Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalé bydliště

Od: fiik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer všem,

Nevím kdo se mě ptal ale by to v mé otázce ohledně kvality praní nových praček, na to že mám i dům v Řecku... ale někdo smazal otázku a odpověd :) Jinak pokud jste si u mích otázek všimli tak je tam dost patrná horší Čeština :) tím bych se Vám chtěl aji omluvit za moji gramatiku, ale dává mi dost zabrat :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Fiiku, asi to smazal Admin nebo některý z jeho pomocníků, protože Tvůj dům v Řecku opravdu nemá nic společného s kvalitou praček - byl dotaz na pračku, nikoli na Řecko :)

Já jsem Čech a vím, že čeština není jednoduchý jazyk. Ale už jsem přečetl pár Tvých odpovědí a fakt bych nepoznal, že Tvoje rodná řeč není čeština ! Bohužel dnes mnoho "našich" díky úrovni školství (finance a autorita) a principům výchovy (vzhůru z ruska do ameriky) je na tom s psaným projevem daleko hůře, než Ty.

Jestli jsi opravdu rodilý Řek, tak máš můj obdiv za to jak česky píšeš, mnoho místních kolegů by si Tě mohlo (a mělo) vzít za vzor !

*palec*

doplněno 03.01.14 01:52:

... možná už trošku chápu i Tvůj nick, jsi opravdu originální ! :)

laik*
hodnocení

0x

To jsem asi byl ja, kdo se ptal *smich* Otazku uz ted opravdu nemuzu najit. Par hodin jsem byl mimo a tak nevim, jakym smerem se diskuze stocila a proc nakonec byla smazana :(

Tvoje (psana) cestina je bezchybna. Vubec bych nerekl, ze to psal clovek, pro ktereho to neni prvni jazyk. *palec*

laik*
Tak ta puvodni otazka je porad jeste tady, ale byla (asi) prejmenovana a ta cast vlakna o tvem druhem dome v Recku smazana. Nevim, kolik prispevku v te vetvi bylo, protoze ja tu uz tenkrat nebyl.

fiik*
hodnocení

Áha tak to bude asi ono no :D

Tak to děkuji za úznání... ale někdy mi to dává zabrat tá Čeština... Ono když jednáte v Řecku s Českými turisty tak se to jinak nedá.. nebo jednáté někdy i hádáte :) Ale kdyby jste mě slyšeli mluvit tak poznáte že nejsem Čech :)

Tak Česko je od Řecka uplně jinde s výchovou a se vším, ale můžu říct popravdě máte tu možná i lepší věci než my tam na jihu... určitě vaše zdravotnictví je na vyšší úrovni :)

Hope ted nevím jak to myslíš s tím nikem :D

laik*

Asi myslel, ze nektere fiky prodavane v CR pochazeji z Recka. :)

Jestli jsou nektere opravdu z Recka nebo ne, to nevim, ale velka cast produkce fiku pochazi z tamtoho kouta sveta (severovychodni stredozemi).

fiik*
hodnocení

To může být pravda no :)

Ale když už jsme u toho zeměpisu trošku tak přímo z Řecka nepocházím ale pocházím z Kréty :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]