Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejrychleji stloustnout

Od: james346 odpovědí: 8 změna:

Nějaké rady a tipy jak nejrychleji stloustnout? je mi 17 a vazim 55 kg a merim 172 cm, sem s tim nespokojený, Dekuji (sem kuřák)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

To je přece jednoduché. Minimum pohybu a maximum příjmu živin (tuk, cukr). Jednoduše opak toho co doporučují při jakékoli dietě.

joolie*
hodnocení

0x

jíst různorodě, cokoliv, ale pokaždé něco jiného :)

infynity
hodnocení

0x

Jestli chceš ztloustnout, abys nevypadal jako párátko, tak se ti opravdu musím smát.

Opravdu to rychle nejde - musíš obětovat úsilí a jít posilovat.

Ono celkem věc, které hodně lidem uniká. Pokud je někdo hubený a chce nabrat trochu toho tuku aby vypadal lépe, tak si neuvědomuje tohle : všechen tuk co si uděláš se ti uloží jenom v břichu a v podbřichu. Do noh a rukou ti nic nepůjde.

A není to kec, jsem toho příklad - teď budu muset chodit do posilky abych nabral nějaké svaly na ruce a nohy, ale taky abych dostal pryč těch 10kg hnusu co mám na břichu.

alice306*
hodnocení

0x

Stává se, že když přestanete kouřit, také rychle nabydete s váhou. Nevím jak to funguje u jiných rodin, ale u nás a našich známých to tak je.

james346
hodnocení

Za jakou dobu tak poznám nějaké to kilo navíc? kdyz prestanu

kangaroo*
hodnocení

0x

Začal bych čokoládou nebo zajdi na pravidelný dýchánky v cukrárně :-D. Bejt tebou, tak jsem rád, že jsem hubený. Ono můře přijít 20,30,40... a budeš najednou řešit úplný opak :-D

dzordz*
hodnocení

0x

Přestaňte kouřit a začněte něco dělat, naberte nějakou svalovou hmotu.

Proč ztloustnout? Tuk a podobně.. kdo by se s tím chtěl tahat? Každý den, na každém kroku mít v rukou 2x 5kg tašky s nákupem..

doplněno 13.05.14 17:35:

Ha, o pár minut později a už je to tu i z druhé strany: poradte.cz/...

hodnocení

0x
Tak přestat kouřit by rozhodně nebylo od věci,hmotnost tím dost pravděpodobně stoupne.A jinak můžeš být ten typ jako já,do 25-ti let věku jsem radši nechodil ven,pokud foukal silný vítr:) .Prostě jsem byl taky nespokojený,že vážím tak málo...Jenže uběhlo pár let a teď mám opačný problém-177cm/95kg živé váhy.Není to žádná hitparáda,když si pomalu ani nemůžu zavázat tkaničky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]