Nejste přihlášen/a.
Zdravím, s kamarádem jsme si chtěli koupit vodní dýmku ale je neprodejná pod 18 let. je nám 15 a zajímá mě, jestli ke koupi potřebuji aby mi bylo 18 a nebo stačí občanka. Díky
Myslím, že pokud se hned zeptáte, jesli by ji mohli zabalit jako dárek, tak nebude problém, mnohokrát mi dřív podobné nákupy takhle prošly...
Než si ji koupíš, skoč si na ni párkrát někam do čajovny. Bych se divil, kdyby ti ji nedali.
To ti radím, protože si myslím, že tě vodní dýmka rychle přestane bavit. Mě na ni vytáhli, že prý je to úžasná věc a že ji musím aspoň jednou ochutnat. Objednali mi nějaký speciální vyhlášený tabák a mě připadalo, že kouřím mokrý hadr. K tomu jsem dostal speciální čaj, který mi chutnal jako sláma z kopřiv.
Účet : jedna dýmka 90,- & jeden čaj 45,-
Tak dobrou chuť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.