Nejste přihlášen/a.
Mám na Megarapid.eu resp Megarapid.cz credit a když jsem chtěl tuto službu využít, tak jsem zjistil, že již nefunguje, resp. je zde zpráva, že služba má nějaký up-grade, ale moc tomuto nevěřím.Myslíte, že se mám se svým kreditem již rozloučit, nebo již existuje nějaká alternativa?Pokud ano, kde resp.kde najdu můj kredit z Megarapid.eu?Děkuji.
Jo, to už nejde dlouhou dobu. Dříve to šlo jenže když to začli předělávat tak šlo stahovat jen z rapidsahre a share-rapid.cz a teď už to nejde vůbec. Ptal jsem se jich kdy to opraví - neodpověděli. A ani mi na účet nepřipsali 10 slíbených euro.
doplněno 22.05.11 11:53:Rušit to nebudou.
Zdravím všechny,
mám asi podobný problém. Megarapid zřejmě zrušený je, ale pořád se tam dá zaplatit kredit. Nikdo s váma nekomunikuje, protože vědí, že jde o malé částky za které je policie stíhat nebude. Pokud by nás ale podvedených bylo víc, pak už je to jiná. Proto všichni, kdo jste v poslední době platili na Megarapidu a částka vám nebyla připsána napište a uvidíme kolik nás bude. Pak už se dá něco podniknout.
Když jde platit tak zrušený nebude. Ale je to od nich hnusný, už to nejde jak dlouho? A to jdem si ctěl ten kredit koupit taky.
Megarapid opět funguje, což jsem rád, protože jsem tam měl dost kreditu, takže hurá zpět.
Takže opět nefunguje a ani se nikdo neobtěžuje odpovídat na e-mail, takže opět Policie České republiky bude mít práci...Lidé tam mají uloženy peníze v podobě kreditů, a nikdo je nechce jen tak darovat, že?
a opět nefunguje facebook.com/...
20 květen v 23:14
Na odstranění nefunkčnosti webu usilovně pracujeme
Nové informace zde: poradte.cz/...
dobrý den, taky jsem překvapený, že megarapid nejde.ještě minulý týden to bylo ok. psal jsem email na info megarapid. odpověděli, že se omlouvají a že na opravě se pracuje. uvidíme jak to dopadne-mám tam dost velký kredit. to jistě i jiní, snad o kredit nepříjdema bude to fungovat.
S tě ma penězi se můžeme rozloučit.Jsme totiž v CZ a tady je normalní a národní sport okrádat lidi.Čau ky
dobrý den, okradli nás , člověk se musí držet, aby nebyl sprostý. já tam měl 2000gb, a je to fuč. hlavně , že lidi zblbli,a nakradli si. pochybuji, že by se něco oživilo,zatím jsem nic neslyšel-zdraví zdenda.
Chtěl bych říci všem co měli kredity na Megarapid a všech jeho sesterských webech, že jste o své kredity nepřišli...
Já jsem čistě náhodou zavítal na tyto weby a přihlásil se stejně jako na Megarapid a hurá mé kredity jsou tam a o nic jsem nepřišel...
Takže radím zkuste se přihlásit na tyto weby se stejnými přihlašovacími hesly jako jste měli u Megarapid: webshare.cz/... nebo
A dejte sem vědět Vaše zkušenosti, zda jsem měl pravdu apod.
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.