Nejste přihlášen/a.
mate nekdo zkusenosti s firmou amv group s.r.o.?
zazadali jsme o pujcku, amv group zavolali, ze byl uver schvalen a ze mame platit kolem 1800,00 mesicne a ze je to uz i s pojistenim od axy, mame se stavit co nejdriv kvuli podepsani smlouvy...
muj pritel tam jel, podepslal a pote uz se nikdo neozval. firma existuje dal, uz jsme zaplatili 2x tu pojistku od AXY a ono nic.
take jsem si tu precetla tech 100 velmi podobnych prispevku, ale stale nevim, co se da jeste delat, kdyby nekdo zkusenosti mel, prosim poradte, chteli bychom to pojisteni zrusit, ale mame strach, ze nam daji tu pokutu 15000,- . je tu ale jedna moznost, v zakoniku je uvedeno, ze zakaznik muze do dvou mesicu od smlouvy ustoupit, udel to uz nekdo? mam strach , kvuli te pokute, chteli jsme pujcku prave kvuli tomu, ze nemame penize, a ted musime platit jeste 620,- kc navic. prosim pomozte, jsem zoufala
už to bylo i na NOVĚ, asi před měsícem a půl, nechápu jak můžete být tak naivní a uzavírat přesto podobné smlovy, do AXA hned zavolejtea vše zrušte, jen kvůli lidem jako vy existují podobné firmy, které parazitují jako blechy nebo vši
Kdyby jste byli finančně v pohodě, dá vám půjčku každá banka, pokud vám nedá půjčku normální spořitelna, ale musíte žádat o nebankovní, není něco v pořádu
Ale netrapte se, občas vidíme v televizi IDIOTY, kteří aby získali nebankovní půjčku nebo úvěr předem zaplatí parazitům desetisíce za různé poplatky,. a úver nakonec stejně nedostanou...nedávno byl pořad o vysokoškolačce, ketrá tak zaplatila více než šedesát tisíc...
ano, mate pravdu, jsme idioti, i kdyz si myslim, ze kdybychom nebyli v takove penezni tisni, timto IDIOTEM bychom se nestali.
je to skoda, ale prosim vas, co s tou pokutou 15 000,- korun? kdyz zrusim to pojisteni, budou je po me chtit. a co pak? skoda ze jsem ten porad nevidela, ale ta financni tisen se vztahuje i na vybaveni bytu. pisu z pocitace, na kterem jsem se ucila pred 18 lety na zakladce, internet je natazeny od babicky u ktere bydlime. uz chapete, o jakou penezni tisen se tu jedna?
dashad. NEJSTE žádní idioti! Jste lidé, kteří se dostali d finančních problémů a to se může stát každému.
Kdy přítel tu smlouvu podepsal? Tu pokutu máte platit za co?
doplněno 12.10.10 15:07:Potřebuji PŘESNÉ znění toho, kde se píše o pokutě.
Dobrý den,
jednak dekuji i za to malo - tvrzeni, ze nejsme idioti. V ekonomice se nevyznam. Coz nerika, ze jsem idiot. Selskym rozumem vidim, ze idioti jsou uplne nekde jinde.
Smlouvu jsem podepsal k datu 30.9.2010 , tudiz by melo jit dle zakona smlouvu do dvou mesicu zrusit. Plati to pro vsechny smlouvy?
Presne zneni cele smlouvy i nasledneho dopisu bych Vam radeji poslal na mail.
Pokud mi venujete trochu casu a pripade poradite. Byl bych Vam velmi vdecny. Bohuzel nevim , kde presne bych se mel o zakonech docist. V pripade zajmu Vam popisi cely pribeh a treba by jste mi mohl poradit jeste s jinymi vecmi. Mozna by jste mi pomohl ziskat novou sanci. Jsem elektrotechnik a programuji webove stranky, delam elektroinstalace a jine veci lidem kteri o tom nemaji ani sajnu. Bohuzel inteligence v jednom oboru nezarucuje rozum do vseho co je v zivote treba. Hlavne v teto dobe , kde vyhravaji hieny a lhari. Byl jsem slusne vychovan, ale zivot mi ukazuje jen to, ze slusne chovajici se lide to maji vetsinou v realu nejhorsi.
s pozdravem ,
Jiri Lukes
No, já zase vůbec, ale vůbec nerozumím programování webovek . přesně, každý umí něco. No, každý... Někdo neumí nic, jen urážet lidi a ke štěstí mu to stačí.
Výborně Sebode! Je mi těch lidí hrozně líto. Volání a prosba té paní, mi připadla zoufalá. Já pomoci neumím, ale hrozně mě mrzel přístup některých z nás. Idiotem se může stát za určitých tísnivých okolností kdekdo, i Ti, co si myslí, že mají všechno pod palcem. Já se Sebode připojuji k prosbě tazatelky, jestli můžete nějak poradit, udělejte to. Jste dobrý člověk. Suzy.
S největší pravděpodobností s tím nic nenaděláte. Jen se ztěží chápe fakt, že přítel jede podepsat smlouvu o půjčce a přitom podepíše smlouvu o životním pojištění, to nevěděl co vlastně podepisuje? Jedinou šancí jak z toho ven by bylo prohlášení o neplatnosti smlouvy z důvodu nesvéprávnosti přítele, nebo dokázat, že podepisoval pod nátlakem nebo byl podveden. Jsou to ale vše věci, které se budou velice těžko prokazovat.
Zdravím Vás,
Jestlize firma prohlasi uver mate schvalen. Podepiste smlouvy a do 7mi dnu je vse vyresene. Podepisete smlouvu (vcetne nutneho pojisteni), nasledne prijde dopis, ze mam uver schvalen a ze mi nekdo zavola a posleze prevede penize na ucet. Mam v mobilu sms, kde se pise, ze byl uver shvalen, na dispecinku mi bylo receno, ze byl uver schvalen. V dopise mi napsali, ze mam uver schvalen.. Ale zadne penize jsem nedostal. Pokud zrusim pojisteni u AXA tak musim firme AMV Group platit 15 000 Kc pokutu. Pokud na jejich webu je , ze uvadeji veskere informace. ALe na miste Vas naprosto obelzou. Takto byla dle mych hledani na internetu stovky lidi, plus ti co to pres internet vubec neresi.. Pak vidim problem v zakonech a na strane policie a ceske vlady.
O pojisteni jsem vedel. Ale nekolikrate mi bylo potvrzeno , ze uver dostanu. S pojistenim jsem v tom pripade nemel problem.
Pak jsem treba idiot, ale myslim, ze nekde neni neco v poradku.
v zákonech bych problém neviděl, ani na straně policie,bude to ve Vás, smlouvu jste přečetl a souhlas stvrdil svým podpisem,AMV se zavázala maximálně k tomu, že zvýší vaše šance na získání úvěru, ale ne k tomu, že úvěr poskytne, jakým způsobem zvyšuje Vaše šance a Vaši bonitu bylo jasně rozebráno v televizní reportáži na Nově, v podstatě nijak...Zavázal jste se dobrovolně k tomu že uzavřete pojištění,a že když pojištění platit nebudete, zaplatíte firmě smluvní pokutu...Jaká je smluvní pokuta pro firmu, a k čemu se zavázala firma? 1.) žádná 2.) k ničemu
Tak co by jste chtěl poradit? Spočítejte si, co Vás vyjde levněji, platit X-měsíců pojištění, a nedostat úvěr, nebo ho neplatit a zaplatit AMV group těch 15 tisíc...V podstatě poskytnete AMW group nevratnou půjčku Vy...
Přítelkyně by Vás měla vyměnit ze někoho normálního...
Jste idiot a navíc lhář. Prošel jsem si tím taky, ale o schváleném úvěru nepadlo nikdy ani slovo. Vždyť to jsou nebankovní půjčky a oni jsou zprostředkovatelé, zaboha by si nelajsli vám říct, že to je schválené... Životko není špatná věc, na zajištění úvěru, ale určitě bych ho podepsal až při podpisu úvěrové smlouvy.
I když v teroristickém státě, který porušuje vlastní Ústavu a lidská práva, (kde státni mocipáni z lidí ždímou peníze na různych pochybných poplatcích), se těžko sjednáva právo, máte-li tyto podklady podejte trestní oznámení pro podvod. Já jsem před časem podál oznámení na úřady, s upozorněním na praktiky společnosti AMV... Ale tato společnost stále rozesíla svoje pochybné letáky bez uvedení názvu firmy. Jenže naše právo je zřejmě na úrovní nějaké Džamihilie.
i k tomu se v televizi vyjádřil zástupce AXA, že tato firma s tímto podnikánám nemá nic společného,domluvte se tedy s AXA , a top bez pokuty
Pozor na to. V AXA máte pojištění, které se dá do dvou měsíců od data sjednání zrušit. Ale pokuta bude nejspíš dohodou klienta a AMV. Pokud sjednávají pro AXA životní pojištění, tak si zřejmě tímto dodatkem kryjou své provize. Tudíž když zrušíte pojistku AXA, můžete stále zaplatit onu pokutu. Nechci vás strašit, ale prostudujte si to pořádně. A pokud se nebojíte, hoďte sem to co jste podepsala.
Smlouva jakou ma AMV Group je samozrejme takova a zakon s ni nema nic spolecneho. Ale praktiky firmy AMV Group mi selskym rozumem pripadaji trestne. Celou smlouvu budu prepisovat. Tak mi dejte mail a ja Vam to poslu. O praktikach si muzete precit v prispevku vis, kde jsem odpovidal nespokojenemu urednikovi.
vypis ze smlouvy o zprostredkovani
2.2 spolu s tim se zavazuje zprostredkovatel zajemci zajistit prilezitost ke zlepseni jeho postaveni zadatele o pujcku posilenim bonity vcetne moznosti uzavreni smlouvy o zivotnim pojisteni.
4.2 s ohledem na podminky pro vznik naroku na odmenu zprostredkovatele neni zajemce opravnen po dobu trvani ucinnsti smlouvy od uzavrene smlouvy odstoupit nebo ji vypovedet z jinych, nez zakonem stanovenych duvodu.
5.1 budeli v ramci plneni na zaklade teto smlouvy mezi zajemcem a treti osobou uzavrena smlouva o zivotnim pojisteni (dale jen pojistna smlouva), zavazuje se zajemce nejpozdeji do 30 dnu od podpisu teto smlouvy uhradit prvni platbu pojistneho a doklad o tom dorucit zprostredkovateli. Dale se zavazuje plnit smluvni povinnosti pojistnou smlouvou sjednane po celou dobu ucinnosti teto zprostredkovatelske smlouvy, tedy po dobu, po kterou vuci nemu trvaji povinnosti zprostredkovatele, touto smlouvou o zprostredkovani prevzate a zpusobile dat vzniknout naroku na zprostredkovatelskou provizi.
5.2 poruseni techto povinnosti ohrozuje moznost zprostredkovatele dosahnout sjednany narok na vznik provize a zaklada narok zprostredkovatele vuci zajemci na smluvni pokutu ve vysi 15000,- Kc.
vseobecna obchodni ustanoveni
8.1 ... dale se zprostredkovatel smlouvou zavazuje zprostredkovat ve prospech zadatele uzavreni smlouvy o zivotnim pojisteni s pojistovnou, se kterou ma zprostredkovatel smluvni vztah, na zaklade ktereho je opravnen toto pojisteni zprostredkovat
13.2 na zavazek uhradit smluvni pokutu dle teto smlouvy nema vliv otazka zavineni pri poruseni smluvni pokutou zajistenych zavazku. Ujednani o smluvni pokute obsazena v teto smlouve nemaji vliv na pravo poskozene smluvni strany na nahradu skody vuci druhe smluvni strane zpusobene porusenim povinnosti, na kterou se smluvni pokuta vztahuje, a to nahradu skody v plne vysi. Ukoncenim teto smlouvy neni dotcena platnost ani ucinnost ujednani ucastniku o smluvnich pokutach obsazena v teto smlouve ani platnost a ucinnost rozhodci dolozky.
smlouva se uzavira na dobu dvou let.
Tak na tomto není nic trestného. Vy jako klient jste dali právo zprostředkovateli obchodu k uzavření životní pojistky. Toto jste podepsala a AMV má na pokutu nárok. A ano tady je to jasně napsáno, že si touto pokutou kryjou svoje provize. Kdyby jste to náhodou nevěděli, většinou ručí pojišťovně dvěmi lety za své provize. Pokud vy zrušíte pojistku do dvou let, tak oni musí pojišťovně vracet provize. No a aby je to nebolelo, zalepí se na klientech pokutou 15.000 Kč. A ano je to sprosté jednání, protože kdyby jste si stejnou pojistku uzavřela na jakékoli pojišťovně, tak ničím podobným zavázána nebudete. Pozor ale...takto je to na pojišťovnách a u pojišťovacích agentů. Pokud je to makléřská společnost, tak u některých se s podobnou doložkou můžete setkat.
ok, to j opravdu smutne, premaham se z fleku nezalozit take takovou svinskou firmu, ale mam svedomi a neumim lhat.
takze neni skutecne zadny zpusob? napada mne, to pojisteni je nastaveno na tech 130 000 tisic, takze musi platit 620,- mesicne, coz je pro nas hodne, kdyby se pojistna suma snizila, tim i mesicni platby, zadna pojistna smlouva se ti preci nerusi. partner bude platit dal.. nebot to zvladne financne... musim se priznat, ze z toho jejich gulase mi o neni jasne. jestli byste nam mohl poradit jeste jednou. velmi dekuji.
No tohle už je asi na probrání s touto společností. Zkušenosti mám s bankami. Při úvěru, nebo hypotéce se uzavírají životní pojistky a to takovýmto způsobem: Půjčka 180.000,- - pojistná částka na smrt 180.000,-. V případě úmrtí má banka jistotu že ty peníze dostane a klient nenchá na rodinu dluhy. Ale...pokud hnete s pojistnou částkou během prvních dvou let, krátí se i provize toho makléře a tady by mohl být problém. Pokud v těch jejich pojistných podmínkách je napsáno, že platit onu pokutu budete pouze při zrušení životní pojistky, tak by to teoreticky šlo. A ano teoreticky, protože zase záleží na typu životní pojistky. Ale vzhledem k tomu co na 130.000,- platíte, by mě zajímalo co to máte. Vsadil bych se že to bude investiční životní pojištění a oni jsou v tomto směru pěkné ... a opět jsem si vzpomněl že nemůžu tady nikoho hanit, protože by si mohl stěžovat. Pokud to ale IŽP je, tak by jste se asi pod 500,- stejně nedostali.
A abych vás trošku nakrnkul, ukážu vám co já pro své klienty dělám v Generali, když oni potřebují pokrýt úvěr a nechtějí vůbec nic jiného. Teď budete nasraná daleko víc. Nabídka je postavena na krytí 180.000,- na smrt s platností na pět let. Těch pět let jsem si tipnul, protože nevím jak dlouho budete splácet. Ale těch 51 Kč měsíčně za životní pojištění platí i kdyby ten 35 let starý člověk měl tuto pojistku na 10 let.
pojistku ale klient podepisovat nemusi...a pokud podepise pouze zprostredkovatelskou sml. a nepodepise pojistnou sml. od Axy, tak preci sankcionovan byt nemuze..mam pravdu?
Zdravím Vás,
byla zde zadost o pomoc, radu. To co pisete myslim neni moc k veci. A abych odpovedel. Kdyz se domluvim s Honzou na kseftu a Pepoj reknu, ze o nicem nevim je to stejne jako kdyz Axa rekne v televize , ze o nicem nevim. Na internetu jsem dohledal spousty, spousty lidi, kteri AXU o tomto informovali. Vcetne me. Odpoved me byla, ze je to nezajima (ve slusnem podani). A ke zruseni.. U AXA to zrusit mohu. Ale nasledne me bude AMV Group zalovat o desitky tisic. Bohuzel, tak krasny mame v ceske republice zakony.
pritel
ano, nejste idioti, jen idiot který nemá peníze si půjčuje další a další peníze a zavazuje se k dalším platbám, pak tito idioti končí v televizní relaci krotitlé dluhů a jsou k smíchu celému národu...vy jste souhlasili s pojištěním, které ted necete, předtím to bylo o.k...? Také jste souhlasili s tím, že budete platit za příslib? ...Ano, bude to zprostředkovatelská smlouva o zajištění úvěru, která bude napsána tak, že i pokud firma úvěr nezprostředkuje, vy budete pořád něco platit...Za sliby a za cár papíru, za vlastní blbost a naivitu...bez znalosti této smlouvy tady lze jen těžko psát, co dělat, ale zopakuji to ještě jednou, o této firmě byla před 2 měsíci jedna dlouhá televizní reportáž, včetěn zástupce společnsoti AXA, tak se podívejte na netu do archivu a budete mít ve všem janso...S AXOU se domluvte na ukončení plateb, po AMV group vyžadujte dodržení slibu...zda jste nebo nejste idioti, to poznáte podle toho, zda po vás amv group pokutu 15 tisív následně bude chtít, a zda jí také vymůže, nebo ne...
LIDI POZOR. Je to podvod,i já nalítla. Ale obrátila jsem se na HELP Sdružení práv podvedených. Oni se tou fy. zabývají. Dělaj i jiný kauzy a ty chcípáky ženou před soud. Nemusíte pak platit nic.
Určitě je kontaktujte
HELP sdružení práv podvedených
www.podvedeni.cz
tel. č.774 97 97 27
Jste-li si jistá, že jste se stala obětí podvodu, pak je třeba podat trestní oznámení na policii či státním zastupitelství. Pokud jste ale někomu naletěla na obchodní strategii svojí naivitou, nevědomostí či snad hloupostí a věrohodný důkaz podvodu nejste schopna prokázat, pak máte smůlu a nezbývá než plnit to, k čemu jste smluvně zavázána a neučiníte-li tak, vystavujete se možnosti podání žaloby na Vás samu.
Nebojím se, mám na ně bič. Jsem členem HELP - Sdružení práv podvedených. Pokud na mě půjdou s žalobou k rozhodci, tak podám žalobu na zrušení rozhodčího nálezu. HELP to střílí pěkně od boku. A nebojte se, že bych na nich nechala nit suchou. Trestní oznámení, stížnosti na FÚ, ČNB a ŽL jsou samozřejmostí.
Tak chytrá a má tak špatnou bonitu, že musí si půjčovat peníze u všelijakých "lichvařů"? Divné, hodně divné.
Tak pokud jste se ve smlouve dobrovolně vzdala práva na spravedlivý soudní proces, a souhlasila s tím, že v případě sporu bude rozhodovat rozhodčí soudce, můžete mít i pět helpů...
nu : To není pravda i kdybyste sebevíce chtěli tak se nemůžete vzdát práva na spravedlivý soud.Proto se dá snadno rozhodčí doložka zrušit. Bohužel to jde jen soudní cestou a ta stojí peníze.
Bohužel ani členství v různých zájmových spolcích Vám nebude nic platné. Za hloupost se holt platí!
tak to se nejak zvrtlo, zadala jsem o pomoc a jediny, kdo se o to pokusil je ta pani, ze sdruzeni HELP, jinak vy ostatni neumite setrit nadavkami, vsem vam dekuji, ale jestli mi tu chce jeste nekdo psat, ze jsme idioti, hlupaci a podobne, tak to at sem radeji ani nepise.
žádné sdružení Vám nepomůže, protože "přítel" dobrovolně podepsal závazek, že budete platit, platit platit, a to jen za sliby a nejistotu...Skutečnost je taková, že 90 procent naší populace je "finančně " negramotných, z toho těží firmy typu AMW...po listopadu to byla různá "letadla", MLM-projekty, dnes se čile obchoduje se sliby...Přítele vyměnte za někoho lepšího.
Dělám nebankovky, takže mám přehled, a trestních oznámení na ně bylo už několik, a nejen jich, i stížnosti k ČNB, ČOI atd., všechno smeteno ze stolu. Proč? Protože nedělají nic nelegálního. Nic vám nevnucují, ač se lidé snaží tvrdit opak (mezi námi, mají nahrávky, takže není zas tak velký problém vyvést lháře z omylu), protože se nechali přesvědčit o výhodnosti životka. Ale to je věc jiná, občanku jim nikdo nevzal, takže si zodpovídají za to, co podepíšou. A co je mi známo, tak v té kraťoučké smlouvě není nic jiného než to, co je jim řečeno. Žádný triky, žádný naléhání. A hlavně žádný placení předem. Nechceš, nemusíš, ale taky nemusíš nic dostat. 90% lidí jsou dlužníci v registrech a neplatěj dluhy. Kdo by někomu takovýmu půjčil? Tak to holt u nebankovek chodí.
Vám ani tak nejde snad o pojištění, ale o to, že peníza AMW nevyplatila. Na požadavku pojištění není nic špatného, to chce více firem, např. i při úvěru na auto nad jistou částku je požadavek sjednání havarijního pojištění a některé Fy to dělají s konkrétní pojišťovnou, se kterou mají smlouvu, některé to nechají na vás. Zrovna tak u hypoték. Pokud se vám to nelíbí, nemustíe úvěrovku akceptovat, jdete jinam.
Takže jste too dobrovolně podepsali, firmy už nejsou dnes tak blbé, aby jejich smlouvy odporovaly zákonu, ostatně co není zákázáno je povoleno a je to na smluvních stranách, včetně smluvní pokuty, která je v souladu se zákonem.
Je s podivem, že lidi smlouvy, podmínky řádně nečtou a nečtou.
Sdružení práv podvedených je co za spolek? Dělají to zadarmiko, u soudu? Jsou v registru podnikatelů? Víte kdo takové služby může u nás poskytovat?
taky sem pátral po takové organizaci zatím nemám info nebyl nato čas. Jinak nejlepší by bylo to dát nějakým způsobem do médií aby se tím opravdu někdo zabýval (občanské judo, černé ovce atd ...). Jedná se o matení klientů a myslím že tohle je opravdu napadnutelné. Jinak uzavřít si jistotu placení pojistky na dva roky bez jistoty dostání půjčky k vůli si tam ten člověk vůbec jde je teda minm. bláhové.
Pozdravuji tímto cyrila člověka plně zaměstnaného odpovědmi na tuto problematiku a obhajobu
Děkuji za pozdrav. To, co vy nestíháte, já řeším "levou zadní" v době svého permanentního volna. Jediné co obhajuji, je schopnost používat zdravý rozum -to jen na vysvětlenou, neboť Vás se to evidentně netýká. Pěkný den.
Jste si naprosto jistý tím, že Vám půjčku poskytla tato společnost? Nebo jen půjčku zprostředkovala?
AMV byl zprostředkovatel, ale jsem rád, že mi pomohli, protože v Komerčce, ve Spořitelně ani v Mbance mi půjčit nechtěli.
Můžete pro ukázku toho, že to takto funguje sdělit, kdo byl ten šťastný, který Vám mohl nakonec půjčit své peníze a o jakou částku se zhruba jednalo a její úrok?
Medicus: Vy jste pravděpodobně jediný,který dostal půjčku (pokud je to pravda). Opravdu by nás zajímaly podrobnosti. Podělte se.
Ze zákulisních zdrojů (v nebankovkách dělám) musím říct, že jediný není. Zprostředkovali úvěr stovkám lidí. Investora uvést nemůže, protože v úvěrové smlouvě je požadavek diskrétnosti, ti investoři jsou soukromé subjekty s volnými penězi
pane Maly, Jane,
vy jste ale nejakej chytrej, bud tam delate, nebo mi chcete rict, ze znate vsechny firmy a vsechny jejich figle? ja jsem sedela vedle sveho pritele, kdyz mu uz do telefonu rekli, ze muze prijet podepsat to pojisteni, ze uver uz je schvalen. nebo jsem podle vas take lhářka? to si vyprošuji.
přeji vám mnoho štěstí ve vaších nebankovkach...
potřebuji poradit, ne uražet, na co by mi bylo sem psat lzi, to by mi asi nikdo spravne pomoci nemohl, nemam-li pravdu.
A třeba nelžou. Úvěr mohl být schválen, ale třeba není "volný" investor, takže se musí počkat. Stejně nerozumím tomu, proč si lidé půjčují peníze u neznámých a nezavedených nebankovních firem. To opravdu není možné žít jen z toho, co si člověk vydělá a našetří? Vy snad umíráte hlady nebo potřebujete peníze na operaci, bez které do týdne umřete? Že jste nějací divní je všem jasné, protože normální člověk, když se dostane do situace, že si potřebuje pár tisícovek půjčit (ještě se nám nestalo), tak zavolá rodině, kamarádovi, spolupracovníkovi, majiteli firmy, v nejhorším zajde do banky, vezme si půjčku/úvěr nebo sjedná kontokorent nebo si nechá vydat kreditní kartu.
dashad - Tohle je trošku mimo mísu. Já o tomto třeba nevím, ale je dost dobře možné, že v podmínkách je opravdu uvedeno to, že o investorovi se mluvit nesmí. A on o pojistce nic nenapsal.
Jinak s tou pojistkou vám prostě nikdo nepomůže. Co je sepsáno, to je sepsáno. Jediná možnost je domluvit se nějak přímo s AMV, ale v tomto by byli sami proti sobě (své výplatě).
Pro ně rozhodně nedělám, na to mají svoje lidi. Já jsem malá kapacita, spolupracuju se 3 dalšími malými soukromníky. Místo investování do fondů, akcií atp., investujeme tak, že volné peníze půjčíme a vyděláváme na úrocích (ale není to žádná lichva, to zas pozor). No a čistě náhodou jeden soukromník je taky jedním z investorů pro AMV, tak jsme se o tom jednou trochu bavili. Oni ty podmínky půjček zas nejsou tak hrozný, protože výše částek nejsou velký. Ale většina lidí, co o to žádá, maj nasekaný dluhy a jsou vedený v registrech neplatičů. A diví se, že jim nikdo nechce půjčit a pak akorát hází špínu. Ti vyplacení samozřejmě nikam do diskuzí psát nebudou, prachy dostali a víc je nezajímá. A s tím jejich pojištěním, co já vím, tak to není podmínka smlouvy. Nechápu, proč jim to lidi podepisujou, když to vlastně vůbec nechtěj?
Právě že je. Přečtěte si ten barevný příspěvek.
Jinak lichva...ono jak se na to nahlíží. Půjčovat lidem, kteří nejsou schopni splácet je celkem blbost. Tedy pokud samozřejmě neručí majetkem. Lichva to není. Ono prakticky si lidi za svou blbost můžou sami. Spíše je to vyčůranost těch co půjčují.
Jo, s tím souhlasím, půjčovat zadluženejm je nesmysl. Ale na druhou stranu, není zas tak složitý dostat se do registru neplatičů, stačí když si banka špatně strhne splátku atp...
Ta zprostředkovatelská smlouva vypadá normálně? K čemu se tam člověk vůbec zavazuje? Pojištění si může uzavřít dobrovolně a když si ho neuzavře, tak zaplatí provizi až když dostane půjčku. Slyšel jsem o tuctu firem, který si jen při uzavření zprostředkovatelské smlouvy nebo žádosti o "předschválenou" půčku nechají zaplatit 5-10 tisíc předem...
Bokem: nedávno jsem kupoval auto a uvažoval o spotřebiteláku zaručeném autem. Po prostudování podmínek - RPSN nad 20%, předražený havarijní pojištění 20k/ročně, pokuta 5% nebo víc při předčasným splacení, zastavení techničáku a další příšerný podmínky... no připadlo mi to vysloveně jako lichva. A přitom to byl jen Essox (KB) a Sautoleasing (ČS), velký hráči... Člověk se do toho nechá v bazaru snadno vmanévrovat, ale co dělat pak? Úplně stejně jako lidi zde, označit je z podvodu, říct, že jim neřekli při podpisu všechno, že jim to vnutili atp., přitom pravda je taková, že to rádi podepsali a rozleželo se jim to až doma. Co jsem slyšel, tak si prý v kanceláři všechno nahrávají, aby byli krytý, takže doporučuju radši zpytovat svědomí, jak to ve skutečnosti bylo,než házet rovnou špínu. Tím se jich nechci zastávat, pochybný to určitě je. No ale když se na to podíváte, co dneska není na hraně...
Tak to na tom budeme podobně, jen s tím rozdílem, že pokud bych snad někdy zjistil komplex, tak jedině z těchto a podobných kladných příkladů!
Můj manžel taky podepsal. Nyní jsme členny HELP. Ti zrušili rozhodčí doložku u jiné podobné společnosti a mají za sebou několik desítek soudů a všechny vyhráli. Mám kompletní právní ochranu, odeslali jsme odstoupení od smouvy, stížnosti na dohledové orgány a byla jsem natáčet s TV Prima. Help to vše dohodlo. Teď čekáme na soud a ani na chvilku nepochybuji o tom, že se z toho dostaneme.. Náklady na proces jdou do deseti tisíc, ale Help má vlastní rozpočet a my se podílíme jen částečně.. 3.500,kč.
Ze začátku jsem řekla, že nemám peníze.. Překvapili mě, protože řekli, že netrvají na penězích, klidně ať to posílám po malých částech.. Zatím jsem jim poslala v několika platbách příspěvek dohromady 1200 kč. Klidně jim pošlu i další, když nemusím paltit další výlohy se soudem a právníky .. zatím jde vše v pořádku. Odstoupila jsem od smlouvy, poslala dokumenty na čnb, čoi, finančák a živnostňák. Za HELp se s manželem stavíme a jestli někdo něco kecá o tom, že help nepomůže, tak blbě kecá.
Podívejte se na jejich stránky www.podvedeni.cz a podívejte se na všechny kauzy. jsou tam reportáže z TV hlavního zpravodajství. rozsudky, ze soudů, kdy vyhráli, doporučení velkých bank a pojišťoven, články z novimn. Všichni doporučují, protože je evidentní, že na tyto bezpátření potvory nic jiného neplatí.
Než uděláte konečné rezíme, tak si dohedejte všechny informace
Napište jak jste dopadla. Zatím totiž jenom platíte a prakticky se nic nerozhodlo. U soudu se nakonec může stát, že daná firma vyhraje a vy zapláčete i nad soudními výlohami.
Také jsem chtěl pomoci od společnosti HELP. Žádal jsem u nich pomoc. Potom co jsem zaplatil 4,5 tisíce se mi od nich už nikdo neozval. Prý už to vyšetřuje i policie. Bohužel pod 5 tis. korun to není trestný čin
jsou to velky podvodníci žadala jsem o pujčku skoro před rokem a nemam nic potom se mi stalo že jsem neměla dvakrat na zaplacení axi a ted mi vyhrožujou skoro 45000 pokutou pokračuji dal v placení akorat jsem vynechala ty dvě splatky tak to raději nerušte a ještě mi tam odsud volala poněkud opila paní a pěkně mi vyhrožovala upozorněte na ně co nejvíce lidí takhle se vydělavaj peníze
My s nima zkušenosti máme. také jsme si zažádali, podepsali smlouvu od Axy a čekali jsme na spojení investora. jeho zástupce se s náma spojil že máme poslat další papíry (výpisy z práce atd...). my to ještě neposlali. Ale až to pošleme mělo by dojít k platbě na účet. My platíme Axu- 490 Kč.
Dobrý večer,poradit vám asi nedokážu,ale před dvěma lety jsem chtěla pomoct příteli a skočila jsem do toho taky.S tím že jsem taky musela uzavřít smlouvu na pojistku od AXY.A smlouva zněla že pokud mi neseženou vhodného investora který by mi výhodně půjčil finance, tak je smlouva platná dva roky.Hned po měsíci jsem pochopila proč ten závazek na celé a pro někoho dlouhé dva roky.Protože za nás ,,hlupáčky,, dostala firma AMV group od pojišťovny slušnou provizi za sepsanou smlouvu,kterou by musela vrátit kdyby jsme smlouvy zrušili.Celé a dva dlouhé roky jsem platila za někoho kdo se na mě obohatil.Dnes už sepisuji výpověď smlouvy,protože mi končí dvouletá lhůta.Proto jsem na těchto stránkách.Takže pokud se vám nepodaří,nebo vám nějaký právník dobře neporadí jak z toho ven,budete na tom asi stejně jako já.AMV group mi samozřejmě za celé dva roky -ŽÁDNÉHO VHODNÉHO INVESTORA NESEHNALA!Pouze mi dvakrát a to necelý měsíc po uzavření této pochybné smlouvy a potom,skoro po dvou letech,kdy mi drze poslali výhružný dopis že neplatim pojistku a rovnou mi napsali kolik mě budou stát soudní výlohy.Načež jsem neváhala a poslala jim hodně nepříjemný dopis na téma,Jak se chovat slušně,než někoho budu napadat a vyhrožovat.Byla jsem totiž ve výhodě.Protože k jejich smůle jsem ve stejnou dobu obdržela i dopis od AXY,kde mi děkovali za pravidelné placení a k výročí toho že jsem u nich už druhý rok!Teprve poté mi jako že někdo zavolal a nabízel mi 60 000,-kč za (a teď se držte) 6 000,-měsíčně!Přijde to někomu jako výhodná půjčka?A kromě toho ta paní co volala byla jako když vypadne z té reklamy,kde u hovoru operátorka jí a všim možným šustí,jen proto aby nebylo slyšet jaký háček půjčka má.Takže vám přeji hodně štěstí,aby vám to dobře dopadlo.A pokud se z toho nedostanete dřív než za dva roky,tak si to alespoň můžete nechat každý rok vyúčtovat a vrátit na daních.Hodně štěstí.
Tuto povedenou směsici jste si měl nastudovat před podpisem smlouvy a měl byste klid. Nyní Vám ani podobně postiženým nezbývá než plnit to, k čemu jste se zavázali. Jediným způsobem jak smlouvu zpochybnit je prohlášení se za nesvéprávného a to se zpětnou platností. K tomu podnětu ČOI bych se ozval i na nákladovém nádraží. Obě tyto instituce mají v tomto směru téměř shodné pravomoci.
Úsudek si jistě udělá každý sám, ale jedno je nezvratné - na obchodu s lidskou neznalostí či lépe řečeno hloupostí je založen v podstatě celý demokratický kapitalismus a téměř všechna ostatní společenská zřízení.
Nevím, oč Vám tou rádoby ironií jde, ale být podveden není zločin, zločin je podvádět. A to bez ohledu na to, jak byl tento podvod proveden. Takže Vaše rada "nechte si nas*** na hlavu a držte hubu a krok, hlavně ať se nám dál v této zemi daří beztrestně obcházet zákon" je přesně to, co tihle lidé čekají, že uděláme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.