Nejste přihlášen/a.
Nějaké rady a tipy jak nejrychleji stloustnout? je mi 17 a vazim 55 kg a merim 172 cm, sem s tim nespokojený, Dekuji (sem kuřák)
Jestli chceš ztloustnout, abys nevypadal jako párátko, tak se ti opravdu musím smát.
Opravdu to rychle nejde - musíš obětovat úsilí a jít posilovat.
Ono celkem věc, které hodně lidem uniká. Pokud je někdo hubený a chce nabrat trochu toho tuku aby vypadal lépe, tak si neuvědomuje tohle : všechen tuk co si uděláš se ti uloží jenom v břichu a v podbřichu. Do noh a rukou ti nic nepůjde.
A není to kec, jsem toho příklad - teď budu muset chodit do posilky abych nabral nějaké svaly na ruce a nohy, ale taky abych dostal pryč těch 10kg hnusu co mám na břichu.
Přestaňte kouřit a začněte něco dělat, naberte nějakou svalovou hmotu.
Proč ztloustnout? Tuk a podobně.. kdo by se s tím chtěl tahat? Každý den, na každém kroku mít v rukou 2x 5kg tašky s nákupem..
doplněno 13.05.14 17:35:Ha, o pár minut později a už je to tu i z druhé strany: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.