Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se naučit chodit na podpatkách?

Od: podpateckaaa odpovědí: 6 změna:

Ahoj, jak se naučit chodit na podpatkách? Mám vyhlídlý jedny boty, ale když jsem si v nich v obchodě zkoušela udělat kolečko, malám jsem se zabila. -.-

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarkaona*
hodnocení

0x

Tady pomůže jen trénování - chodit, chodit a chodit.

hodnocení

0x

Zdravím. Mrkněte na rady i do těchto diskuzí:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

doplněno 08.05.13 19:07:

Martino, nebojte se, ono se to opět poddá...*palec*

martinaa*

Kapko, díky za najití mého vlákna - musím poctivě přiznat, že jsem si podpatky oblíbila a během pár měsíců se na nich naučila důstojně chodit, a to i na jedněch jehlách:). Teď mám vyhlédnuté boty na 12cm, 2 cm platforma a to fakt nevím, nevím, jestli to dám*uf*

askmenow*
hodnocení

0x

Chce to trénovat, ale radím upřímně, nejdříve si kupte ěnjaké boty s nízkým a širším podpatkem a až postupně si pořizujte boty na kramfleku vyšším. Jinak je velká šance, že budete chodit komicky, jako spousta holek na ulici - buď se kývou ze strany na stranu, nepropínají kolena, nebo dělají moc dlouhé kroky.

Základ je pokládat neprve podpatek, pak až špičku, nikdy ne zároveň.

doplněno 08.05.13 16:50:

(tedy pokud nejdete např. po dírovaté rohožce, to samozřejmě na patu nedáváte váhu vůbec, abyste nezapadla)

doplněno 08.05.13 18:31:

ben: Jsem hodně malého vzrůstu a tak ode mě spousta lidí automaticky očekává, že budu podpatky nosit automaticky. To se pletou. Nemám ze své výšky komplex a žiju dost aktivním způspbe,m života, často z domu vypadnu ráno a domů přijdu... no, třeba taky zase až ráno :D a to na vysokých podpatcích prostě nedávám a ani nehodlám. Je ale pravda, že v určitých situacích a kruzích se podpatky prostě počekávají a je téměř až nevhodné si je nevzít. Třeba na ples... A vyrazit si na celý večer v typu bot, na který člověk není zvyklý, no prostě nejde. Takže ten trénink potřeba je.

(A tu a tam dostanu na podpatky chuť i jen tak, obvykle holduji spíše romantickému stylu a tam stačí ploché balerínky a efekt je snad i větší, tak nějak nahý, ale občas taky chci být za trochu větší "dračici" ;))

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, děvčata, omlouvám se Vám za hloupou otázku. Má to smysl si takto komplikovat život?

Také předpokládám, že moc pohodlné chození to není. Nezkoušel jsem to, ale možná někdy časem vyzkouším. Zdravím!

doplněno 08.05.13 18:33:

martinaa - tak to beru. To je fakt, že to vypadá hezky (když se to umí). Jenže si to nemůže dovolit každá žena. Musí k tomu mít vzhled a postavu. Jinak to je spíše komické. Děkuji Vám.

doplněno 08.05.13 18:39:

askmenow - jo jo, asi jsem se neměl vůbec ptát. Ale, je to ve volné diskuzi, tak to bylo pro odlehčení.

A už se vzdávám. Děkuji Vám.

martinaa*

NO...je pravda, že někdy to moc pohodlné není, ale ano, stojí:) V teniskách jsem si nikdy nepřišla tak sexy, jako když si to pěkně klapu městem na 8cm:D, a chlapi se otáčí rozhodně víc, než když hodím triko a tenisky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]