Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik je vam let?

Od: nikl* odpovědí: 196 změna:

Dneska jsem se zaregistroval a docela by me zajimalo, jak stari jsou lide na tomto foru.

Ja jsem uz starej "paprda";)

196 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

3x

To jsme ale byli před těmi 10 lety mladí, že? *zdravi*

lidus*
hodnocení

0x

Dvacet už mi bylo dávno, jsem babča roční vnučky.

nikl*
hodnocení

No to se me ulevilo. UZ JSEM SI MYSLEL ZE SEM PISI JEN MLADI LIDE. Me bude v kvetnu 58*sok*

patronka*

Většinou sem píší mladí lidé, protože každý je tak starý, jak se cítí, mladíčku. Je nás tu dost, kterým bys chodil pro pivo. Jestli se cítíš v 58 letech jako páprda, mohl by se tu někdo i urazit. Patronka *slunce*

jirbar*

Taky si myslím. A to pamatuji Ádu.

nikl*
hodnocení

Citim se jako "paprda" jen kdyz prsi a nemam zrovna co delat;)

lidka*

Mladíku, budeš mi chodit pro pivko. *pivo* A toho "paprdu" odvolej. Ale nakonec je to tvoje věc. *placni* Jinak si myslím, že zde neexistuje žádná věková hranice a vztahy mladých i starších jsou výjimečně dobré. A to mne strašně těší a proto jsem tu tak dlouho a ráda. *tuc*

doplněno 19.04.11 20:39:

Teď jsem dokoukla patronku - tak to se pro to pivko pěkně naběháš! *uf*

Tak to jste s prominutím cucál.

S úctou Váš dvaasedmdesátník.

zbynekj*

Tak já jsem tady asi nejstarší. Je mi 76 a když odcházím z muzea tak zvoní alarm.

tesyk*

Tak to buďte, pane kolego, rád, že Vás při odchodu ze hřibitova nezadrží ochranka...:)

honza11*

Tak mě je 76

Čau

vaclavfiser*

Je mí 66 takže jak vidím nejsem ani nejstarší a ani nejmladší.Ale žádnej páprda, i když oficiálně jsem dědečkem.Jinak se duševně cítím tak na asi 30let.

hodnocení

0x

už jsem pár let v důchodu, ale že bych měl zrovna nějak moc volného času, to nemohu říci... nejvíce času krade počítač, ale i dnes si k němu sedám příjemně utahaný z práce na zahradě a okolo domu... a relaxuji u klávesnice...

krkovicka*
hodnocení

0x
Ještě 28-za měsíc o rok víc ;)

19.04.11 19:56
hodnocení

0x

37

nikl*
hodnocení

Doufam ze jsem zdejsi starsi prispevovatele neurazil mym slovem "paprda.

Nemyslel jsem to spatne, myslel jsem si ze tu pisi jen mladi lide*hi*

culdabulda1*

nikl

- no dneska i páprdové můžou chodit na internet ...

hodnocení

0x

No já jsem o pár mladší, než hnědý uhlí*smich*. Možná i rašelina.

jabraka*

Magdone.

Když kopali to hnědý uhlí,nenarazili na nějakou zkamenělinu?Tak to jsem byl já.!

JABRAKA

marenka*
hodnocení

0x

Je mi tolik, kolik je členů Academie francaise.

Je mi tolik, kolikátým byl Ronald Reagan prezidentem Spojených států.

Je mi stejně, jaký je počet drátů v Parallel ATA kabelu.

Stejné číslo, jaké má můj věk, má většina destilátů uvedeno jako procentní obsah alkoholu.

Stejný počet jako já let, měl Alibaba loupežníků *haha*

Stejné číslo má kód pro volání do Rumunska.

Stejné číslo má Zirconium.

A něco nakonec Čtyřicet je osmiboká číslo , a jako součet prvních čtyř čísel pětibokými , to je pětiúhelníkové pyramidové číslo .Přidání nějaké podmnožiny ze svých dělitelů (např. 1, 4, 5, 10 a 20) dává 40, tedy 40 jesemiperfect číslo . *smich*

en.wikipedia.org/...

ar*
hodnocení

0x

No mě je něco málo přes 25 let, teda musím upřesnit, Marťanských 25 let :D . Pozemské léta už není tak krásné číslo.

doplněno 19.04.11 20:32:

nikl® ,pokud se 58 let zdá moc tak si to taky převeď na Maťranský léta a není Ti ani 31. *smich*

celp*
hodnocení

0x

I já mám vnoučata ,ale mám to zatím za 10(let).

kacu*
hodnocení

0x

předpokládám, že jsem v této poradně nejmladší, protože je mi teprv 11.. :)

raadek*
Taky mám 4 křížky. R.

Kacu

tak to jsme tedy dva mně je taky jen 11

plechacek*
hodnocení

0x

zítra narozeniny:)opravdu

myse*

přesně před týdnem mi bylo... 40.. no jo...:(

lidka*

Myse, krásný věk - vše nejlepší dodatečně *tanec* a pro plechacka hodně zdraví, lásky a *slunce*

plechacek*

Díky moc všem:) I hejkalovi, který mi přál vnitřní poštou. měl bych se jí naučít používat:)

binka*

Taky mi bylo 40, na Nový rok ...*pivo*

Chachacha, i mně bylo 40... ale už před 16 lety...Jaguška.

limetka*
hodnocení

0x

Už mám pěkných pár let víc roků jak zubů ;). Vždycky jsem si myslela, jak na tom stárnutí budou hrozné ty vrásky, ale dnes vidím, že mnohem horší je, jak to unavené tělo přestává stačit mé mladé duši a už leccos nezvládne. Nějaké vrásky jsou úplný nic. A taky mi nějak moc rychle stárnou děti, ach jo...:D

Tak s těmi zuby jsem na tom, stejně, ale o mém věku to nic nevypovídá. Ale nebral bych to ta úkorně, i vyšší věk má své výhody; například

(teď zrovna si na nemohu na nic vzpomenout).

hodnocení

0x

Více jak dvě dcery , více jak dvakrát tolik vnoučat a od počátku , stále stejnou manželku.

hodnocení

0x

Muj vek je souctem vsech svych kladnych (bezezbytkovych) delitelu krome sebe samotneho.

marenka*

Axusi, já neumím matiku..*plac*Nějaká nápověda? *smich*

Muzes hadat:-P, nebo si pocihat na nekoho kartagincovatyho.

p.s. Miro mi prekvapil. U nej sem si vnoucata nepredstavoval...

doplněno 20.04.11 16:46:

Nebo teda alespon malinka napoveda.

DOKONALOST.

Ale to uz sem poradil fakt hodne.

Dokonalé číslo je v matematice označení pro číslo, u kterého platí, že je součtem všech svých kladných dělitelů (kromě sebe samotného). Například číslo 6 má dělitele 1, 2, 3 a platí, že 1 + 2 + 3 = 6. Dalšími takovými čísly jsou ještě např. 28, 496, 8128. Tato čtyři dokonalá čísla byla známa již ve starověkém Řecku. Dnes je zatím známo celkem 46 dokonalých čísel, z nichž největší 243 112 608 × (243 112 609 − 1) s 25 956 377 číslicemi v dekadickém zápise.

Že by věc Makropulos?

hankauk*

Teda, vy jste borec! *hej*Nejste matematik? :)

Tohle je hlavně citát, z wWikipedie. Omlouvám se, že jsem neuvedl zdroj.

ar*

Tak to nám budeš chlapečku chodit pro pivo *smich*.

doplněno 21.04.11 09:42:

To je reakce na Axuse. Čéče to jám mám o jen dva roky madšího synátora.*smich*

Tos necekal, vid*klik*

Utru nudli do rukavu a startuju kolobezku smer hospoda. Jaky to pivo tady chcete? Kdyz tak na ty roky tady koukam, at to vezmu vsem najednou. *pivo*

p.s. To sis ale podle toho Tveho martanskeho veku s tim synkem docela pospisil. To muselo byt hned po vojne...*houpy*

ar*

Proč po vojně, nevíš co bych tam ty dva roky jiného moch asi tak dělat? *smich*

Tvůj věk jsem fakt nečekal. Podle toho že chceš startovat kolobrndu, tak si nejsem úpně jistý jesli nejde o první "dokonalé číslo" *haha*

tesyk*
hodnocení

0x

Jsem tak mlád, že při čekání na druhou mízu a třetí žuby mě možná potká první infarkt. :D

barbakan*
hodnocení

0x

Za 4 (slovy čtyři) roky jsem měl jít do starobního důchodu.Měl,ale z pro mne neznámých důvodů,mi přidali práci ještě na 7 let a 6 měsíců.

P.S.Pokud tedy práci budu mít.

claire*
hodnocení

0x

Mě bude 36 ... *dril*

doplněno 21.04.11 15:38:

No jo, ale nikdo se mě nezeptá kdy :D Za 14,5 roku *ua*

lidka*

Claire a kdypak ti bude 36? Náhodou si pamatuji, že jsi psala, že studuješ VŠ. *klik* Ale i tak by ti mohlo být 36. *tuc*

doplněno 25.04.11 19:54:

Cyrile, to byl jenom pokus o vtip - že jsem se přesto zeptala, i když kolegyně uvedla za 14,5 roku. Chtěla jsem jí udělat radost. :)

doplněno 25.04.11 19:57:

Claire - také dík! *placni*

cyril*

Nic ve zlém, ale nestačí si jen pamatovat, je dobré číst odpovědi celé. ;)

claire*

Díky, díky :) aspoň že se někdo zeptal *smich* nejlepší to ale je říkat někomu, kdo sedí naproti mně. Řeknu "mě nikdo nevěří, že mi bude 27", on vykulí oči a já pak řeknu "No bude. Za 5 let." To je náhodou docela legrace *haha*

marenka*

Jo, v tomhle krásném věku se takhle vtipkovat dá. Neumím si představit, kdybych někomu řekla že mi je 50 a on mi řekl. "Fakt? Já bych si tipnul o dva míň." *smich*

lidka*

Mařenko, i ten tvůj věk je krásný. *palec* To až po padesátce to jde tak trochu od deseti k pěti. Ale po šedesátce to nějak rychleji utíká - ale co - žijeme, ne? Takže si toho musíme vlastně vážit a brát to s humorem *vtip*, i když to někdy bolí! *uf*

marenka*

No a já slyšela, že ve 40 se to zlomí a zatím nic, tak asi v září? *smich* Já to vidím na vlastní oči, jak je věk matoucí údaj. Babička oslaví tenhle rok nádherných 80. Je to čupr ženská, je s ní legrace, poradí mi ve všem, můžu se s ní bavit o všem a je pohodář. Mámě je 55 a nebudu pomlouvat, ale prezentuje se mnohem, mnohem starší. *sok* Já svůj věk vidím akorát v zrcadle, ale pocitově si připadám pořád na dvacet. *frajer*

Neboj, Mařenko, na lámání máš ještě tak deset let čas... je to jak říká Lidka, po padesátce si tělo začne žít svým vlastním životem a je mu úplně jedno, co si jeho majitel myslí. To mě docela překvapilo - povýšenecky jsem se domnívala, že můj mladý duch (:D) se nenechá omezovat nějakým hloupým stárnoucím tělem. Leč ouha. Takže můžu sebevíc tvrdit, že mám 26 (na které se v hlavě cítím), tělo mi vždycky nějakým dloubancem nebo v zrcadle připomene, že to sice jo, ale už podruhé...*ee*

patronka*

Lidko, docela jsi mne vyděsila. Jestli teď po šedesátce půjde rychle dolů výkonnost, tak abych ještě honem stihla ty větší práce dodělat. Dneska jsem posekala téměř celou zahradu (pak začalo pršet) a je mi jako kdybych složila vagon uhlí. Zatím to svádím na nezvyk po proflákané zimě, ale co já vím...Jenže možná kdyby tady s námi byla nějaká sedmdesátnice nebo osmdesátnice, tak by třeba na to měla jiný pohled :) . Budu na sobě muset zapracovat, aby o mně nemusel někdo psát, že jsem "stařena", jak se mi tu již stalo. Přeji hezký večer a ráno nezačnu zapnutím písíčka, ale něčím užitečnějším. *slunce* Patronka

patronka*

Je hodně zajímavé si přečíst vlastní názory 3 roky staré. Tehdy jsem moc nevěřila, že po šedesátce to jde s výkonem dolů, ale pro jistotu jsem se podle toho zařídila. Vydržela jsem ale stejně jen do 65 let a teď už za "výkon" považuji i umytí nádobí, nebo vyluxování. Za ty tři roky se toho hodně změnilo i tady, na některé lidičky už můžeme jen vzpomínat...

martinaa*

VS se da studovat i v 60:) Porad potkavam babicky a dedecky a Univerzity tretiho veku a maji muj obdiv. Ve svem veku se ucit pracovat na PC a hustit do sebe novy znalosti...*palec*

A me bylo 25. dubna 24:)

hodnocení

0x

I ty jeden starej páprdo, každý je tak starý, na kolik se cítí. Já jsem 56 letá dorostenka, kdyby se obvnovily spartakiády, klidně bych zvládla cvičit za Poupata. Proč ne? Mám i mladého dědečka, už mě zlobí 36 let a za 3 neděle oslaví šedesátiny. Jsme prostě v nejlepším věku. Děti máme vychované, těhotenství se už neobávám a tak si pěkně každý den žijeme, jak to život přináší. Jen kdyby nás tak neodírali ti dnešní politici, to je k zbláznění. Tak se měj prima, buď zdravý a nedělej si vrásky z věku. To je v naší zkorumpované společnosti to jediné poctivé a neúplatné - že nám to odbíjí všem stejně a nijak to neovlivníš. Zdraví Jaguška.

hop®
hodnocení

0x

Jsem v pubertě! :D

...už pár let a už mi to asi vydrží (snad až do smrti), nějak mi ta puberta zastydla... *nevi*

... jinak 45... :)

mrnousek*
hodnocení

0x

Je to přirozené číslo, které následuje po čísle deset a předchází číslu dvanáct. Římskými číslicemi se zapisuje XI a jedná se o nejmenší dvouciferné prvočíslo.

karelxii*
hodnocení

0x

Já pamatuji Mrtvé moře,když ještě bylo marod*smich* a jako páprda se necítím*palec*/občas/

hodnocení

0x

Pamatuji minulé století i tisíciletí. Hlubokou totalitu i dnešní rádoby demokracii...Jsem stále mladá, alespoň duchem, i když hodně pamatuji...Brzy budu mít abrahámoviny...:)a těším se na vnoučata.

hop®
hodnocení

0x

Ahoj všichni!

Tady se většina kolegů (sebekriticky uznávám, že i já) chlubí svým psychickým mládím či stářím, ale původní otázka toho mladýho "starýho "páprdy" (;)) měla znít: "Kolik máte napsáno rok výroby v tecničáku?", tedy kolik vám je let podle občanky nebo rodného (křestního) listu. Rozhodně mne pár vážně míněných odpovědí překvapilo a pár nesmyslných odpovědí pobavilo! *smich*

Ale, hlavně jsem si opět uvědomil, že i pro mne VELMI mladý človíček může mít docela rozumné názory a má to prostě "srovnaný v hlavě", a člověk věkově srovnatelný se mnou může plácat naprosté exkrementy. A že stáří vůbec není zásluha, ale pouze stav občanského průkazu!

Tak tak.

Werich kdysi řekl: každý starý blbec byl kdysi mladý blbec.

avena*
26.04.11 17:14
hodnocení

0x

45

cituska*
hodnocení

0x

Asi tak 2x33 na vánoce

Milá paní, uveďte raději 3 x 22, to vypadá líp, třeba tu trojku někdo přehlídne a 22 - to je krásný věk. A pro ty, co mají rádi mladičká děvčátka, by se nechalo napsat i 6 x 11 /ale to raději ne, to už by mělo problémy se zákonem. ;)

Ať nám je, kolik chce, musíme to umět nést s noblesou. Jsou i starší. V neděli umřel známý pán, bylo mu 96 let. Jsme na tom pořád ještě dobře, proti němu jsme mladice. Buďte zdravá. Jaga*smich*

Tak teď tomu přestávám rozumět! Mně baboujagou strašili tak před 55 - 60 lety a už tenkrát měla jen jeden zub a pomalu 100 let... Zjišťuji, že i v pohádkách se falšovaly skutečnosti... Přeji zdraví sousedce z vedlejší paseky... Hejkal st.
ladinpraha*

Babajaga je nesmrtelná jako i jiné bytosti. Jako hejkal bys měl o tom něco vědět. A abyste neřekli - do mě se už vejde skoro pět mrňousků a pořád si říkám, že ta nejlepší léta teprve přijdou.

marenka*

No to si piš. Ty i Hejkal. *frajer* A už se těším, až to pořádně roztočíte. *uspech*

Ahoj, hejkálku, děkuji za přání a rovněž Tě zdravím. S tím věkem to je takové všelijaké, nebudu to raději rozvíjet - ale ten jeden zub - no, máš vlastně skoro pravdu. Ale to nevíš, že existují můstky? Já to vím moc dobře, jsem moderní baba, v únoru jsem za jeden takový dala pět a půl tisíce.*plac*Inu, když je babajaga marnivá, ať si to zaplatí, ne? Ježidědek se od platby raději distancoval a naříkal, že on nemá a že nedá...

Hezky si užij dnešní filipojakubskou noc, jdu si promazat koště. Hodně zdraví - Jaguška.

když dědek nechtěl dát, já bych mu taky nedala... *stop*

já to mám jednodušší.. můj pracovní nástroj jsou hlasivky... a ty třeba mazat...

jdu se namazat... potom budu mít i dobrou mimiku... jupí!

cituska*

:)No jo ,tak to je krásné.Manželova maminka právě oslavila své 95 narozeniny.Moje maminka taky 9o.Tak tušíme s manželem že tu budeme ještě dlouho, a že se budeme radovat ze života a na poradně se dozvíme spoustu zajímavostí.:)

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Já letos na podzim oslavím dvaatřicáté výročí svých osmnáctin, což mi nebrání cítit se na 22. I když někdy ráno se cítím i na 80. :)

pu®
hodnocení

0x

Mně je kulatě *slunce*

kato*

Mně bude kulatěji.Přestávám slavit narozeniny a budou to výročí.

technikjirik*
hodnocení

0x

Jeden můj rok je jaksi navíc v čísle vyjadřující filosofickou dokonalost

beranka*
hodnocení

0x

Dneska jsem se zaregistrovala já, a díky za otázku, mě taky zajímala. Já jsem "tady na světě" 48 let, ale to říkají oni, já si myslím, že 20 - FURT JSEM JAK NA STARTU. *zed*

pajinek*
hodnocení

0x

Ahoj starý páprdo...jsem ročník 1947...*ua*

rendys1989*
hodnocení

0x

Tak ze ja jsem jeste mladik a je mi 21 teda bude 22 v 3.srpna

antynka*
hodnocení

0x

Tak to já zanedlouho oslavím 13té výročí svých 18 tých narozenin *smich*

paloma*
hodnocení

0x

tak já tu taky nejsem dlouho zaregistrovaná a je mi 45;)

bena*
hodnocení

0x

Můj věk je v intervalu dvou čísel, které splňují podmínku, že jejich rozdíl je 1 a jejich součet druhých mocnin je 545 ;)

No jo. Tak ty nam pro to pivo jeste ani nemuzes...*smich*

hop®

Bena: Honzo, závidím Ti nejen krásný věk, ale i docela velmi slušné počítačové znalosti, v mém mládí měla počítače akorát NASA, a na to mám "krátké prsty".:)

A jsem vděčný za Tvoje rady, které zde zdarma dáváš mně i ostatním. A závěrem se ti ještě omlouvám za to tykání, zkus tolerovat náš věkový rozdíl, ode mne je to jakási "žádost o kamarádství", vůbec to není o jakémkoliv podceňování Tvého "já"! Jestli Ti je pět nebo padesát je mi jedno, stejně oceňuji Tvoje znalosti a hlavně Tvoji ochotu odpovídat a radit!

Virtuáně Tě mám rád jako chytrýho mladýho kluka, i když s některými Tvými názory na některé záležitosti se nemohu ztotožnit, Ale pro "poraďte" jsi určitě dost důležitej člověk! *palec*

marenka*

"ode mne je to jakási "žádost o kamarádství", Hope, přesně takhle to beru i já. *palec*

patronka*

Já jsem Béňovi nabídla tykání v emailu, ale asi se mu zdám moc stará - pohodlně bych mohla být jeho babička, mně to tak nepřipadá. Naprosto ho ale chápu a velice si jeho rad vážím. Kdyby se tu k svému věku nepřiznal, podle jeho odpovědí by to nikoho ani nenapadlo. Jsi vážně jednička, škoda že Ti tu nemůžeme dát známku na vysvědčení :( . Patronka

bena*

No děkuji za krásné příspěvky, jsem rád za ně.

hop: No klidně mi tykejte, proč ne, když mě trošku znáte. Podobná situace mě potkala v konverzaci s jedním ze sysů, ale to jsem byl opravdu rozzuřen jednou věcí, která nesouvisí s poradnou a mylsel jsem, že mě sys nezná a tak jsem přepálil. No a vznikl z toho ne příliš hezký vztah.
A že bych byl důležitý člověk pro poradnu? To si nemyslím, jsou tu lidí jako spider, maverick, sondaw a další, kteří tomu rozumí a určitě ještě lépe jak já.

P.S.: Jaké názory máte na mysli?

patronka: Vy mě v konverzacích a emailech tykáte, já Vám vykám, mě to přijde ideální. Je pro mě čest Vám pomáhat, stejně jako ostatním na poradně.

No a co se týká mých znalostí, tak jsou takové, jaké jsou. Nebyl jsem typ, který by u počítače seděl a hrál si, ale zkoumal a experimentoval.

hop®

Bena: Znám Tě pouze z poradny, ale původně mne počítače živily, takže myslím že dokážu ocenit Tvé znalosti a rozhled i ochotu. Každý rádce, který zde nezištně pomáhá ostatním je důležitý, Ty nejsi výjimkou, naopak ve svém oboru jsi kabrňák! *palec*

Co se týká toho tykání, když jsem Ti poprvé zatykal, nereagoval jsi nijak nadšeně, pokud tedy chceš můžu Ti příště opět vykat. Pokud však přistoupíš na tykání budu rád, když budeš tykat i Ty mně, nerad bych aby náš "virtuální vztah" byl nějak nerovnoměrný! ;)

P.S.: Co se týká mého nesouhlasu, jde o Tvé občas dost vyhraněné názory na určité národnostní etnikum jako celek. Věř mi, že i mezi cikány se najdou slušní a féroví kamarádi a mezi bílými je hodně neskutečných sviní. Ale i toto je jen můj názor. *nevi*

bena*

Tak, klidně mě tykejte, ale já Vám stejně budu vykat, protože vykám tady úplně všem. Xkrát mě sondaw nabízela tykání, já to ze začátku vzal, ale stejně jsem jí pak vykal, takže u mě je tohle těžký. Ale to nechme bejt, jsme tu všichni od toho, abychom radili, ikdyž o některých se to říci nedá - vím to z rubriky, kde přispívám nejvíc. Kolikrát to, co tam někteřá píšou jsou spíše medvědí rady nějakého hráče, který skoro ani neví, která bije. Neříkám, že já jsem nejlepší, také jsem někdy mimo /viz. stránka × schránka :D a někdy se člověk přehmátne, ale to je zase lidské/.

Re: P.S.: No jo, to vím už od mala, že mezi cikány se najdou slušní pohodoví lidé, ale těch je bohužel opravdu velmi, velmi málo. A co se týká tzv. bálých cikánů, tak to taky znám, protože vedle ve státním paneláku jedna rodina dlouho bydlela. Bohudík, že je před nějakýma dvěma a půl rokem vystěhovali.

tutinka*
hodnocení

0x

Já jsem ještě starší:)

asminkam*
hodnocení

0x

A já jsem tu asi nemladší... :D

veru*
hodnocení

0x

Počet kamarádů v humoristickém románu Karla Poláčka vynásob dvěma, přičti počet statečných odvážlivců pod vedením profesionálního pistolníka Chrise, od tohoto výsledku odečti druhé prvočíslo, přičti jednu pětinu alibabových loupežníků a máš výsledek = můj věk *haha*

anetakaj*
hodnocení

0x

Myslím,že je to tu různé, mě je například 20,ale určitě tu jsou i ,,staří páprdové,,jak bylo v tvém příspěvku řečeno:)

Myslím ,že vás je tu víc protože máte více zkušeností .. tak to má být.

shadowhacker*
hodnocení

0x

Mě je 15,bohužel ( Nebo bohudík? :) )

hop®

Už Tvůj nick trošku napovídá Tvému věku. Jsi zaregistrovaný, čehož si vážím! Jsi v krásném věku, což už dnes mohu jen závidět!

Takže máš ještě čas si užívat života, mně říkali, že v třiadvaceti se to zlomí a pak už to bude jen horší. Mně se to zlomilo o něco dřív, přeju Ti, aby se Ti to zlomilo později anebo nejlépe NIKDY! :)

Mě je taky 15 a nijak mi to nevadí;)

arakain77*
hodnocení

0x

Jo když zakládal Brichta Arakain,mě bylo 13,roků.

eulalie*
hodnocení

0x

Jsem ve věku stejném, jako byl český král a římský císař Karel IV., když pokládal základní kámen nového mostu v Praze.

kozacek*
hodnocení

0x

dnes jsem se zaregistroval a bude mi o prazdninach 41

solenza*
31.05.11 16:26

Je mi 23.

cibuk*
hodnocení

0x

No já mám75 let,ale zatím se starý nepřipadám.Rád se pomiluji se starouškou,chodíme na turistické pochody,prostě jsem aktívní a také jsem se naučil na počítači i manželka.Žijeme v souladu s dobou a doufám,že ještě dlouho.Mám rád vše kde se zpívá a je veselo,tedy mimo špelunky,tam nechodím.To si raději dám doma 2 bílého.A nemohu se dočkat až vyrazíme na houby.Takže jsem rád ,že je zde více mladíků a mladic.

ladinpraha*

Nedá mi to nevzpomenout.

Tak si to pročítám a s láskou na @čibuka vzpomínám. *hi*

georges*
hodnocení

0x

I když vím, že pro mnohé z vás to bude těžké k pochopení,
já jsem starý kok*t, to je seznámení.
Jsem starý kok*t, no a co má být,
za tohle mě přece nemůžete odsoudit.
Vari, vari, vari, vari, vari, vari, já jsem kok*t starý
Na to nemusíte jezdit ani do ciziny,
abyste vyslyšeli ty moje kok*tiny.
V putyce jsem dnes a denně, kdybyste se ptali,
stačí se jen špiznout a tam já, ten kok*t starý.
Zejtra budu chrápat zase někde za plotem,
co také se mnou, se starým kok*tem.
Ještě, že mně občas zbylo na nějakou ludru trochu páry,
i když na mě sem tam křičí - hele, kok*t starý.
Hlavně, že to ještě frčí, hlavně, že to pálí,
to potom i zapomenu, že jsem kok*t starý.
Funebráci na mě kynou, připravují máry,
oni ku*vy dobře vědí, že jsem kok*t starý.
Kok*t starý

karaoketexty.cz/...

Líp se to snad ani popsat nedá!

Holt Mistr vždycky udeří hřebík na hlavičku.

výtka
Upozornění od sys hejkal 01. 06. 2011 14:51:27
Líp se to snad ani popsat nedá!...opravdu někoho mistrovsky udeřili na hlavičku...
eset*
Zbyl jsem tu sám - text
1. Nikdo mi nevolá, nikdo měneshání, vyflákli se na mě všichni míkumpáni
Žádnej mě nehledá, nebuší na dvéře, neťuká na vokno, za kliku nebéře
Všechny mí kunčofty vzala si kmotřička, kosou je hladila, v tomhle je jednička
Všechny je zrušila, proto mi nevolaj, přitom je lásky čas, pověstný první máj
® Zbyl jsem tu sám, jak starej krám, rezavý závity plesnivá brada
Zbyl jsem tu sám, jak starej krám a čekám kdy na mě… přileze řada
Jeden se uchlastal v hospodě na růžku, druhej se udrbal v bordelu na lůžku
Třetí z vokna vypad když mával čtvrtýmu, čtvrtýho kleplo pak na pohřbu třetímu
Pátýho odpráskli vomylem na honu, šestej dokokrhal v zeleným antonu
Sedmej se přešvihl a rána nedožil, vosmej se za hajzlu v prádelně voběsil
® Zbyl jsem tu…..
Devátýho zhaftla ku*va rakovina, desátej den na to vyletěl z komína
Jedenáctej s károu najebal do stromu, dvanáctej nepřežil domácí sodomu
Třináctej dovrkal v orlický přehradě, štrnáctej šlauchy si podfikl v zahradě
Patnáctej dokejhal když ho sramoval vlak, jedině šestnáctej… vodešel jenom tak
® Zbyl jsem tu …
A čekám kdy na mě,kdy na mě,kdy na mě, kdy na mě… přileze řada.

bena*
hodnocení

0x

Prosím nezavírat tuto diskusi, vypadá celkem zajímavě a myslím, že by to bylo škoda.
Béňa

cassiopeia*
hodnocení

0x

Ahojky, jsem tu nová a ještě nevím, jak to tady funguje... Jestli je tato otázka určená mě, pak je mi 45... :)

maja123*
hodnocení

0x

Protože jsem žena,tak od určité doby to považuji za nepodstatné:D

Ale husy jsme spolu pást mohli-Ty živé,já dřevěnýho kačera*smich*

jozef111*
hodnocení

0x

Ráno 120, přes den něco kolem 58, večer 20.

hodnocení

0x

Když jsem netrénovaný o víkendu, okolo Hřenska, po kopcích ušel skoro 20 km v pantoflích,

tak mi bylo hodně let...ale druhý den ráno...15roků!

cukrar.rajce.idnes.cz/...

maja123*

*vtip* ...že je u nás přece jen krásně?:D

marenka*

Majo, Vy jste taky z oblasti Hřenska? *frajer*

maja123*

...i tam se vyskytuji,je-li třeba..viz.pošta :)

patronka*

Milane, je to fakt krása. Byla jsem tam jako dítě a nejspíš už se do Hřenska a okolí nepodívám, ale mně stačí i pěkné fotky *palec*. Moře jsem neviděla nikdy, ale nijak mi neschází. Patronka

Patronko, snažím se obohatit obchodníky, hoteliéry, penziony, benzinky...

proto jsem začal jezdit po ČR. VIZ FOTKY...

hodnocení

0x

Je mi tolik, kolik má člověk prstů dohromady :)

hop®

Myslíš zdravého člověka, nebo truhláře s praxí? *smich*

Zdravého člověka :D. Kéž by to byl ten truhlář. :D

hop®
01.06.11 21:51
ar*

Ten truhlář to by šlo, horší by byl pyrotechnik, to by se mohlo dojít zase až k nočníku a plínám. No vlastně na začátku a nakonci to může být hodně podobné.:)

Tak to už bych nechtěla :D. Jen tak ten truhlář, který dvakrát minul :D.

andrejga*
hodnocení

0x

Myslím si, že je úplně jedno, kolik je komu let. Důležitější je, jak si kdo s každým rozumí. Věk není podstatný.

doplněno 02.06.11 19:19:

Ale abych odpověděla - je mi 35.:)

lucy25*
03.06.11 00:18
hodnocení

0x

mě je 25

petulilinka90*
hodnocení

0x

už dva měsíce 21 let ;)

nikl*
hodnocení

0x

Zrovna me bylo 58*kafe*

hop®

My víme, v květnu! ;)

nikl*

No napsal jsem to, protoze jsem tu dlouho nebyl a take nevim, jestli si na me vubec nekdo pamatuje.:)

Ale asi jo;)

hop®

Určitě si každý vzpomene, když se podívá na začátek tohoto vlákna. :)

nikl*

To by me ani nenapadlo*palec*

patronka*

Jaký nenapadlo? Tady se napíše "nikl" a hned všichni vědí, že je to ten starej páprda *smich*, co nám bude chodit pro pivo.*pivo* Patronka

nikl*

Very funny*smich*;)

christiane*
hodnocení

0x

Mě je 14 :D

hodnocení

0x

Mně je zatím 11 let ale to přeci vůbec nevadí ne? Jsem tu proto abych se aspoň pokusil pomoct nějak lidem a případně oni pomohli mně.

technoman*
hodnocení

0x

Je mi 1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1*smich*

nikl*

No tak to uz jsi asi plnoletej;)

paixan*
08.03.17 11:57

32?

gogi*
19.06.11 12:58
hodnocení

0x

19*tanec*

vlk*
27.06.11 21:23
hodnocení

0x

20;)

mutozen*
13.07.11 12:57
hodnocení

0x

Mě je 22 *slunce*

jindrac*
hodnocení

0x

Ahoj všem, mě je 1 rok a 1 den. Protože jak se říká, žít se začíná po padesátce :D a všem přeji krásný život, ať je už jste mladí nebo v nejlepších letech! Jindra

jackie*
hodnocení

0x

Je mi čerstvě 17, zaregistroval jsem se dneska a tahle stránka se mi líbí :)

22.07.11 16:08

Tak vítej *pivo*

jakubdeda*
hodnocení

0x

Ještě 5měsíců a budu plnoletý.Jakub

majdalena*
hodnocení

0x

A já mám 71 let.

Paní Majdalenko, to máte tolik jako moje maminka. I s Jakubem Vás tady srdečně vítáme.

amusine*
hodnocení

0x

Včera dosáhnuto věku : 1.bp.blogspot.com/... ;)

zkouška, krkovička nemohla odpovědět, uvidím, či pustí mne

doplněno 29.08.11 21:57:

bez problému

krkovicka*

zkouším přes pc a jde to,přes mobil ale ne*bum*

hankauk*
hodnocení

0x

Tak jsem to dočetla až dolů a zjistila, jak si člověk snadno vytváří představy o věku pisatelů a přitom je někdy totálně mimo mísu.*sok* Já se u těch příspěvků tak strašně nasmála, že se mě přítel pořád ptal, čemu se směju. *smich**haha* Před chvílí už soused vedle*zed* zařval "shut up", takže jsem ubrala volume.

Toto je tak prčovní dotaz - i když je to velmi vážné společenské téma, o tom žádná pochybnost *stop*- že si říkám, že by to chtělo sraz. *klik* Takže třeba... Bora Bora?

banan*
hodnocení

0x

Mě je čtyryadvacetapůl :D

-banan- :)

olaf71*
30.08.11 19:34
hodnocení

0x

1971

ramona
hodnocení

0x

Já jsem také už neprduch,ale když vidím ty dotazy,tak je mi jasné,že jsem tu omylem,i když jsem podala nějaké dotazy a to charakteru technicky praktických,protože mi nemá kdo doma poradit s chlapskými zkušenostmi...

joudic*
02.05.14 00:00
hodnocení

0x

36

wladi*
02.05.14 06:32
hodnocení

0x

2x37

ronyx*
hodnocení

0x

Jsem "mladík" - narodil jsem se v roce 1.letu J. Gagarina do vesmíru;)

mili3478*
hodnocení

0x

dobry den je mi 35 let.

to já sem mladej už 43 let *ua*

emilka12*

Mě bude v květnu 58 :)

hodnocení

0x

mně chybí dva roky do "Kristovek ", strašně se mi tady líbí a děkuji všem rádcům kteří mi objasnily mé dotazy, týkající se zejména zahrady ...

hodnocení

0x

Cítím se jako puberťák,pak kouknu do zrcadla a jen se divím co to na mně kouká za dědka *smich*.

Již jsem z jara slyšel zpívat kosa 52X

PS nebýt pár nemocí, tak je to super,ale chce to si je nepřipouštět!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak se tu taky trochu připojím. Je mi tolik, že se oslavy narozenin, nějak mění na pietní akt. Už několik let neslavím. Já všechno v takové té pohodě spíš jen prožívám. Slavení se už nechává pro děti. Já, 55, 3 děti a jedna vnučka skoro roční. Je nádherná. Ahoj.

dana*
hodnocení

0x

Mne je 52 a tuto rubriku jsem začala používat tepr před necelým týdnem. Je tu zajímavé čtení a někdy i úsměvné.

sonyboj*
hodnocení

0x
Proč to neříct? Narodil jsem se necelý měsíc po vpádu okupačních vojsk Varšavské smlouvy do naší republiky. Takže jedu už pátý gumy

30.06.14 13:45
hodnocení

0x

64 let

hodnocení

0x

Jsem tu nová, tak se přidám:) Narodila jsem se dvacetiletým rodičům, kteří se narodili ve stejném roce jak božský Kája:)

ladinpraha*

Myslíš Maříka nebo Karla IV.?

doplněno 15.08.14 12:06:

Hus byl Honza. :-P

doplněno 15.08.14 12:13:

No vidíš, konečně jsi dospěla k tomu podstatnému. *palec*

Huš:(

doplněno 15.08.14 12:07:

Já napsala huš Ladine:) ale jinak i kdyby to byl Karel IV, cítím se na dvacet:)

tlapka*
hodnocení

0x

Zítra zase o rok víc a tentokrát budu mít obě číslovky ve věku stejné. Nejsem z toho nadšená, protože nemám ráda sudá čísla. :D

hodnocení

0x

Pokud vynásobíte dvě šťastná čísla vzájemně, přičtete den hanby a odečtete trojnásobek obavy školáků, tak mě máte.

Že by, jak já? Ale nevím Tvoje šťastné číslo? :)

Všeobecné... ale já mám letos liché.

Já mám taky liché letos. Tlapka má sudé - zítra :)

lidus*

Tak je mi o 3 roky víc než na začátku této otázky a vnučky už mám dvě, šťastně vdaná dcera je šťastně rozvedená a jinak se vůbec nic nezměnilo.

zwiki*
hodnocení

0x

Podle špatného zakona mám odchod do důchodu za 4 roky.

hodnocení

0x

Můj rok narození 19? je stejný jako počet roků. Kolik mi je, když se to každý rok mění, kdo si to má pamatovat..?

18.01.16 10:08
hodnocení

0x

31

lola*
hodnocení

0x

Řekla bych to, ale pravá dáma neprozrazuje svůj věk..=)*hi**smich*

paixan*

spíše váhu nebo s kolika klakama chodila

doplněno 08.03.17 11:59:

klukama***

bruter*
hodnocení

0x

Je mi 76 let a bedna mě slouží zatím dobře,což mládeži někdy dost chybí.

pu®
hodnocení

0x

Když jsem v tomto vlákně odpovídala poprvé, bylo mi kulatě. A teď je mi kulatě zas *sok* Fuj, to letí...

doplněno 27.01.16 14:08:

Pt, díky, narozky byly před pár měsíci... Ale letí to strašně! Také zdravím :) *pivo*

doplněno 27.01.16 15:12:

Stále :) (Vy máte ale pamatováka!) - a podlaha tehdy nová byla, ale my se rozešli a já odstěhovala... *nevi* Cest la vie.

pt®

"pu", zdravím a gratuluji *placni* k Vašim narozeninám...*pivo*...*slunce* - pt

doplněno 27.01.16 14:13:

jééé, tak to nevadí, gratuluji dodatečně...:)

Stále překládáte? A co podlaha, už je nová?

culdabulda1*
hodnocení

0x

já myslím, že 20 - ale nikdo mi to nevěří !

doplněno 27.01.16 15:12:

Pavlínko - jak kdy - někdy neuškodí se včas "vzpamatovat" !

pt®

Marcelko, někdy je ta skléroza dobrá...:-D

Tak tak, skleróza je úžasná nemoc. Člověk se furt dozvídá něco novýho *smich*.

mecik*
hodnocení

0x

Je mi tolik let, že mi to vadí,je mi tolik let,že se za ně před staršími stydím, až mi bude o hodně víc, možná, že mi už nebude vadit vůbec nic. Hlavně, že nám chutná jíst a jsme ještě trochu v pohodě ,život mrcha nepostojí , říkám prrr,stůj a on nerozumí žádné naší dohodě. Mladší důchodový věk, už jsem viděl šedesát pětkrát na jabloních květ.

doplněno 23.11.16 21:59:

A ještě něco. Když se srovnávám s mým rodným domem na vesnici cítím se dobře. Ono je mu chudákovi přesně o sto let víc.

hodnocení

0x

Jak to nejlépe napsat, aby to číslo nebylo tolik strašidelné, kdysi tu někdo radil 3 x 22. No vida, hned to nevypadá tak hrozně, když se to rozloží...tak tolik mi bude ted v sobotu. *smich**tanec**pivo*

To já před 2 lety oslavil 10. výročí svých 6. narozenin. No není to paráda? *frajer*

mně zas vloni bylo přesně tolik, v kolikátém roku 20.stol. jsem se narodila - to se prima pamatovalo... ;)

Tomu se prý říká "zlaté narozeniny". Já je budu mít za dva roky.

paixan*

nej je narodit se den před novým stoletím-31.12.2000

slivovice
hodnocení

0x

Otázka pár let stará. Mezitím Božkov začal dělat nějaký light rum 35%. Pochopitelně cena neklesla. Moje slivovice má 78%, za pět let ji doženu. Pro fajkšmekry ji ředim na 52%, pro baby na candrbále na polovinu.

banan*
hodnocení

0x
Narazila jsem na tuhle otázku náhodou, taky vidím ze zde už plno uživatelů není psala jsem tehdy ze mi je 24,5 to už jsem tu tak dlouho? Za tři dny třicítka

No jo, letí to, letí :(. Taky bych nevěřil, že u toho PC sedím už tak dlouho. Asi bych měl zvednout zadel a jít dělat něco užitečnýho ;)

banan, za tu dobu musíte mít už zadek celý dřevěný :-D

eset*
hodnocení

0x
Prece tolik na kolik se citim ;) A podle roku narozeni? Tak na to ja nekoukam je to pro mne jen bezvyznamne cislo ktere v mem zivote neni podstatne.Podstatne a prioritni by prece v zivote ka deho cloveka melo byt to jest-li je stastny a ne kolik let je na svete ;)

paixan*
hodnocení

0x

Doufám, že brzy půjdu na SŠ. Krásných 14,5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]