Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společnost Bohemia servis finance

Od: zuzek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

také bych se ráda informovala na společnost Bohemia servis finance. Zajímám se o práci v této společnosti a proto bych se ráda dozvěděla více. Budu ráda za jakékoliv info. Nerada bych se napálila. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Když se dívám na jejich Služby pro klienty, tak to co jiné podobné firmy "finanční poradci" tedy nabízeči pojištění a ..

sasdax*

A kam zmizela moje odpověď?

doplněno 11.10.10 14:17:

Aha. Pardon. Jiné vlákno.

poradte.cz/...

doplněno 11.10.10 14:23:

Jen se zeptám proč právě tato firma? Pokud máte zájem o pojišťovnictví, dojednejte si schůzky v různých pojišťovnách a pak můžete porovnat co nabízí. Co se týká pojiˇšťovnictví, nemusíte mít strach z toho, že když nepůjdete do Bohemia, tak vás jinde nebudou chtít. Chce to absolvovat pár pohovorů a potom si vybrat.

mmhsseznamcz
hodnocení

0x

Dobrý den mám s nimi svojí zkušenost pracoval jsem pro ně na jedné pobočce a naslibovali co se dalo a dodnes nemám to co naslibovali tak nevím je to na Vás jinak se tam zájemci střídají jak hadr na holi málo kdo to co je tam ustojí.Rozhodnutí.ale nechám na Vás hodně úspěchů a pevné nervy a Krásné a veselé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]