Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zacatek nebo konec

Od: radumil34* odpovědí: 14 změna:

Jsem tady poprve, potrebuji se nekomu sverit, vypovidat. Dostal jsem se do dost spatne financni a i psychicke situace, proste neni ted nic, z ceho bych mel trochu radosti. Muzu si za to urcite sam, ale nechtel jsem to tak, proste jsem uklouzl a uz to jelo se mnou z kopce. Chci ted to zastavit, nikdy neni pozde se rika, ale citim, ze odrazit je strasne tezke, az skoro nemyslitelne a tak ted vubec zvazuji co dal a proc tu vlastne jsem:( a to uz je zase uplne jinde. Prosim poradte mi. Muj problem, je mi 34 let, vystudovana VS, t.č. nezamestnany. Prohral jsem dost penez v sazkovych kancelarich, proste tak moc, az se za to stydim, prisel jsem diky hrani o dobre placenou praci, rodinu, kterou jsem miloval vic nez sam sebe, proste o vse proc jsem tu byl. Zbylo mi spoustu dluhu a nejistoty nad samo sebou. Moc bych chtel zacit znovu a treba za par let to zvladnout, ale citim, ze je to na me strasne silne bremeno, nevim vubec jak zacit, ale vubec:((, o rodinu jsem prisel nedavno, je to cerstve jeste a ja se ubijim stresem a vsim moznym, sel bych klidne do valky do 1.linie, abych to mohl vse odcinit, ale nejde to:((...ted premyslim nad svym zacatkem nebo koncem..dekuji za kazdou radu. Moc dekuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mno, kdybyste tu svou rodinu miloval tak, jak říkáte, tak ji nedostanete do takových s prominutím §raček. No nic. Ale nebudu Vás soudit. Rada je: najít si práci a to jakoukoli, začít splácet dluhy (splátkové kalendáře) a pokud jsou problémy s gamblerstvím, tak navštívit odborníka. Nevyřeší se to přes noc, ale hlavně to začít řešit.

doplněno 21.01.14 11:57:

Ale jde Vák k dobru, že víte, že za to můžete sám a nesvádíte to na osud a podobně. Máte ještě šanci.

radumil34*
21.01.14 12:04
hodnocení

Milo

radumil34*
hodnocení

Dekuji, je to strasne tezke, jsem uplne vyprahly vnitrne, bez sily, energie. Miloval, verte mi, zivot bych ted za ni polozil. dekuji jeste jednou

vecernicek*
hodnocení

0x
Zkuste nejakou lecebnu (Apolinar treba) budete tam mit cas na premysleni.budete v chranenem prostredi a budete moci pracovat i na sve zavislosti...
volvomen*

Když se zavře do lečebny...nevím jak na tom budou koukat věřitelé...tak že ze mě najít si práci...jakoukoliv...a začít splácet...mezi tím...udržovat nějaký kontakt z rodinou...i když Vás odmítají...tak se nedejte...šance tam prostě...je...člověk aspoň vyvijí nějaku snahu...a ten druhý to vidí...Tak že nedoporučuji..nějak utíkat...tím se to ještě více zhorší...No a vaše závislost...tady je rada těžká a drahá...pokuď vi sám to nezměníte...tak nikdo jiný to za Vás neudělá...

Chlape..Držím Vám palce...nevzdávej to...OK

radumil34*
hodnocení

Moc dekuji za podporu

radumil34*
hodnocení

Miloval, verte, jen to hracstvi blo silnejsi nez ja:(, splatkove kalendare se nastavit nedaji, je to to v takovych vysich, ze to nejsem schopen realne plnit, praci samozrejme hledam. Dekuji, pobyt zvazuji, ale furt si rikam, jestli se z toho nedokazu dostat silou vule sam:(

petrkess*
hodnocení

0x

Taky doporučuji tu léčebnu. Zkuste své peníze svěřovat rodině, pokud máte neovladatelné nutkání.

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý den, Sedí tu dcera a ptá se: Co je to hodně peněz? Přečtěte si "zeť hraje ruletu" ano, toho vysokoškolsky vzdělaného blba máme doma a na rozdíl od vás, jemu to ještě nedošlo. Příjde o rodinu, jedno dítě a druhé na cestě, jeho matka za něj splatila k dnešnímu dni víc jak milion, prostě lichváře kde hrozilo nebezpečí i pro rodinu. Dostal úkol udělat si na dluhy tabulku, zbývá "pouze" 2,4 mil a on s údivem zjistil, že na splátky ani nevydělá. Strašně se diví, že zadlužil manželku a děti, prý co by jsou to přece jeho dluhy.Dcera mi tu radí abych vám napsala, že nejlíp to vyřešíte u Macochy, že to nakonec doporučila i svému muži, ale to ne, vy už víte, že to byla chyba, vy to zvládnete a od toho dna se odrazíte a možná se vrátí i vaše rodina. Zetě jsem poslala na anonymní gemblery, na zítra má psychologa, sám nic nevyřešíte, pomoc je důležitá a dokonce když s vám jde na gemblery partner je brán jako spoluzávislý i když on v podstatě problém nemá. Držím vám palce a naši rodině také.

doplněno 21.01.14 12:45:

Nejlepší léčebna je prý v Opavě, zkuste stránky anonymní gembleři v Brně, doktor Zhradník a všechny další. Nejste v tom sám, divil byste se kolik vzdělaných lidí na anonymní gemblery chodí a bohužel i ten co nehrál 9 let do toho spadne během jednoho dne znovu.

doplněno 21.01.14 14:06:

Já se omlouvám, nechtěla jsem být zlá, Macocha je propast -vyhlášené místo sebevrahů. U nás je to vše moc čerstvé, byl to krásný vánoční dárek, vše má právník, rozvod, děti a hlavně aby na dceři nezůstaly dluhy o kterých nevěděla. Libor na anonymních gemblerech radí, aby rodiče dluhy neplatili, že to není pro gemblera pomoc, vy zaplatíte a on je v pohodě (ano, náš zeť opravdu v pohodě je). On dokonce ani ještě nepřipustil, že je závislý. Vy máte dobře nášlápnuté, víte, že to byla chyba a pokud můžete a jako nezaměstnaný, můžete, volte tu léčebnu. Dnes už jsem schopná brát gemblering jako nemoc, závislost stejná jako všechny ostatní . Pokud to jde tak si domluvte všude splátkové kalendáře, dejte půjčky co jdou do jedné (nejde pokud tam figuruje Profi credit a lichváři). Snažte se najít práci, jakoukoliv, hlavně neberte další půjčky a už nikdy! nesedejte za hrací stůl. 3 miliony, no z úroky jsme "lepší". Když už vím, že takových blbů co dluží i 10 mil na hazard je víc, jsem klidnější, myslela jsem si, že náš zet je jediný co chodí po tomto světě. Vážně na nic nečekejte a jděte se léčit, splátky platit i nízké, pravidelně aby z vás nebyl ještě i bezdomovec.

doplněno 21.01.14 14:09:

Zámožní rodiče zetě také nejsou, prvně chtěli Americkou hypotéku a ručit domem, to jsme jim rozmluvili a tak mají půjčky po 300 000 u více společností. Umíte si představit, že si v 57 letech berete půjčku na nic?

radumil34*
hodnocení

Dekuji za odpoved, u Macochy? To je lecebna? Myslim si, ze dokazu dnesnim dnem prestat sam, dat si nejake pravidla, ktere neporusim a kdyz ano, tak pujdu do lecebny. Ale uziraji me dluhy, cca 3mil a nevim vubec jak na ne:(, nemam rodinu tak zamoznou, aby mi pomohla, proste jsem na to sam..., nejhorsi je, ze me uzira, ze mam na to vydelat ty penize nejak legalne, ale nevim ted kde, prostemi chybi prilezitost, jsem schopny pracovat 24 hodin denne, ale nevim kde. Prace je malo a zase do tesca za pokladnu nechci jit, mam v mense iq141 namerene a tak jsem dopadl, je to proste hrozne, ale jsem rad, ze jsem na to nejakm zpusobem prisel, ale boli to priznani, n druhou stranu se mi treba ulevi, ale chybi mi sila v budoucnost, nemam nejakou vidinu zlepseni...proste je to vse spatne:((...vas clanek jsem cetl, je mi to lito, ten clovek na to musi prijit sam, nenasloucha jine a vsichni jsou za hlupaky...musi n to prijit sam, ze tudy cesta nevede. Me to nejak uz dohonilo to svedomi a ten pocit marnosti, ted nastava druhe etapa, resit to...ale nejde to.((, jak mam jit delat nekde za 20t treba, kdyz mam dlluhy 3mil...to je ten sileny problem:((, nemuzu spat, jist, neustaly stres...nevim jestli to zvladnu:...

radumil34*
hodnocení

Pak mi to s tou Macochou doslo, prvne jsem si myslel, ze je to nejaka lecebna...chci to zvladnout sam, nechci tam jit jeste( kdyz jeste jednou vsadim, pujdu), potrebuji problemy resit, i kdyz jsem furt ve slepe ulicce...asi by mi pomohlo odjet z teto krajiny a zacit znovu v jine zemi, jen mam to krasne male dite a to nechci opusit, ale prace tady moc neni, tak fakt nevim...je to tezke, o to nejcenejsi a tou byla rodina uz jsem prisel...to je nejhorsi, nevazil jsem si toho...moc me to mrzi

lidus*

Nevím odkud jste ale anonymní gembleři, nebo podobná organizace, existuje jistě i ve vašem městě, nečekejte až zase vsadíte, podívejte se aspoň na jejich stránky, domluvte si schůzku, moc vás prosím, řešte to. Ať můj zež udělal co udělal, věřte mi zabila bych ho ještě dnes, ale denně si říkám, je to otec tvé vnučky a je to otec i té vnučky co se narodí. Dcera dělá kroky aby ochránila sebe a děti ale zároveň se stále snaží pomoci, zatím ještě, svému manželovi.

radumil34*
hodnocení

To mate hodnou dceru, moje manzelka na me hazi jen spinu a vycte mi to pres sms jen kdy muze, jakekoliv snahy od ni, byt jen slovni podpory se v zivote nedockam...ne kazdy je jako Vase dcera, ale zvladnu jit dal sam, moc dekuji za Vase radky, na to centrum se urcite obratim tak i tak

luke237
hodnocení

0x

Take jsem te chtel odkazat na Lidusinu zdejsi byvalou otazku " Zeť hraje ruletu,/..., ale udelala to uz prede mnou (i kdyz ne bez konkretniho odkazu, takze ten pridavam).

Zrovna vcera jsem cetl clanek, ve kterem se popisuje insolvencni rizeni. Staci splatit 30% castky do 5 let (tedy asi 25 tisic mesicne, nebo si pujcit cast od lidi, kteri ti jeste pujci - asi rodice apod. a tim si prodlouzit tu splatnost i za tech 5 let). Urcite bych se po tom podival a zeptal se na to v nejake bzplatne poradne pro lidi ve financni nouzi. Urcite nejaka bude i ve vasem meste.

Jestli osobni bankrot bude dalsi moznost nebo ne, to ti musi poradit prave ten financni poradte. Az takhle do toho nevidim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]