Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrnkový sad reloaded

Od: janplinto* odpovědí: 8 změna:

Před pár dny zde byla otázka ohledně významu slov skladby od Nadi Urbánkové. Resumé je poněkud nečekané...ani hrnky, ani trnky, nýbrž meruňky. Samotná paní Urbánková mně totiž odpověděla: text písničky zní "sadem meruňkovým " :) Zaposlouchejte se pořádně...*hej*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte pravdu, slyším tam meruňky. Jen si myslím, že jste to měl doplnit do původního vlákna.

hodnocení

0x

Fakt, je to sadem meruňkovým :-D

hodnocení

0x

No tak jo, no. Máte pravdu, ale člověk musí teda hooodně dobře poslouchat.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máme štěstí, že je paní Urbánková legendou žijící a i ochotnou. Jinak opravdu nevím, jestli bych tam meruňky hledal. A já měl takový hezký výklad toho textu (a zas nemám nic). Asi si tam nechám ty hrnky . Zdravím!

sonyboj*
hodnocení

0x

Má pravdu, předsedo :-D Klobouk dolů a palec nahoru! *palec*

zajixxx*

A já zase slyšým "hruňkovým" .. ale to asi nic není :)

hodnocení

0x

Nejlepší je, že když člověk ví co tam opravdu je, resp. co má slyšet, tak si říká, že je to přece jasné a jak mohl slyšet hrnkovým, když tam nic takového není *smich*

ovczaak*
hodnocení

0x

může za to magdon,půl repupliky zhypnotizoval svým termínem "hrnkovým"! no a já a asi i ostatní jsme to jasně slyšeli. teď jasně slyším "meruňkovým" a nechápu.krásná ukázka manipulace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]