Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytka se nemůže zaregistrovat proč?

Od: luckapucka* odpovědí: 12 změna:

prosím Kytka naše skvělá rádkyně se nemůže zaregistrovat věřím že je to jen technická záležitost a že jí odstraníš admine nebo aspoň nějaké vysvětlení proč to nejde a jestli to nejde jen jí popřípadě z jakého důvodu?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
pokud někdo cítí potřebu pokračovat, tak prosím viz odkaz, jsou 3 velmi podobné diskuze. poradte.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

Zaregistrovat nebo zalogovat? To jsou dva různé pojmy. Registrovaná jistě stále je ...

doplněno 27.06.10 23:58:

.. tak ted´čtu na jiném dotazu , že registrovaná již asi není ...

hop®

Fidonete, Kytka byla ve statistice uživatelů zcela určitě předemnou. Ale ať koukám, jak koukám...

fidonet*

jj hope už taky koukám ...

pu®
hodnocení

0x

poradte.cz/...

*nevi*

doplněno 28.06.10 00:01:

poradte.cz/...

Aha, tak ještě todle *nevi*

luckapucka*
hodnocení

Takže pokud to správně chápu admin jí sem nechce umožnit přístup zaregistrovat se ... admine jak to je? já chci kytku zpět

doplněno 28.06.10 00:04:

a nejsem sama kdo jí a její rady chce zpět *uspech*

fidonet*

Admin má právo Veta a právo boha, zda nám to vysvětlí či nikoli spadá do jeho výsostných práv ... Odpověd´nelze očekávat, dokud sám nezhodnotí všechny kroky a úvahy , takže ho nenuťte do unáhlené odpovědi. Jistě v pozadí vyjedná a probere všechny aspekty jeho kroku, aby neublížil Kytce, nám, ale ani sobě. Vyčkejme ...

luckapucka*
hodnocení

vyčkávám tedy :) snad se to vysvětlí

hop®
hodnocení

0x

Nechci předpokládat nějakou nekalost, ale nějakej nepořádek tady asi je!

Riskuju podobný osud kolegů, ale zkopíruju sem dialog mne a admina, ne moc starý, berte to jako námět k zamyšlení... :

<Uzivatel> Admine, přeji hezký den a prosím o vysvětlení jedné záhady. V seznamu mých ohodnocených odpovědí se objevilo o jedno téma z Volné diskuse, kde se neboduje. Ne, že bych za případný bod nebyl vděčný, myslím že zde bych si ho za svoji odpověď i zasloužil, nicméně jsem nějak nepochopil, jak a kdo mne mohl ohodnotit. Mrkněte na to, prosím, díky!
<Admin> přesunul jsem nějakou otázku do volné diskuze, tím je záhada vyřešena :) Pavel
<Uzivatel> Nn, myslím, že není vyřešena, tohle mne jako důvod taky napadlo, ale o přesunech dostávám maily, a v ani archivu mailů jsem tento přesun nenalezl. A hlavně, bylo to druhý den po zadání dotazu, to bych si možná ještě i pamatoval. Takže podle mne záhada přetrvává dál! ;)Přeji hezký večer, Hop.
<Admin> info o presunu se posila jen u cerstve otazky, tj posledni odpoved ne starsi 3 dny apd... jinak to nechodi, protoze by to vetsinu lidi obtezovalo :) zahada vyresena :-D
<Uzivatel> Nn, já myslím, že není. ;) Otázka "Názor ******" byla založena 24.6. v 23:02, bod za odpověd mám od 25.6, 12:00, myslím, že to je celkem čerstvá otázka, ne? :-D
<Admin> no, ale teď se už nezobrazuje a ani nebude... takže vyřešeno ;)
<Uzivatel> Jj, asi už to funguje, díky za vyřešení a za trpělivost a přeju hezký den! -:D

Tak nwm... *nevi*

Jinak jsem založil nové téma, je to na každém z vás...

?

do volné diskuze byl přesunuta otázka, ta se objevila mezi hodnocenými odpovědi protože původně byla ohodnocená. Protože se výběr dělal ne podle rubrik, ale dle hodnocení objevila se tam. Včera jsem to opravil na výběr dle hodnocení a NAVÍC i dle rubrik. Tzn. že se mezi hodnocenými nezobrazuje, ale vlákno existuje dále...

O co přesně ti jde? *sok*

hodnocení

0x

proč nejde se registrovat to netuším, ale proč nechci aby se Kytka vrátila to vím zcela jistě.

Takže shrnuto: registrace není jinak omezená, ale pokud se registruje Kytka, tak jeji registrace omezena bude... ačkoliv tu má dalších asi 5 registrací ze kterých si čile dávala hodnocení a to ve velkém. Jasně, že je to její dcera, která nemá nic jiného na práci.

laura303*

Zrovna jsem se jí chtěla zastat :(

marenka*

*sok**sok**sok*tak to už chápu a děkuji za vysvětlení, bývám paranoidní a bála jsem se, jestli můžu odpovídat tak, jak to mám na jazyku. ;) Za sebe děkuju.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]