Nejste přihlášen/a.
Jak vložím obrázek k otázce? Mám ho uložený ve složce obrázky. Klasické - kopírovat a vložit, chci vložit obrázek, mi nejde. V čem dělám chybu? Děkuji za radu.
doplněno 21.02.11 16:40:Pomůže mi někdo určit o jaký hmyz se jedná na obrázku?
Dnes jsem se pokoušel přiložit obrázek zcela marně,je to na serveru,protože na třech dalších se mi to podařilo.
Zkusím tady.
Jabrako, možná to není Váš problém, ale já když jsem měla problém vložit obrázek, tak to bylo z důvodu jeho velké velikosti. Nejprve jsem si jej v "malování" upravila a zkontrolovala ve "vzhled stránky" a pak teprve znovu uložila, pak již šel obrázek vložit. Takto jsem postupovala i když obrázek nebyl "jpg", v malování jsem jej převedla do "jpg" a bylo po problému. Nevím zda Vám to pomůže, zda jsem poradila. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.