Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MegaRapid nefunguje

Od: ruda43 odpovědí: 4 změna:

Megarapid už min. 14 vůbec nefunguje,nevíte někdo co se děje?Měl jsem tam přes 3000 Gb na stahování a asi 1200 Kč na účtu..Těšil jsem se jak se za to pěkně vožeru a asi budu lemtat vodu,no..*bum*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Bude to asi konec,jako s tím jejich pokrem, odkazy se začínají množit, a třeba i tady.

doplněno 27.05.15 21:05:

Ten druhy odkaz nějak zabloudil. Snad tento bude v pořádku.

doplněno 27.05.15 21:15:

Tak to nějak nejde zkopírovat, ale už jsou v insolvenci.

zakintosh

Bohužel se musím přidat k názoru ostatních.

Měl jsem předplaceno jak na share-rapid, tak na megarapid.

Jak říkáte téměř nevyčerpatelný kredit za data.

Nic méně je vidět, že vedení tohoto podniku nebo společnosti neumí počitat v čase s penězi.

Což je bohužel častý problém dnešnich zástupců firem.

Budu nucený se obrátit ke konkurenci.

hodnocení

3x

myslím, že vždycky když nestíhali platit, tak udělali akci na super výhodný kredit za pár kaček.

Koupil jsem nich kredit asi před 3lety v jedné takové akci a ještě pořád mi zbývalo něco kolem 100GB, byl takřka nevyčerpatelný.

Podle mě se na tom uvařili. Lidi měli spousty kreditu, nemuseli další kupovat, peníze pak už nepřicházely a ani super levný kredit nikdo nepotřeboval. taková "pyramida". :)

hodnocení

0x

Ano jsou to podvodníci a kredity zřejmě od nich už nikdo nic neuvidí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]