Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat červy z těla

Od: longer odpovědí: 7 změna:

Zdravím, je mi trochu blbé psát to zrovna sem, ale mám červy (v zadku)...nevíte jak to dostanu pryč? děkuji..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Předpokládám, že jde o roupy. O těch doporučuji zde:

nemoci.vitalion.cz/...

Je tam asi všechno. :)

hodnocení

0x

Kromě léčby léky /např. Helmirazin/, pomůže silná konzumace česneku. Tím se jich zbavíte. Pokud Vám nevadí a jíte ho rád, tak topinky, česnečku, brambory s česnekem a další pochoutky a zbavíte se jich. ;)Jaga

pb®

To se sice rika, ale zajimal by me odkaz na jednu jedinou studii, kde je prokazano, ze cesnek obsahuje latku, ktera pusobi na vnitrni parazity. Kdyby tomu tak opravdu bylo, nac by farmaceuticke firmy vymyslely tolik ruznych antiparazitik? A co rezistence? Nekteri cervi si vytvori rezistenci uz behem nekolika mesicu, proto se doporucuje v pravidelnych intervalech stridat ucinnou latku antihelmintika.

At uz to jsou roupi nebo neco jineho, uhanela bych k doktorovi.

bender*

ono staci trochu hledat.. O cesneku se provadela rada studii a je zcela jasne, ze cesnek je jeden z nejlepsich prirodnich zdroju na velkou skalu zdravotnich problemu... Pokud se ptate na prokazani antiparazitickych ucinku, co treba si neco zjistit o latce allicin, ktera je obsazena prave v cesneku.

tady neco pro inspiraci (pokud dokazete zkousnout texty z odbornych casopisu jako napr:

1) Molecular and Cellular Biochemistry, Svazek 148, Cislo 2, strana 183-189

2) Microbes and Infection, Svazek 1, Oddil 2, strana 125-129

a mnoho dalsich...

Ja sem napriklad zhruba 8 let nepozrel jedinej farmaceutickej preparat (cti prasek) a lecim se vyhradne leky v prirozene forme jako je prave cesnek (a samozrejme mnoho dalsich "obycejnych"plodu prirody). Od doby co prakticky nechodim k doktorovi onemocnim prumerne 1 rocne. Kdyz jsem byl mladsi, byval jsem u doktora celkem casto (nekolikrat do roka), kde ti stejne vetsinou reknou, ze jde o virozu (coz je v doktorskem zargonu neco jako ze nevi co ti vlastne je) predepisou ti vysokospektralni antibiotika (ATB) a tim to hasne. Bohuzel takovej postup ma z hlediska dlouhodobeho pohledu negativni vliv kvuli prenosum mitochondrialni DNA mezi bakteriemi, coz zvysuje jejich rezistivitu vuci velke skale ATB. Tim chci pouze oponovat vasemu tvrzeni, kde snizujete vyznam cesneku jako leku a ze ne vzdycky je doktor ta nejlepsi volba.

Cesnek je jednoduse zazracnej univerzalni lek a 100% se roupum nebude zamlouvat zazivaci system obohaceny cesnekovym prostredim. Takze ja doporucuju vice nez vice, jist hodne cesneku (a tez mrkve proti parazitum)

longer
hodnocení

No, díky moc.. zkusím... a jsou to roupy - mám jasné příznaky... díky všem ale radost z toho nemám :(

sargo*

Nadmíra česneku může i škodit a ty léky jsou volně prodejné. Sice jsem obecně příznivce spíše přírodnějších postupů, ale představa, jaká hromada by ho musela být...! Každopádně držím palce. :)

hodnocení

0x

celostnimedicina.cz/... *hej*

doplněno 03.09.11 11:04:

poradte.cz/... *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]