Nejste přihlášen/a.
Včera jsem byl upozorněn, že pokud někdo vloží svůj avatar nezobrazuje se vůbec. Odhalil jsem jednu chybu (a netuším jak se tam vzala
) a mělo by to být v pořádku. Nefungující avatary jsem opravil ručně.
Zajímá vás o čem je otázka ještě před tím než na ni kliknete? Zkuste na její předmět najet myší a počkejte vteřinku (nejprve musí být načtená celá stránka) a uvídíte prvních 250 znaků z otázky. Viz obrázek. Věřím, že se to hodí. Grafická podoba se ještě asi změní.
Náhled na otázku funguje na hlavní straně i v jednotlivých rubrikách.
doplněno 22.10.10 21:39:takže lehce jsem to upravil a přidal zobrazování "náhledu" i do jednotlivých otázek úplně dole na POSLEDNÍ OTÁZKY V RUBRICE
doplněno 26.10.10 21:21:komu vadí náhled může jej zrušit v nastavení registrace ![]()
AKTUALIZOVÁNO: u doplnění odpovědi lze přidat obrázek, pokud je původní příspěvek bez obrázku (každá odpověď může mít pouze jeden obrázek).
Pokud je k Vaší odpovědi přidáno upozornění od SYS nelze odpověď doplnit (technické důvody
)
ještě jsem opravil chybu, v případě, že se nejednalo o doplneni odpovedi a samotnou odpoved, tak se obrazek prilozil k zadani otazky... no, neni to uplne snadne revidovat skripty, ktere jsou stare nekolik mesicu a vzit se do puvodnich myslenkovych pochodu.. . Sice jsem si overoval funkcnost, ale vsechny moznosti jsem samozrejme nevychytal ![]()
Admine právě před chvilkou sem tudle novotu zjistil.
Trošku mě to překvapilo ale je to pro identifikaci některých otázek určitě lepčejší!.!.!
Někdy se totiž z otázky v nadpise nedá přesně pochopit o co konkrétně tazatelovi jde.
Každopádně hodnotím okamžitě kladně. Myslím že nebudu sám!.!.! ![]()
![]()
![]()
![]()
tak držím i 5 sekund a nic, zobrazí se jen název otázky.
A když tu jsou ty malé změny, co opravit to, že není při prvním otevření otázky vidět obrázek který tam tázající vložil?
Viz poradte.cz/...
doplněno 21.10.10 23:40:tak FF nově zobrazuje název otázky (prakticky zbytečně)
MSIE nezobrazuje po najetí nic.
nezkoušel jsem všechny prohlížeče, ale nevadí. Večer na to mrknu a zprovozním pro všechny ![]()
S tím obrázekem je to jednuduché, vždycky se vloží tag pro obrázek a je jen na prohlížeči, aby si obrázek stáhnul... na stránce je vše ok. Jedině tam udělat zvýraznění, že tam něco chybí...
doplněno 22.10.10 10:02:takže ruším co jsem slíbil ![]()
Funguje ve všech prohlížečích, jen jsem napsal nešťastně jeden tag vedoucí k javascriptu. Než to opravím stačí si nechat v prohlížeči zobrazit tento soubor: poradte.cz/... a pak vše funguje. Večer opravím finálně
Včera se mi ta tabulka objevila poprvé, říkám si, co to? A byla jsem mile překvapena, že nemusím každou otázku rozkliknout, abych věděla o co se jedná. Je to výborná věc, pro rychlou orientaci. Díky admine. - stařenka
CCleaner to umí. Cache je paměť, v tomto případě paměť/místo na disku kam si prohlížeč ukládá webové stránky aby je příště rychleji načetl. Pro explorer jsou to nahoře nástroje, možnosti internetu, historie procházení a odstranit
tak náhledy stále vidím jen v rubrikách. Tam ale nikdy nechodím. A promazal jsem co šlo.
a vyskytl se nějaký bug viz poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.