Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zemřela nám fenečka

Od: chovatelka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,chci informovat ty, kteří mi odpovídali na můj dopis z neděle, o šťeňátku, fenečce, kterou jsme si přivezli od Evi z Děčína. Byla velmi statečná, a bojovala, ale svůj boj prohrála. Bohužel, paní majitelka uznala svou vinu v zanedbání péče až poté, co jsem jí poslala laboratorní výsledky vyšetření, jako důkaz.. Děkuji všem za rady a podporu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Ještě, že byla v poslední chvíli u Vás. *plac*- stařenka

knihomolka*
hodnocení

0x

*plac*To je hrůza co ti lidé dokážou s nevinným psem!*plac* Jak dopadne Eva? Nejradši bych jí zavřela na doživotí!*bum*

jolinar*

Je mi to moc líto *plac*

hodnocení

0x

Toto je moc smutná věc. Chudinka malinká. *plac*A až "chovatelku" uvidíte, dejte ji do držky. A ještě jednu za mě! A naúčtujte jí všechno-benzin, veterinu, volání. Ať jí to neprojde jen tak. A řekněte jí, že jí uděláte ostudu povšech serverech, kde to jen půjde. Ať je na další štěňátka a pejsky laskavá a pečlivá.*bum*Nenechejte jí to jen tak projít! Ať dostane lekci! Baba jedna! Bez srdce!

marenka*
hodnocení

0x

Chovatelko, to je smutné, je mi to moc líto. *plac*Prosím Vás, nemohla byste mi napsat celé jméno té ... *blee*? Klidně tajně, do vnitřní pošty, jestli se bojíte. ;) Já tu ženštinu trochu roznesu na kopytech. *bum*

doplněno 03.11.10 11:40:

Jolinar, moc děkuju, to mi uniklo.

jolinar*

Mařenko, chovatelka jí psala v předchozí diskuzi v prvním příspěvku.

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]