Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložím obrázek?

Od: brunecova® odpovědí: 9 změna:

Jak vložím obrázek k otázce? Mám ho uložený ve složce obrázky. Klasické - kopírovat a vložit, chci vložit obrázek, mi nejde. V čem dělám chybu? Děkuji za radu.

doplněno 21.02.11 16:40:

Pomůže mi někdo určit o jaký hmyz se jedná na obrázku?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Dělám zkoušku, učí mně to Skype.

Jak vložím obrázek?

21.02.11 16:09
hodnocení

0x

mmm

hodnocení

0x

Skype je bezva věc

hodnocení

0x

test

doplněno 21.02.11 16:17:

Omlouvám se všem, diskutovali jsme to s Janou po Skype. Praxe je lepší než teorie *haha*

Jak vložím obrázek? #2

patronka*
hodnocení

0x

Možná by to chtělo obrázek před vložením trochu upravit, aby byl koukatelnější. Patronka

doplněno 21.02.11 16:26:

Tak to jsem zrovna moc dobře nevybrala. Mám i lepší.

Jak vložím obrázek? #3

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes jsem se pokoušel přiložit obrázek zcela marně,je to na serveru,protože na třech dalších se mi to podařilo.

Zkusím tady.

pt®

Jabrako, možná to není Váš problém, ale já když jsem měla problém vložit obrázek, tak to bylo z důvodu jeho velké velikosti. Nejprve jsem si jej v "malování" upravila a zkontrolovala ve "vzhled stránky" a pak teprve znovu uložila, pak již šel obrázek vložit. Takto jsem postupovala i když obrázek nebyl "jpg", v malování jsem jej převedla do "jpg" a bylo po problému. Nevím zda Vám to pomůže, zda jsem poradila. - stařenka

on taky JPG neni jako JPG, je jejich spousta různých formátů a servery zvládají jen málo z nich, můžete vyzkoušet PNG, tam je tuším jen jeden standart...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]