Nejste přihlášen/a.
Nechtěl jsem tohle psaní původně psát, ale obě mě k tomu donutili. Bohužel.
Kytka
porušila některá pravidla, která nemůžete vidět. Společně jsme našli řešení a vše bylo asi měsíc v pohodě. Jenže od té doby s ní v podstatě nebylo k vydržení a naplno se projevila v mailu. Oba jsme usoudili, že by nebylo moudré, aby zůstávala. Ze záhadného důvodu se ovšem vrátila, aby vytvořila dusno.
Papene
tu jsem varoval několikrát, bohužel to vždy pomohlo jen na pár hodin a pak bylo vše zpět. Protože vím, že je to velmi hodná paní, která toho má hodně za sebou a vždy to myslela dobře, tak jsem jí nechtěl ublížit, proto jsem jí nepsal předem. Což očividně nebylo košér. Ale stalo se. V mailu bylo do-vysvětleno. Tolik na závěr.
Papene mě opravdu mrzí, Kytka opravdu ne.
A proč vše nenechám běžet přirozeným tempem?
- chci udržet dobré jméno Poradte.cz coby poradny a ukočírovat vše je dost náročné
- Poradte.cz je mojí vizitkou a za vším o čem vím si musím stát. Ne nadarmo na mě bylo podáno cca 5 trestních oznámení ohledně odpovědí a zhruba každý 3. den komunikuji s někým kdo se cítí "být poškozen" nějakou odpovědí
- vše co dělám dělám už 6 let a zdá se, že dosud bylo vše v pořádku. Všechna rozhodnutí zatím přinesla ovoce. Človek není neomylný a já nemám problém připustit svůj omyl. Věřím, že i současná rozhodnutí jsou ve prospěch poradny.
- většinu rozhodnutí mám potvrzených alespoň z jedné další strany
Pro všechny : Nevěřím, že by admin umyslně blokoval IP, pokud někdo používá víc připojení. Myslím, že vyjádření, že tak Admin činí je jen paranoa. Já osobně používám dvě IP ( doma a v práci ) a nikdy jsem s nimi neměl problém.
Pokud ale někdo používá třeba anonymizéra, je to vždy podezřelé. Poradte.cz není soutěž, ale diskuzní server, kde se doufám snažíme si poradit, popřípadě si zpříjemnit pár chvilek.
Mařenka : Neboj, myslím, že můžeš i nadále vyjadřovat co si myslíš, pokud by to nešlo, abys napsala to co máš zrovna na jazyku, byl bych asi první, kdo by byl odtud vyhozen, nebot´ polovina mých odpovědí, je psána v prvních pocitech, které ve mě otázky vyvolaly.
Člověk má právo si vyměnit své názory i když se zrovna každému nemusí líbit, ale o to nejspíše v kauze KYTKA & spol asi nešlo
Hop: ohledně Tvého datazu na ztracenou odpověd´ ( moji ) opravdu si na vše nevzpomínám, jen vím, že jsem nedohledal, jednu svou odpověd´ s Dejavu , ale ohledně Kytky nevim. Spíše mě udivilo, že jsem nenašel svou otázku ohledně enektroniky, ale na ni nikdy žádné odpovědi ( bohužel ) nepřišly.
Je to škoda, holky psaly moc fajn a já jsem je moc ráda četla. Byly vtipné, pohotové, pravdivé. Jejich odpovědi pomohly hodně lidem. Měla jsem je ráda.
Opravdu je mi to líto. Ale jsme v poraďte.cz na návštěvě a podle toho bychom se měli chovat.
No, co už?!
Děvčata, hodně štěstí!
Jasně, děkuji
Jasně. Děkuji
Admine, díky. Je mi líto, že už tady Papku potkávat nebudu , ale jak řekli všichni přede mnou - je to Vaše práce, Vaše vizitka a Vaše právo stanovit pravidla. Tak budu doufat, že třeba někdy v budoucnu...
Každopádně krásný den všem!
Jelikož nečtu všechny otázky a nesleduju všechny témata, tak jsem trošku mimo mísu. Proto by mě zajímalo v čem je ono "jádro pudla". Čím se holky provinili?
už rozumím a chápu adminovy kroky ve smyslu dostupných veřejných informací a je to tak správně...
Na druhou stranu mám lidské pochopeníé pro Kytku, ale jedna věc je veřejný projev a něco jiného jsou důvody.
Admin jako lídr musí dělat i nepopulární kroky i když můžou bolet. A myslím si že Admina to bolí trošku víc, protože se musí distancovat od osobního pohledu a musí zachovat profesionalitu.
PORADTE.CZ je dobrý portál s Dobrým adminem. (to jsem se asi dostal až skoro k rektálnímu alpinismu- snad to tak nevyzní)
tošku jsem zaváhal nad výrazem "alpinismus" , ale pak jsme se s chutí a upřímně zasmál. zase jsem o trošku veselejší
p.s. To co píšeš je pravdou. V alpách se jeden ztratí ..
Myslím,že chyba je v zásadním neppochopení tohoto diskuzního portálu.Především,jsou tu na jedné straně lidé,kteří potřebují pomoci s problémem.Na druhé straně zase jiní,kteří na různé otázky vědí,jak problém vyřešit a odpoví jim.Je to tedy zdánlivě jednoduché.Je tu také systém nějakého odměňování,ale to je jen vedlejší a neměl by se stát vůdčím hlediskem.Bohužel,stává se,že řada lidí to bere jako ve škole,že je důležité ,aby měli hodně dobrých známek.A to by být nemělo.I když jsem v popředí hodnocení,skoro jej nesleduji.Vůbec mě nezajímá,zda jsem třetí nebo desátý v pořadí.Potěší mě spíše,že v textu ten,komu jsem poradil,řekne:Jabrako,dík.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.