Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jste kluci, nebo holky?

Od: jkl odpovědí: 40 změna:

Z vašich nicků nejde poznat, kdo jste kluk, holka. Nejde to nějak rozlišit? *frajer*

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zato z tvého nicku se toho dá určit hodně :)

jkl
hodnocení

To není odpověď. Jsem náhodný návštěvník, díval jsem se na statistiku uživatelů, ta jména jsou často obojetná *tanec*

kdo tady na poradně nějakou dobu funguje, ten u většiny "starších" členů dobře ví :)

Jako náhodný návštěvník, proč tě zajímá zrovna tohle? Jsme tu jak kluci, tak holky.

U mě je to jasný, ne?

16.02.13 00:11

Ne.

16.02.13 00:11

Jak to?

Univerzalni odpoved.

1. Pouze nejapny vtipek.;)

2. Treba se za fotkou jinocha s bradkou Ernieho skryva stara tlusta Ernesta Vomackova, kdo vi? A tim se dostavame i k bodu tretimu...

3. NE je zaroven odpovedi na puvodni otazku, zda to jde nejak odlisit. Nejde, pac kazdy si stejne muze zakliknout co chce a neni sila, jak zajistit opak.*nevi*

jkl
hodnocení

Je to bohužel tak, ale dávám bod za vtipnost, děvče *pusa*

Ten můj ksicht je focenej v zimě v parku, to pozadí za ním jsou Alpy z netu jako druhá vrstva v Gimpu. Takže je to vlastně takový podfuck.

doplněno 16.02.13 01:31:

Ale ksicht je můj, čestné slovo.

Přísahám, že můj "avatar" je taky pravý. :)

daniell*

asi mi to nebudete věřit ale muj profilový obrázek pravý není ... no věřily by jste tomu? :D

Fakt není *sok*? Ale já už ho někde viděl... Kde to jen bylo *nevi*?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a v tom je právě to kouzlo. Ta nejistota a touha po poznání. Ale, vážně. Poznáte to většinou při čtení těch příspěvků podle formulace textu (byl jsem - byla jsem apod.). Jinak, já jsem kluk, chlapec, jinoch, muž nebo stařec - podle nálady a zdravotního stavu. Zdravím!

P.S. Tak on nick jkl také není moc návodný.

hodnocení

0x

Nejde...Hádej hádej hadači...*frajer*..Jsem kluk nebo holka? Ať jsem kdo jsem... vadí to něčemu?Myslím, že zde jde o rady, ne o pohlaví...

doplněno 16.02.13 00:25:

Důležitý faktor - k čemu? Proč je pro Vás důležité pohlaví a věk rádců?

doplněno 16.02.13 00:29:

Vy jste autor otázky a sám/a jste neřekl/a, zda jste žena, či muž a kolik je Vám let...Je-li někdo zvědavý a chce-li se dozvědět o ostatních více, měl by jít příkladem a začít hlavně u sebe, nemyslíte?

doplněno 17.02.13 13:34:

poradte.cz/...

jkl
hodnocení

Sákryš, vy stím nějak naděláte. ;) Že se po čase rozeznáte dá rozum. Věk a pohlaví je u mě důležitý faktor! A není v tom sexuální podtext! Možná *smich*

jkl
hodnocení

Kolik let to tu funguje? No já to měnit nebudu, jen jsem se ptal *sok* Podle indexu popudlivosti je muž-žena jistý-á *cteni*

za chvíli tomu bude 9 let od založení stránky :)

hodnocení

0x

Měl bych návrh:

každý registrovaný by měl mít u nicku uveden, věk, pohlaví, rodinný stav, počet dětí, adresu, tel. číslo, rodné číslo, číslo a PIN kreditky a kdy nebudou doma. To všechno proto, aby se jim dalo snáze poradit třeba to, jakou že si to koupili kytku. U neregistrovaných, náhodných návštěvníků by se to nevyžadovalo. Není to sqjelý nápad? Co na to admin? *smich*

ladaadal*

A pak by mohl být druhý formulář, v kolika jsme začali chodit, mluvit, číst, kdy se přestali pomočovat, kdy přestali nosit dudlík a plínky a kdy se naučili jezdit na kole a na bruslích.*haha* Bez těchto informací jsou jakékoli rady bezpředmětné a neakceptovatelné.*haha*

Ale přiznejme, že se na to ptá hodně nově příchozích, samotného mě to kdysi zajímalo. Je to jen zvědavost. Jak už někdo napsal, občas se to pozná dle vyjadřování a stylizace příspěvku (i když někdy je opak pravdou), a ti starší už se znají.

daniell*

takže v podstatě by bylo snažší se ucházet o práci v nadnárodní společnosti než se zaregistrovat na tomhle webu *smich*

ladaadal*

Bylo by snažší i projít daňovou kontrolou z berňáku, ale zase bysme se o to víc smáli.*smich*

krkovicka*
Věk-30,Pohlaví-Žena,Rodinný stav-svobodná,Počet děti-1,adresu-Praha 5 Košíře,Tel.číslo 731****89,r.č-nikde neuvádím a pin a kreditu nevlastním,Kdy nebudu doma?Třeba za 15 minut-jdu nakoupit:-D.Stejný základní informace uvádím i na Fb a lide.cz takže mě to problém nedělá:-D a fotku máte níže.

fribble*
hodnocení

0x

Teď už se to pozná?

ladaadal*

Ty čuně. A stejně nevíme, jestli jsi chlap a chlubíš se, nebo ženská a máš choutky.*smich*

fribble*

Sedí manželé v obýváku u láhve vína.
On: schválně, že neřekneš něco, co by mne mohlo naštvat a rozveselit
najednou..!
Ona: Máš větší péro než soused...

doplněno 16.02.13 11:05:

A už dost a fuj ...

krkovicka*
hodnocení

0x

co myslíš? ;)

Jste kluci, nebo holky?
jkl
hodnocení

Hézký *andel* Stejnou stoličku jsme měli taky, hodně už pamatovala, tak ze 4-té ruky. Rozložená jako stolek a sedátko, jinak jako vysoká ke stolu.

krkovicka*
;) Mě tam dojímá ta těžká broušená váza s karafiaty(!) pozůstatek tehdejší doby... a asi jsem zřejmě něco povídala když mám pusu dokořán *haha*
ladinpraha*

Tak tenhle stoleček jsem měl taky. S dřevěnými kolečky a s nočníčkem.

Tyhle původní kohouty teď vyfasoval prasynovec. Jsou pořád funkční i po víc jak 55 letech.

Jste kluci, nebo holky? #2
lidus*

Nádhera, kohouty stále máme ale vnučku nedachly, zato stoleček a chudáček, sežraný trošku od myšek, houpací kůň ten boduje a rovněž 50 let stará trojkolka je stále funkční. Plastové nádobíčko se po těch letech začalo drolit asi ten plast nebyl nic moc.

hodnocení

0x

já sem chlap v nejlepších letech :)

hodnocení

0x

Když už jsme u těch fotek, taky jednu přiložím. Je z ní patrné, že jsem už tenkrát měl zájem o výpočetní techniku *klik*.

doplněno 17.02.13 09:26:

Jo, aby nedošlo k omylu: já jsem ten vlevo :D

Jste kluci, nebo holky? #3

lidus*
hodnocení

0x

Ty staré fotky jsou kouzelné, dovolím si jednu přidat.

Jste kluci, nebo holky? #4
krkovicka*
Jak panenka *jasne*

tady sem s bratrem sem ten vyší :)

Jste kluci, nebo holky? #5
cocinkamichalka*
18.02.13 15:24

Frajeři :-D

jkl
hodnocení

*klik* Koukám, že jsem vám tu otevřel zajímavé, hezké téma pro vás. By to chtělo ňákou odměnu! ;)

Pánbůh Ti to odplatí na dětech *haha*

jkl
hodnocení

Co je na tom k smíchu? *sok*

lidus*

Díky, moudřejší moc nejsi a tak za sebe říkám, že jsem babička.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]