Já si myslím, že je to nějaký druh kavky v Austrálii. Ale ruku do ohně nedám. Třeba někdo pozná. Jak jsou obě zvířátka opatrná, aby si navzájem neublížila! Psík je štěně, puberťák, a kus draka rasla v něm je. Obdivuhodné!
Je to sice hezké, ale poslední roky pozoruji, že lidi mají radši zvířata /domácí mazlíčky/ než děti. Je to hrůza co se děje. Čekám kdy důchodce holí umlátí dítě za to, že zakoplo o jeho venčícího se miláčka.
wongoos, řekněte, proč jste protiva. Proč se snažíte zničit i úsměv, který toto video vyvolá? Nebuďte protiva, protivo! Máte pocit jakože hra Na pravdu? Neblázněte!
Super video. Vždy když si naše šeltie hrála s křečkem, čekala jsem, že to křeček nepřežije ale kluci si asi domluvili pravidla hry a po půl hodině pak křeček spokojeně spal v kožíšku Nika.
Díky babkazov!To mne rozesmálo a potěšilo!Pozorovat je -to je radost ze života.Po té naší smutné události s Matýskem už jsem zase zpátky v reálu a vzpomínám s láskou a uklidněním.Opravdu mne video potěšilo!S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.