčku a zrušíš pojištění dostáváš pokutu 15.000 Kč .Byla jsem chytrá a pojištění jsem neuzavřela protože když ti schválíúvěr pak se sepisuje pojištění k úvěru.Bylo by dobré na společnost AMV Group podat trestné oznámení a informovat o tom společnostAxu. Byla bych ráda kdyby se ozvali v všichni postiženi na můj e-mail:finance2009@atlas.cz

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

Tohle nemá smysl. Je dobře že jste jim nic nepodepsala. Kryjou tím své provize a nic víc. AXA s tím nemá nic společného, ale vsadím se, že když zajdete na AXA, tak vám tu pojistku sjednají taky a žádná doložka o 15.000 Kč tam nebude. Více se to řešilo tady: poradte.cz/... Je tam i moje nabídka kolik by stálo krytí rizika klasicky a ne s blbou investiční pojistkou na dva roky. To co vám nabízí oni, není rada klientovi, ale jejich peněžence.

cyril*
hodnocení

0x

Mají se ozvat všichni s postižením fyzickým nebo duševním?

Škoda, že jste byla chytrá jen tehdy. Kdyby Vám to vydrželo déle, tak byste třeba dospěla k závěru, že nejspíš není pádný důvod k podání trestního oznámení. Zcela jistě ne podle toho co popisujete. Nebo snad na Vás páchali nějaký trestný čin?

sasdax*

Ne. Jen by si lidi měli uvědomit, že makléřské společnosti prodávají pojistky pojišťoven, ale to je s nimi jediná spojitost. Pojistné podmínky jsou pro každého stejné, ale podmínky které si stanoví ta daná makléřská společnost už je jejich věc a s pojišťovnou to nemá nic společného. Podat žalobu ... opravdu není důvod. Oznámit AXA ... není co.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]