Nejste přihlášen/a.
Z vašich nicků nejde poznat, kdo jste kluk, holka. Nejde to nějak rozlišit?
To není odpověď. Jsem náhodný návštěvník, díval jsem se na statistiku uživatelů, ta jména jsou často obojetná
kdo tady na poradně nějakou dobu funguje, ten u většiny "starších" členů dobře ví
Jako náhodný návštěvník, proč tě zajímá zrovna tohle? Jsme tu jak kluci, tak holky.
Univerzalni odpoved.
1. Pouze nejapny vtipek.
2. Treba se za fotkou jinocha s bradkou Ernieho skryva stara tlusta Ernesta Vomackova, kdo vi? A tim se dostavame i k bodu tretimu...
3. NE je zaroven odpovedi na puvodni otazku, zda to jde nejak odlisit. Nejde, pac kazdy si stejne muze zakliknout co chce a neni sila, jak zajistit opak.
Ten můj ksicht je focenej v zimě v parku, to pozadí za ním jsou Alpy z netu jako druhá vrstva v Gimpu. Takže je to vlastně takový podfuck.
doplněno 16.02.13 01:31:Ale ksicht je můj, čestné slovo.
Dobrý den, a v tom je právě to kouzlo. Ta nejistota a touha po poznání. Ale, vážně. Poznáte to většinou při čtení těch příspěvků podle formulace textu (byl jsem - byla jsem apod.). Jinak, já jsem kluk, chlapec, jinoch, muž nebo stařec - podle nálady a zdravotního stavu. Zdravím!
P.S. Tak on nick jkl také není moc návodný.
Nejde...Hádej hádej hadači.....Jsem kluk nebo holka? Ať jsem kdo jsem... vadí to něčemu?Myslím, že zde jde o rady, ne o pohlaví...
Důležitý faktor - k čemu? Proč je pro Vás důležité pohlaví a věk rádců?
doplněno 16.02.13 00:29:Vy jste autor otázky a sám/a jste neřekl/a, zda jste žena, či muž a kolik je Vám let...Je-li někdo zvědavý a chce-li se dozvědět o ostatních více, měl by jít příkladem a začít hlavně u sebe, nemyslíte?
doplněno 17.02.13 13:34: Sákryš, vy stím nějak naděláte. Že se po čase rozeznáte dá rozum. Věk a pohlaví je u mě důležitý faktor! A není v tom sexuální podtext! Možná
Měl bych návrh:
každý registrovaný by měl mít u nicku uveden, věk, pohlaví, rodinný stav, počet dětí, adresu, tel. číslo, rodné číslo, číslo a PIN kreditky a kdy nebudou doma. To všechno proto, aby se jim dalo snáze poradit třeba to, jakou že si to koupili kytku. U neregistrovaných, náhodných návštěvníků by se to nevyžadovalo. Není to sqjelý nápad? Co na to admin?
A pak by mohl být druhý formulář, v kolika jsme začali chodit, mluvit, číst, kdy se přestali pomočovat, kdy přestali nosit dudlík a plínky a kdy se naučili jezdit na kole a na bruslích. Bez těchto informací jsou jakékoli rady bezpředmětné a neakceptovatelné.
Ale přiznejme, že se na to ptá hodně nově příchozích, samotného mě to kdysi zajímalo. Je to jen zvědavost. Jak už někdo napsal, občas se to pozná dle vyjadřování a stylizace příspěvku (i když někdy je opak pravdou), a ti starší už se znají.
takže v podstatě by bylo snažší se ucházet o práci v nadnárodní společnosti než se zaregistrovat na tomhle webu
Hézký Stejnou stoličku jsme měli taky, hodně už pamatovala, tak ze 4-té ruky. Rozložená jako stolek a sedátko, jinak jako vysoká ke stolu.
Tak tenhle stoleček jsem měl taky. S dřevěnými kolečky a s nočníčkem.
Tyhle původní kohouty teď vyfasoval prasynovec. Jsou pořád funkční i po víc jak 55 letech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.