Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tady nejsou rozlišení kluci a holky?

Od: sea* odpovědí: 12 změna:

Ahoj, sem tu nová, tak to tu procházím, ale zjišťuju, že tu nejsou rozlišení kluci a holky?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nejsou, Admin se tomu brání, a možná má pravdu - není to fuk? ;)

doplněno 14.07.14 00:01:

... ale přiznávám, že mi to trošku vadí...

doplněno 14.07.14 00:03:

Ale jinak,. já jsem kluk a vítej na poradnu ! :)

doplněno 14.07.14 00:10:

... a máš nějakou otázku? ;)

hodnocení

0x
Občas se dá poznat podle přezdívky, jindy podle vyjadřování, ale nijak děleni tu nejsme :)

buss
hodnocení

0x

Podle obsahu se to někdy dá, ale lze odpovídat univerzálně, ne?

hop®

Někdy fááákt těžko...

cuca*
hodnocení

0x

Ahoj, pokud zde setrvas, podle odpovědí casem poznáš kdo je kluk a kdo holka . Někdy se dozvíš i vic

.Já

jsem holka :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, i já Vás vítám na poradně a gratuluji k rozhodnutí se zde zaregistrovat. Chlapci a děvčátka tu jsme všichni, i když mnozí jsme tím chlapcem nebo děvčátkem už poměrně dlouho.

Poradna není jen pro děti a mladé, tak jsou zde i muži a ženy nebo dědové a babičky - a tím je to pestřejší. Jinak, já jsem kluk (a také už poměrně dlouho). Zdravím!

doplněno 14.07.14 17:15:

magdon - no, to bych si ani nedovolil, ale jinak jsem dědečky zmínil - ovšem, ty bez plísně .

Já jsem plesnivej dědek *smich* , nás jste zapomněl zmínit.

hop®
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jsi tu nová, tak chápu, že ještě neumíš používat místní vyhledavač, ale zkus se podívat třeba sem... ;)

janplinto*
hodnocení

0x

Co že si to nahlas pomyslel Buck, když se naříkajícímu Alovi sešlo v rukou větší množství neproplacených složenek?..."Teď asi není pravý čas mu říct, že v poslední době nejsem spokojen se svým pohlavím."*vtip*

hodnocení

0x

Ne, nejsme tu rozlišení. Ono je totiž docela jedno, jestli Vám na otázku "čím myjete okna" nebo "jak nastartovat družici" odpoví kluk, či holka (dědek, nebo baba nad hrobem). Důležité je jenom to, aby ta odpověď tazateli pomohla. *smich*

doplněno 14.07.14 15:50:

Jen občas vzniká lehký trapas, když podle neutrálního nicku nepoznám, jak mám dotyčného oslovit :-D .

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak mě už taky někteří říkaj dědku. A to už můžou více jak rok. To pak znamená, že jsem kluk. Taky tě tu vítám,a klidně se na něco zajímavého zeptej. Jsou tu docela slušní radiči a potom se i já mám možnost něco zajímavého dozvědět. Ahoj.

hodnocení

0x

Vítám Vám, milá slečno, či paní.

Jak již víte, není zde rozlišení. Asi jsem ani nepochopil, jak se máme rozlišovat, když to za nás udělala příroda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]