Nejste přihlášen/a.
Dávám svou otázku schválně do rubriky vtipy a jiná zábava. Narazila jsem dnes na zvláštní věc. Podívejte se sami. Počasí na úterý a na středu. Zde uvádějí 27 a 23 stupňů
No a tady 15 a 19 stupňů.
Takže jak bude?
To víš Mařenko, pořád se upřesňuje a upřesňuje, někdo pomalu a někdo rychle. Do toho se zamotá mrak popílku ze sopky a na malér je zaděláno. No možná končí léto a pomalu to bude přecházet do podzimu. :D Jinak u nás je momentálně 12,6°C , na noc je lokální předpověď pro naše městečko 6°C, což není vůbec nic moc. A ty bys chtěla vědět, jak bude? No krkovička ti to popsala přesně.
Z toho bych si hlavu nedělal, nebude-li pršet nezmoknem, možná se i opálíme. Kdo to zadal, pro co to zadal, jak dlouho to tam visí ..., dešťový radar ukazuje třeba že nade mnou prší a ono nic. Předpovídají úúžasné deště až katastrofu a ani kapka. Kolikrát jsou to jen místní spršky, od toho také předpověď, nezaručeno.
Stejně jsou nejlepší Murfphyho zákony. Lidičky, od té doby, co mám zahrádku a čekám na déšť, jsou sucha. A můžu od starosty dostávat výstražné informace dvakrát týdně a nezaprší a nezaprší.
Já nevím. Včera mělo taky pršet, tak jsem nešla zalévat a dneska je to suchý až hrůza. Nespadla ani kapka. Dneska jsem si koupila 3 Buxusy, teď tedy čtu cosi o uklízení kytek. No tak, jestli je nevysadím, nic se nestane, jestli je dneska píchnu do země, domlátí mi to kroupy?
Jsem zmatená.
V Praze je cca 27°C a nedýchatelno. Omluvila jsem se i ze Scrabble, teď mi odtud poslali mail, jak mi tiše závidí, ale přesto se sešlo 8 statečných. Na pondělí bych potřebovala chladněji, jdu na čtyřhodinové broušení zubů, tak abych to vůbec přežila. Na severu ať klidně prší na buxusy, ale ve středních Čechách by mohlo být sucho, aspoň mi tak rychle neporoste tráva . Kde jsou ti komunisti, co umí poručit větru dešti, kdy má pršet, kdy má vát. Ono se to počasí nikomu nezavděčí. Uf. Patronkaaaaa...
Tady je taky dusno až hrůza. Přitom ten vítr je ledový, naprosto to nechápu a po příchodu z města jsem zjistila, že mě bolí hlava. (netrpím na to). Patronko, tak mi sem ten déšť posílej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.