Nejste přihlášen/a.
Z vašich nicků nejde poznat, kdo jste kluk, holka. Nejde to nějak rozlišit? ![]()
To není odpověď. Jsem náhodný návštěvník, díval jsem se na statistiku uživatelů, ta jména jsou často obojetná ![]()
kdo tady na poradně nějakou dobu funguje, ten u většiny "starších" členů dobře ví ![]()
Jako náhodný návštěvník, proč tě zajímá zrovna tohle? Jsme tu jak kluci, tak holky.
Univerzalni odpoved.
1. Pouze nejapny vtipek.![]()
2. Treba se za fotkou jinocha s bradkou Ernieho skryva stara tlusta Ernesta Vomackova, kdo vi? A tim se dostavame i k bodu tretimu...
3. NE je zaroven odpovedi na puvodni otazku, zda to jde nejak odlisit. Nejde, pac kazdy si stejne muze zakliknout co chce a neni sila, jak zajistit opak.![]()
Ten můj ksicht je focenej v zimě v parku, to pozadí za ním jsou Alpy z netu jako druhá vrstva v Gimpu. Takže je to vlastně takový podfuck.
doplněno 16.02.13 01:31:Ale ksicht je můj, čestné slovo.
Dobrý den, a v tom je právě to kouzlo. Ta nejistota a touha po poznání. Ale, vážně. Poznáte to většinou při čtení těch příspěvků podle formulace textu (byl jsem - byla jsem apod.). Jinak, já jsem kluk, chlapec, jinoch, muž nebo stařec - podle nálady a zdravotního stavu. Zdravím!
P.S. Tak on nick jkl také není moc návodný.
Nejde...Hádej hádej hadači...
..Jsem kluk nebo holka? Ať jsem kdo jsem... vadí to něčemu?Myslím, že zde jde o rady, ne o pohlaví...
Důležitý faktor - k čemu? Proč je pro Vás důležité pohlaví a věk rádců?
doplněno 16.02.13 00:29:Vy jste autor otázky a sám/a jste neřekl/a, zda jste žena, či muž a kolik je Vám let...Je-li někdo zvědavý a chce-li se dozvědět o ostatních více, měl by jít příkladem a začít hlavně u sebe, nemyslíte?
doplněno 17.02.13 13:34: Sákryš, vy stím nějak naděláte.
Že se po čase rozeznáte dá rozum. Věk a pohlaví je u mě důležitý faktor! A není v tom sexuální podtext! Možná ![]()
Měl bych návrh:
každý registrovaný by měl mít u nicku uveden, věk, pohlaví, rodinný stav, počet dětí, adresu, tel. číslo, rodné číslo, číslo a PIN kreditky a kdy nebudou doma. To všechno proto, aby se jim dalo snáze poradit třeba to, jakou že si to koupili kytku. U neregistrovaných, náhodných návštěvníků by se to nevyžadovalo. Není to sqjelý nápad? Co na to admin? ![]()
A pak by mohl být druhý formulář, v kolika jsme začali chodit, mluvit, číst, kdy se přestali pomočovat, kdy přestali nosit dudlík a plínky a kdy se naučili jezdit na kole a na bruslích.
Bez těchto informací jsou jakékoli rady bezpředmětné a neakceptovatelné.![]()
Ale přiznejme, že se na to ptá hodně nově příchozích, samotného mě to kdysi zajímalo. Je to jen zvědavost. Jak už někdo napsal, občas se to pozná dle vyjadřování a stylizace příspěvku (i když někdy je opak pravdou), a ti starší už se znají.
takže v podstatě by bylo snažší se ucházet o práci v nadnárodní společnosti než se zaregistrovat na tomhle webu ![]()
Hézký
Stejnou stoličku jsme měli taky, hodně už pamatovala, tak ze 4-té ruky. Rozložená jako stolek a sedátko, jinak jako vysoká ke stolu.
Tak tenhle stoleček jsem měl taky. S dřevěnými kolečky a s nočníčkem.
Tyhle původní kohouty teď vyfasoval prasynovec. Jsou pořád funkční i po víc jak 55 letech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.