Nejste přihlášen/a.
Dneska jsme se několikrát přejedla a hrozně jsem toho stláskala...vím, že je to honě špatně...taky se mi to stává jednou za čas. Prosím vás poraďte mi, co si mám dát (případně zítra), abych předešla křečím a bolestem břicha ráno. Dost na to trpím a teď je to na 99%, že je zítra budu mít. Existuje na to nějaká zelenina, čaj nebo cokoliv...? Poraďte prosím.
Mátový čaj,ten zklidnuje žaludek.Také je dobrá jedlá soda-ta odkyseluje organismus.A příště prosím,nepřecpávat se,škodí to zdraví
jde o to, že se při přejedení nadýmáte? nálev z máty či z/... nebo křeče fenykl,kmín. Ano radím přírodní léčbu, pokud Vás to trápí opravdu jen pokud se přejíte, kdyby to bylo často, může to být signál navštívit lékaře...
Kmín výše uvedený ano, určitě jej máte doma v kuchyni. Ale pokud budete probírat kuchyňské koření, tak můžete uvařit čaj z majoránky, nebo jste-li lépe vybaveni tak též ze saturejky, nebo i tymiánu. Určitě každé koření zvlášť, podle toho co najdete. A co Vám bude nejvíce chutnat. Mě tedy majoránka. Za tímto účelem jsem si na zkoušku koupila i sušený, mletý rozmarýn - možná máte doma živou rostlinu - a dvakrát jsem si uvařila čaj. Je velice chuťově dost výrazný a stačí dát na hrníček jenom trochu drogy na špičku nože. Proti nadýmání a zlepšení trávení se též používal kopr, máte-li ho ráda a máte-li ho v kuchyni. Zase, za zkoušku nic nedáte. Odvar ze sušené drogy, nebo semínek. Používejte vždy plastové sítko. Kovové ne a neslaďte.
Dobrý den, již dříve jste tu řešila svou postavu a jak rychle zhubnout 7 kg. Dnes se Vám (asi náhodou) povedlo několikrát "přebrat" při stravování. Musíte se asi rozhodnout - buď si chcete udržet postavu (která je pro Vás důležitá) nebo se budete přecpávat k prasknutí, nebude Vám dobře a budete kulička. Těším se na další příspěvky od Vás na toto téma - zhubnout nebo se přejídat. Zdravím!
doplněno 02.02.14 10:13:babkazov - tazatelce je snad 16 let a tak tomu jejímu problému rozumím. Ale, tady to opravdu (i přes řadu dobrých rad) nevyřeší - je to v její hlavě. Možná si problém s postavou jen dramatizuje, možná je jen plnější nebo je její postava přiměřená věku a je normální. To by musela vložit fotku a potom by se vědělo více. Jen si myslím, že přejídání k hubnutí nevede.
doplněno 02.02.14 10:29:babkazov - ono tazatelku určitě bude v životě zajímat více věcí, než jen figura, ale v 16ti =?
Tady také Bene, kdyby se mi chtělo, pohledala bych více takovýchhle otázek od téhle tazatelky. Je to jako písnička Červená punčoška. Stále dokola. Bez smyslu, bez řešení. To řešení by nejspíše našel psycholog. Problém bude někde uvnitř hlavy tazatelky. Je to smutný příběh o životě mladé ženy, jejhož jediným smyslem je hubená postava.
Bene, třeba se ptá na jiný způsob, aby nemusela zvracet. Třeba. Ale podle toho jak píše, není to žáný blbeček. Je to chytrá dívka, kterou by mělo na životě zajímat více věcí, než jen figura.
Teď jsem Ti to babko chtěla napsat. Abys koukla na tuto otázku. A teď koukám, že už jsi to četla. Já se přiznám, že jsem tedy četla pouze tyto dvě její otázky. Ale Ty ji jak je vidět znáš podle jejích odpovědí a máš s ní soucit. napiš jí vnitřně, je přihlášená. Ale podle mne jí to nepomůže. Asi v tom bude ještě něco jiného. Psát, co si myslím, nebudu. Ale tebe mám ráda, a tak bych chtěla, abys přestala brečet. není proč. To je jen ve Tvé fanatazii...
Někdy se mi stane, že když si dám odpoledne něco smaženého, nebo česnekového, tak to večer a v noci ještě cítím. Spolehlivé řešení jsou vždy kapk Hylak Forte drmax-lekarna.cz/....
Chutná to kysele jako šťovík . Jsou v něm přirozené žaludeční trávicí enzymy, které přirozenou cestou pomohou žaludku zpracovat všechny to, co v něm je.
Nejlepší je ale přes den trošku o jídle přemýšlet, aby to člověk nemusel v noci řešit .
Já když jsem měl dřív ttakové potíže, tak jsem si dal žlučníkový čaj. Má se dát po jídle, ale já si ho dal před jídlem.
Pomáhá žlučníku v práci. Upozorňuji že mě třeba zrovna žlučník nebolel.Třikrát denně a hotovo.
Dáte si klidně řízek a už Vás netíží. Ze začátku se zdá, že to není nic dobrého ( hořký - nesladit), ale časem si zvyknete.
No a za čas jsem ho už ani nemusel brát.Nebylo potřeba.Nebo ten mátový čaj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.