Nejste přihlášen/a.
za asi špatnou odpověď. byla bych ráda, kdyby byl někdo tak upřímný a napsal mi, že se má odpověď nelíbila. Snažím se odpovídat dobře a upřímně v co nejlepším úmyslu a je mi to velmi líto.Myslín, že pokud se někomu odpověď nelíbí, měl by to napsat a zdůvodnit.
Pokud je otázka s ohodnocenými odpověďmi dodatečně přesunuta do rubriky, kde se nehodnotí, případné udělené body za odpovědi se automaticky mažou. A to bez ohledu na to, jestli byla odpověď správná, či nikoliv a jestli se někomu líbila, nebo nelíbila. Takže v tom nehledejte žádný zvláštní úmysl.
Na bodech nelpím, trika mám už 3 a další nepotřebuju. Párkrát jsem dokonce poslal body na charitu. Ale potěší, když vidím, že byla moje odpověď k něčemu dobrá a že jí někdo proto ocenil.
Myslím, že by to chtělo trochu žít vlastní život a nelpět tolik na internetu. Řesíte tu absolutní blbosti.
Dobrý den, je to až komické a k neuvěření, když zde někdo píše, že jemu o body vůbec nejde, dostává je nerad, možná ho to až uráží a nemá zájem být ohodnocen nebo takto pochválen.
Takový "nezištný" člověk může požádat admina a on mu jeho profil vynuluje a od nežádoucího mu uleví. Budiž, ty body nejsou primární (tím má být dobrá rada), ale nevěřím tomu, že někomu tak vadí, když je ohodnocen nebo mu někdo poděkuje (i tímto způsobem). Zdravím!
doplněno 08.04.16 07:58:milancukrar - včera jsem přehlédl Váš potlesk, tak děkuji až dnes .
Dobrý den, kolega tím chtěl zřejmě vyjádřit, že je jiné národnosti a když nám naši chlapci vyhrají hokej, tak nemá důvod skákat . Zdravím!
zwiki - no, vždyť je to jen legrace, ne? .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.