Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chci informovat ty, kteří mi odpovídali na můj dopis z neděle, o šťeňátku, fenečce, kterou jsme si přivezli od Evi z Děčína. Byla velmi statečná, a bojovala, ale svůj boj prohrála. Bohužel, paní majitelka uznala svou vinu v zanedbání péče až poté, co jsem jí poslala laboratorní výsledky vyšetření, jako důkaz.. Děkuji všem za rady a podporu.
Toto je moc smutná věc. Chudinka malinká. A až "chovatelku" uvidíte, dejte ji do držky. A ještě jednu za mě! A naúčtujte jí všechno-benzin, veterinu, volání. Ať jí to neprojde jen tak. A řekněte jí, že jí uděláte ostudu povšech serverech, kde to jen půjde. Ať je na další štěňátka a pejsky laskavá a pečlivá.
Nenechejte jí to jen tak projít! Ať dostane lekci! Baba jedna! Bez srdce!
Chovatelko, to je smutné, je mi to moc líto. Prosím Vás, nemohla byste mi napsat celé jméno té ...
? Klidně tajně, do vnitřní pošty, jestli se bojíte.
Já tu ženštinu trochu roznesu na kopytech.
Jolinar, moc děkuju, to mi uniklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.