Nejste přihlášen/a.
Mám schůzku se zaměstnankyní Bohemia sevis ohledně administrativní práce. Už po telefonu mi nechtěla paní říci nic konkrétnějšího, takže nedůvěra stoupla. Nemáte někdo osobní zkušenost?
No když se zeptáte, tak by vám alespoň ve zkratce měli říct na jakou pozici hledají lidi. Ale na druhou stranu to dělám úplně stejně, protože půl hodiny vysvětlovat po telefonu o co jde není to pravé ořechové. Takže většinou je to o tom že zavolám, sdělím co chci, a když se mě člověk zeptá na jakou pozici, tak se to ve zkratce dozví s tím, že mu víc řeknu na schůzce. Jinak pro tuto firmu nedělám, ale na internetu jsem našel web. A pokud je to opravdu tato firma, tak asi s pojišťovnictvím moc společného mít nebude.
Ale je pravda že makléřská firma s podobným názvem existuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.