Nejste přihlášen/a.
dobry den, zna nekdo dobrou kartarku - kontakt na dobrou kartarku? dekuji vam za odpoved
Tak ono je poměrně důležité napsat odkud jste.(aspoň přibližně). Těžko pojedete přes celou republiku.
doplněno 06.10.13 15:06: checker: Jo tož ta je extra třída.
Kdybyste si třeba vyložila pro začátek sama: karty.atarot.cz/.... cestydusi.cz/.... zemedusi.cz/.... Mnoho štěstí . Ivča
Pokud jste o Ostravy nebo by jste tam chtěla dojet,dám Vám kontakt.Ta paní nemá nikde webovky,ani reklamu a přesto se u ní musíte objednávat dopředu jak má plno.Nevím co Vás vede ke kertářce,ale pamatujte že ne vždy uslyšíte to,co byste slyšet chtěla.Podle mých zkušeností je to velice dobrá kartářka.Pokud chcete,napíšu Vám ho do vp.
Já ne, mně je do pláče. Kdyby tazatelka stála o poctivou radu zdarma, mám výborného léčitele, pomohl mi z rakoviny dělohy: pochopit, proč mám postiženého syna, manžela se schizofrenií, proč se mamka nebavila s babičkou, proč táta bil brášku, proč se ty kraviny žijí a jak z toho vybřednout. kdyby to zajímalo jiné čtenáře, napište, a pochopíte, proč se všem děje, co se děje. Je to zákon zachování energie: energii nejde zničit, jde ji přeměnit z jedné formy na jinou. A vše je zapsáno v kronice Akaša ( http://zivotni-energie.cz/akasicka-kronika-akasicke-zaznamy-kniha-zivota.html ). S tím onem léčitel pracuje a z toho mi pomocí regrese ukázal souvislosti. Kupříkladu ukázka, z čeho kdosi měl fobie z hmyzu: http://regresniterapie.eu/veliteluv-zapisnik/fobie-z-hmyzu.html . A mluví o tom třeba homeopat doktor Hrušovský, který celou medicínu zahodil, protože viděl, že to nepomáhá. Začal čistil lidem energie: http://www.cestyksobe.cz/radost-je-vitezstvi-ad1935/ . Tato paní taky pochopila: http://www.ivanka-centrumduchovnipomoci.cz/videa-z-prednasek/ . A pochopila i tato:
Já bohužel nemohu souhlasit, na žádné minulé a budoucí životy nevěřím, marně jsem se ptala proč zrovna já mám RS, vážný úraz...už se neptám neb na tyto otázky odpovědi zatím nejsou. Spíš bych řekla, že ten co nás vyrobil jako prototip to kapánek zkonil , no co ne vždy se záměr podaří ale nejsem ochotná uvěřit všemožným šarlatánům, vědmám a pofiderním léčitelům a ještě jim v dobré víře za ty kecy platit. Vám jen přeji zdraví a dostatek sil, věřte čemu chcete, víra má mě uzdravila ano, lidská psychika dokáže divy asi proto je tak úspěšná panna Maria v Lurdech-mě by nepomohla i kdyby 100x chtěla, já tomu nevěřím a věřit je základ. Sice vám moc přeji, že jste v naprostém pořádku ale tomu, že jste rakovinu dělohy vyléčila pomocí nějaké energie , očištění a vypořádání se se svými minulými životy, nemůžu uvěřit.
Plně Vás chápu. Když zde vypíši, že odmalinka jsem plakala a ptala se: proč žiji? co mám dělat? a odpovědi přišly až s řešením rakoviny, stejně věřit nebudete. Možná není třeba věřit, jen připustit, že možná. Možná myšlenka, slovo a čin je energie, která nás ovlivňuje, dokud je nezměníme. Už jsem to tu "nakousla", tak svůj příběh rozepíši: Kdysi jsem se narodila do rodiny, kde rodiče nebyli šťstní. Mluvili o tom, že kdyby měli to i tamto. Atmosférta doma katastrofální. Ze zouflství jsem to i ono ukradla v naději, že budou spokojení, že to mají. Byla jsem chycena, týrána, znásilňována. Litovala jsem toho kradení, prosila o odpuštění, znásilňovali dále. Tak moc, že jsem začala nenávidět. Vše hmotné, i trýznitele. Bylo mi líto rodičů, že jsem jim nepomohla, naopak ještě přidělala starost, ukazovali si na ně: mají dceru zlodějku. Bylo mi tak mizerně, že mi pak bylo všechno úplně jedno, veliká nenávist ke všemu hmotnému, k lidem, životu, jediné, po čem jsem toužila, bylo zemřít. Jak jsem to nezpracovala, když mě znásilňovali, pak jsem jako paša v harému znásilňoval (byla jsem mužem) dívky, které tam matky daly (něco jako film "Gejša"). Nemohly se o ně starat. Pak jsem byla knězem a byla jsem u "obětování Bohu": regresniterapie.eu/.... Tasky jsem byla šlechtičnou, velikánské hogo fogo, večírky, sex jedno s kým, hlavně orgasmus... Jak vysvětluje Ivanaka Adamcová (která přiznává, že vraždila): je to vývoj duší, sbíráme zkušenosti, vše popisuje a vysvětluje zejména ve videích "Vše je dobré": všichni jsme konfrontováni se vším: jsme zlodějem i okradeným, boháčem i žebrákem, vrahem i zavražděni, nebo někoho z blízkých zavraždí. Prožít to příjemné i méně příjemné, abychom chápali a uměli pomoci lidem v jakýchkoli situacích. A když to sami nemáme prožito, nebo někdo z našich blízkých, jak se vcítit, co prožívá? Docela pěkně to vysvětluje i ta Zelenková: nezlobí se na lékaře, když jejího syna s downovým syndromem chtěli dát pryč: ví, že došli ve svém poznání kam došli. Jako rodiče mého manžela, oba doktoři.. Věřili tomu, co studovali, kdyby do toho šli srdcem, celou medicínu by zahodili, jako MUDr Hrušovský: viděl, co jsem já jako laik vypozorovala u manžela: zakašlal a táta doktor mu dal antibiotika. Říkala jsem mu: proč to hned brát? Třeba z toho kašle nic nebude. Zkus je nebrat. Do tří dnů byl úplně v pohodě. Ataky psychóz měl vždy po 2 letech. Po léčbě u Hrušovského měl 13 let klid. Až pak rakovina. Bohužel podobně jako Vy nevěří na energie, chemoterapie, nádor se zmenšil, jenže ho po 4 letech má stále. Já okamžitě, když mi dasli vizitku onkologické prvence, jsem ty energie řešila: kineziologie (to se hledá příčina těch problémů podle odpovědi svalů), můj předchozí vztah s přítelem, to bylo slz. Pak má první menstruace, kdy jsem nechápala, že se krvácí dole, pořádně nevysvětleno, já myslela, že z prsou. A myslela jsem, že umírám, jak mi teklo dole. A ještě pár dalších hodně bolavých situací, až se došlo k odmítnutí života při mém početí. Jelikož kineziologie řeší jen tento život, šla jsem znova za Hrušovským: že to souvisí s mými minulými životy. Řekl: usmířit ženské předky. Netušila jsem jak. Rodinné konstelace: Těhotnou prababičku opustil otec dítka, to zemřelo, prababi muže ZAVRHLA. Babi ji za to ODSOUDILA. Mrtvých dětí bylo v našem ženském rodě plno. Tak se všem popřálo, ať jim to příště vyjde. poděkovali jsme, že naším rodem prošly ty děti. Poděkovalo se prababičce, tomu otci jejího dítěte, všem se popřálo, ať se jim moc a moc daří. No, a jak to souvisí se mnou? To právě odkrýval léčitel: Jak píši: snaha mít harmonickou rodinu, ukradla jsem co si rodiče přáli. A vše co dál následovalo. A tento život napravuji. PROTO odmítnutí života při mém početí: jak mi bylo všechnoi jedno a jediné, po čem jsem toužila, bylo zemřít: nepokora, nechuť žít. Tak jsem se narodila, abych nežít přeměnila na radost ze života. Odpustila znáásilňovatelům a tyranům. oni sami byli znásilněni a týráni a nevbypořádali se s tím, bylo to vše v rámci mého kradení: tím jsem pochopila, že i kdyby to vše rodiuče měli, nebyli by šťastní, protože oni nebyli šťstní z důvodu, že mamka jako zdravotní sestra se citově vázala k lékaři, jenže byl ženatý. Táta byl ženatý a rozvedl se, a jak nepochopil, že se má citověš odpoutat, poděkovat za zkušenost a popřát bývalé manželce mnoho štěstí a krásný vztah s jiným, či prostě ať si prožije svůj život, jak si sama přeje. A mamka byla stále citově u lékaře, neměla v srdci místo na tátu. No, a podobně to měli ti tehdejší mí rodiče, jen nevěděli, že své city mají jinde, proto nebyli spolu šťastní a jen se domnívali, že to hmotné, co jsem kradla, jim přinese štěstí a tím bude doma ta pohoda, kterou jsem si přála. No, a podobně to měla ta prababi: taky byla citově jinde, proto ji opustil otec očekávaného dítka. ZAVRŽENÍ muže je nepokora. Babi pak ODSOUDILA svou matku. Další nepokora. No, mamka byla na umření, lékař babičce řekl: nepočítejte s tím, že to přežije. Babi nepolevila, mamka přežila. Jenže se rodem táhlo to zavržení muže a odsouzení matky dcerou (prababičky babičkou). A já si to celé nabalila, protože mým úkolem je ty energie celého rodu, předků, vyčistit. Klidně mě všichni měšjte za úplného "cvoka", vím svoje a k tomu patří i to, že k tomu všemu dojdete. Nejen Vy, všichni, kdo toto čtou. I to vysvětluje i Ivanka Adamcová, i Helenka Zelenková, Hrušovský tam vysvětluje, že cukrovka je znásilněná láska, že je potřeba napravit a znovas zažehnout lásku, a že někdo to má vbčera a jiný 500 let staré, že příčina je u každého úplně jiná. A můj manžel?: On nepochopil, že každý rodič je odpovědný za děti jen ze svých 50%, a že se má postarat, aby se druhý rodič staral svými 50% odpovědnosti. Jemu se to vše táhne z toho, že jako manžela ženy opouštěly, šly k milenci. A on vše táhl sám, místo jak tu vysvětluji: OK, žij s kým si přeješ, ale o děti se starej svými 50% odpovědnosti. Pokud by se nestaraly ty ženy, pak má zkoumat, proč volil tyto ženy za matky svým dětem, co se má na tom naučit: no právě to, že má odpovědnost jen 50% za děti, a láska znamená: miluji tě, proto si žij co potřebuješ a s kým potřebuješ, ovšem máš zde odpovědnost ke svým dětem. Toto opakovaně připomínat. Pokud by se dákle nestarala, poděkovat za zkušenost a tím by dostal jinou ženu: tu, která se minule o své děti nestarala, a proto nyní nemůže sama otěhotnět a nejde to ani umělým oplodněním: právě proto, aby zkoumala, proč že to nejde, a tím dohledala, že jednak byla nevěrná muži, který se o děti i rodinu staral, opakovaně jí žádal, ať se o děti stará svými 50% odpovědnosti a ona se nestarala. PROTO jí nyní nejde otěhotnět ani umělým oplodněním: aby si vážila toho, že může být matkou a v dětech splácet. Splácet, co jsme jako děti sami brali: je jedno, zda od rodičů, pěstounů, dětském domově, adoptivních rodiučů: prostě někdo nám pomohl, vypiplal nás, než jsme soběstační, no, a je potřeba taky my abychom vypiplali další dušinku k její samostatnosti a tím vrátit jak jsme brali. A jak vysvětluje Adamcová: kdo to vše zvládne, projde všemi zkouškami, miluje, furt miluje a pořád miluje, pak i vrací pomoc, jak jemu bylo pomoženo toto vše pochopit, vše kdysi chybně pojaté napravit, tak zase my pak chvíli pomáháme dalším duším, než vychováme nástupce, který bude zase místo nás pomáhat k pochopení dalším duším. No, a jak máme toho nástupce, tím naše pozemská pouť končí a jdeme se vyvíjet do vyšších energetických úrovní. Toto vše vysvětluje hlavně Zelenková. Mnoho štěstí všem . Ivča
"ivulenko", je mi líto, čím jste si prošla, ale musím souhlasit s "liduš" s tím, že Vás nevýlečil nějaký rituál. Víte, je hodně druhů rakoviny, některá se vyléčí, jiná ustoupí a na některou se zemře. Vy jste měla to štěstí, že Vám rakovina ustoupila. Ale jinak Vám řeknu, že jsem také neměla dětství nijak jásavé, ale podstoupit ty rituály, co Vy, tak už jsem úplně v blázinci. Nikdy bych žádné rituály nepodstoupila, já jsem já a sama si o sobě rozhoduju a nechci být nikdy závislá na energii jiného. Přeji Vám stálé zdraví. - pt
To nebyl rituál, ale projití minulých nezpracovaných situací. Řízené otevření podvědomí, opakované projití bolestivých situací, až ten průchod nebolel, došlo k usmíření se s tím, co se stalo. Než být chodící troska pod práškama, raději uznám, že si nerozumím, proč nechci žít a požádám o pomoc, aby mě život bavil. Každý nechť dělá, co mu vyhovuje. Na tom se snad shodneme.
Mimochodem: Píši, že ten léčitel to dělá naprosto grátis, já ho platím z dávek na našeho postiženého syna: péče o osobu blízkou a jeho invalidní důchod jako jeho opatrovnice. Protože zdravá matka má zdravého partnera a děti jsou zdravé a syn mi přišel pomoci, abych řešila ty energie a tím uzdravila sama sebe, měla toho zdravého partnera a zdravé děti, je samozřejmě kravina, abych žila z dávek na své dítě: naopak rodiče živí dítě. I z tohoto důvodu je pro čtenáře poradte vše naprosto grátis. Mám brigádky, jsem již na "svých nohou", soběstačná, a přeji to úplně všem, vybřednout z těch s prominutím hovadin, co se tu žijí.
Ivulenko nezloibte se ale tomu nemůžu věřit i kdybych chtěla, jak říkám, vy si věřte pokud vám to pomáhá ale já to beru jako snůšku nesmyslných keců. Léčitel to dělá grátis a vy ho platíte s dávek pro syna už to si dost odporuje, prostě našel duši co mu věří a platí ho. Dík, nechci.
Pro čtenáře poradny grátis. Když vidím, jak místo využít dar, který má, pro blaho mnohdy umírajících lidiček, by někde vydělával na své složenky: moje rozhodnutí. Z radosti ze života po zoufalství odmalinka. Kdo neprožil, neví, to je naprosto pochopitelné. Navíc, jak píší martina a zivot zde: poradte.cz/... : kdo není připraven zjistit o sobě třebas nepěkné informace, ať to neotvírá. Přeji mnoho radosti a štěstí, ať se moc a moc daří . Ivča
Tak prvně záleží. Někdo je kartář a někdo jen vydělává na hlouposti lidí. Co se týče kartářu a cikánek, vedly vždy cikánky...cikáni jsou totiž dost odlišní lidé a o jejich původu se tradují různé zvěsti. Sám vím, že babička a pratety vždy říkaly že se nemáme ptát na svou budoucnost a že máme žít tak, jako bychom měli zítra umírat ale plánovat, jako bychom tady měli být sto let.
Ono kartařina funguje, ale je důležité si uvědomit od koho mají lidé informace. Ano, většina se jistě bude smát, ale informace jsou brány od negativních duchů. Tito duchové ví, že máte v rodině nemocného, ví, že máte nemoc o které třeba ještě netušíte. Oni ví co vás tíží, ale vidí jen blízkou budoucnost, nikoli však celý život. Proto pokud můžete se kartářkam vyhněte a nejen jim. A pokud se popadate za břicho a říkáte si co je to za vola, je dobré si zjistit, co vše přináší za problémy návštěvy kartářek, vyvolávaní duchů atd...
Ono tyhle hry často postihují negativně i další generace... dávejte si pozor. A poslední: Zvědavost je prvním schodem do pekla. (staré lidové pořekadlo)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.