Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci vyvolat ducha

Od: micinka* odpovědí: 8 změna:

Strašně ráda bych poznala svého dědečka z taťkovy strany,ale už nežije a tak chci zkusit vyvolat jeho ducha.Kdo máte kušenosti,poradte mi,určitě by byl rád i tatka.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Nechte mrtvé radši napokoji.toť můj názor,nezlobte se.

1jara*
hodnocení

0x

Mrtvé nechme na pkoji, můžou se strašně rozzlobit.

kt8d5*
hodnocení

0x

Souhlasím s výše jmenovanými, jestliže chcete mermomocí ducha vyvolat, snězte hodně hrachu a zelí. A jestliže má kamarád zapalovač, večer uvidíte *smich*.

marenka*
hodnocení

0x

Dědečka nevyvolávejte, je rád, že má klid. ;) Představte si, že si hovíte na báječném místě, bez starostí, bez bolestí, prostě pohoda a někdo vás z toho místa vytáhne. *bum*A co je důležité, musíte ho umět taky vrátit zpět, odvolat. Což prý už tak jednoduché není. Já bych to nedělala.

krkovicka*
hodnocení

0x
Lidé kteří vyvolávali duchy,neuměli je odvolat-což ve většinu případu ani nejde,špatně spaly,měli zdrav.potíže...Není lehko si zahrávat s duchy.Vy ho k sobě pozvete ale už se ho nezbavíte.Dejte od toho ruce pryč.

hodnocení

0x

Můžeš se z toho i zbláznit!

marenka*

Už se stalo poradte.cz/...

1jara*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]