Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo mi za posledních 24 hodin odebral body

Od: aja1946® odpovědí: 17 změna:

za asi špatnou odpověď. byla bych ráda, kdyby byl někdo tak upřímný a napsal mi, že se má odpověď nelíbila. Snažím se odpovídat dobře a upřímně v co nejlepším úmyslu a je mi to velmi líto.Myslín, že pokud se někomu odpověď nelíbí, měl by to napsat a zdůvodnit.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vysvětlení najdete možná zde:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Pokud je otázka s ohodnocenými odpověďmi dodatečně přesunuta do rubriky, kde se nehodnotí, případné udělené body za odpovědi se automaticky mažou. A to bez ohledu na to, jestli byla odpověď správná, či nikoliv a jestli se někomu líbila, nebo nelíbila. Takže v tom nehledejte žádný zvláštní úmysl.

doplněno 07.04.16 07:27:

Na bodech nelpím, trika mám už 3 a další nepotřebuju. Párkrát jsem dokonce poslal body na charitu. Ale potěší, když vidím, že byla moje odpověď k něčemu dobrá a že jí někdo proto ocenil.

hodnocení

0x
Proč tady všichni tal lpí na bodech? Pro nějaké tričko? Já sem chodím poradit a nějaké hodnocení mi je šumák...

Asi, že člověk je tvor soutěživý...

hodnocení

0x

taky se mi to teď stalo... zamrzí to... o body nejde, spíš o to, že člověk se snaží poradit co nejlíp a proto ho to zamrzí - rozumím, ájo, že vám to je líto, i mně to bylo... *plac*

lidus*

Mindo u vás je to ale jasné poradte.cz/...

mytrix*
hodnocení

0x

Myslím, že by to chtělo trochu žít vlastní život a nelpět tolik na internetu. Řesíte tu absolutní blbosti. :)

hodnocení

No to zase neřešte Vy, on starý osamělý člověk je rád,když může aspoň někde komunikovat s lidmi a protože jsme opravdu někteří soutěživí, tak nás baví v dobrém smyslu poradit a zároveň se účstnit soutěží

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to až komické a k neuvěření, když zde někdo píše, že jemu o body vůbec nejde, dostává je nerad, možná ho to až uráží a nemá zájem být ohodnocen nebo takto pochválen.

Takový "nezištný" člověk může požádat admina a on mu jeho profil vynuluje a od nežádoucího mu uleví. Budiž, ty body nejsou primární (tím má být dobrá rada), ale nevěřím tomu, že někomu tak vadí, když je ohodnocen nebo mu někdo poděkuje (i tímto způsobem). Zdravím!

doplněno 08.04.16 07:58:

milancukrar - včera jsem přehlédl Váš potlesk, tak děkuji až dnes .

vilik*
Já se ani neregistroval, i když tu už oxiduju rok. Stížnost na body nechápu. Ani nemám přehled, jestli bych to tričko už dal či ne, a je mi to jedno. A vidím, že je nás takových tady víc.
Ale souhlasím s tím, že bodovaná odpověď udělá radost. I když občas nechápu, jaká blbost je někdy bodovaná a dobrá odpověď je za 0.

Upřímná a pravdivá odpověď, souhlas.

bene, už zase Vám tleskám.

*palec*, *hej*

zwiki*
hodnocení

0x

Čecháčci chamtivý to národ hihi...

*sok* ...a tím chceš říct co?

ben®

Dobrý den, kolega tím chtěl zřejmě vyjádřit, že je jiné národnosti a když nám naši chlapci vyhrají hokej, tak nemá důvod skákat . Zdravím!

doplněno 08.04.16 10:37:

zwiki - no, vždyť je to jen legrace, ne? .

hodnocení

To není žádná chamtivost, ,ale člověk radí v nejlepším úmyslu a nic.

zwiki*
hodnocení

0x

ben- tleskám Vašemu postřehu,a že jste to pochopil oproti jiným...

doplněno 08.04.16 10:40:

:) ano

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]