Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi jsem vystresovaný?

Od: marin* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nedávno mi umřel kamarád, a od té doby jsem vystresovaný a zdá se mi že mi bije rychle srdce a mě by zajímalo jestli na to můžu umřít a nebo jestli je to jenom stres

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

máš to hrozně těžký, nedávno ti umřela babička, teď kamarád, to je opravdu stres...

vzhledem k tomu, že je to volná diskuze uděluju ti bod za nejlepší odpověď dne *smich*

doplněno 27.04.11 15:53:

pro ostatní: poradte.cz/...

lidus*

*hej*Hejkale na Vás oceňuji, že nemáte hlavu pouze na čepici.

marenka*
hodnocení

0x

Marin, řeknu ti jedno...

tak dlouho budeš stát ze srandy v mělké vodě a volat o pomoc, jakože se topíš a smát se zachráncům, až se jednoho dne budeš topit doopravdy. Pak za tebou nikdo neskočí, protože si všichni řeknou "to víš, tuhle srandu ti už nesežeru".

knowhow
hodnocení

0x

No sranda je to opravdu morbidní.

Nechápu jak se někdo může bavit takto. Nejspíš si nějaký puberťák, a tak si vymýšlíš otázky a čekáš kdo ti co odpoví velice zábavné.

Tohle ale přeháníš. Moc rozumu jsi asi nepobral.

Já když jsem se doma nudíval, vystřihoval jsem si z papíru.

Zkus to taky, pomůže to i na ten tvůj stres ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]