Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím se podělit

Od: babkazov® odpovědí: 13 změna:
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jééé, to je krásný. Straka je teda dost odvážná. :-D

hodnocení

Já si myslím, že je to nějaký druh kavky v Austrálii. Ale ruku do ohně nedám. Třeba někdo pozná. ;) Jak jsou obě zvířátka opatrná, aby si navzájem neublížila! Psík je štěně, puberťák, a kus draka rasla v něm je. Obdivuhodné!

doplněno 11.09.14 16:33:

Jene, zas vím prd! Anglicky *zed* neumím.

janplinto*

Vypadá jako Daurian Jackdaw.

doplněno 11.09.14 13:49:

...Australian magpie.

wogoos*
hodnocení

0x

Je to sice hezké, ale poslední roky pozoruji, že lidi mají radši zvířata /domácí mazlíčky/ než děti. Je to hrůza co se děje. Čekám kdy důchodce holí umlátí dítě za to, že zakoplo o jeho venčícího se miláčka.

hodnocení

wongoos, řekněte, proč jste protiva. Proč se snažíte zničit i úsměv, který toto video vyvolá? Nebuďte protiva, protivo! ;) Máte pocit jakože hra Na pravdu? Neblázněte!

doplněno 11.09.14 17:08:

poradte.cz/...

janplinto*

Škoda, že vám nemohu dát bod. *srdce*

majsterjoe*

Za takove veci se ale bodovat nema.

lidus*
hodnocení

0x

Super video. Vždy když si naše šeltie hrála s křečkem, čekala jsem, že to křeček nepřežije ale kluci si asi domluvili pravidla hry a po půl hodině pak křeček spokojeně spal v kožíšku Nika.

simonatt*
hodnocení

0x

Díky babkazov!To mne rozesmálo a potěšilo!Pozorovat je -to je radost ze života.Po té naší smutné události s Matýskem už jsem zase zpátky v reálu a vzpomínám s láskou a uklidněním.Opravdu mne video potěšilo!S.

hodnocení

To jsem ráda. Koukala jste kolem? Nešel okolo jiný Matýsek, kterého si třeba děti dovezly z prázdnin a už se jim nehodí? Pomůžete sobě i jemu.

poseidon*
hodnocení

0x

Tady je podobná dvojka: sova pálená a kočka

hodnocení

Úžasné! Dva samotáři. Navíc, neumějí mluvit a přesto se domluví. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]