Nejste přihlášen/a.
Zdravím, neví někdo, proč sem už nechodí rádce mowla? Jeho odpovědi byly hodně fundované a docela mi tu chybí.
Ano chybí tu, často na něj myslím, jeho rozloučení znělo jakoby měl zítra zemřít. Pokud je nemocný, tak zda by jistě na chvilku na nemoc zapoměl. Vrať se nám zpátky Mowlo, je nám smutno.
myslím, že nikdo přesně nevíme proč odešel a hlavně tak rychle - žádné pomalé vytrácení. Třeba se to někdy dovíme. Budu věřit, že pro nemoc to snad nebylo.
Co jsem vypozoroval, tak většina těch co mají takové nasazení jako měl i Mowla *wow* dlouho nevydrží. Mohli bychom jmenovat... je to škoda. Něco jako syndom vyhoření(?)
na mě to dělalo dojem, že pohár přetekl... ale netuším přesně jaký a proč.
Já se tedy nemyslím, že by odcházel z důvodu onemocnění. Ládin dal odkaz na jeho vzkaz rádcům, který napsal před svým odchodem. Jak jste přišli na to, že by byl nemocný? Podle mne se ho něco velice dotklo a usoudil, že bude lepší, že sem po nějakou dobu nebude chodit. Až se mu bude chtít, tak se určitě vrátí. Udělali to mnozí před ním a občas se prostě stane, že někomu něco tak silně vadí.
Já si myslím, že by nebyl rád, kdyby se dozvěděl, že se mezi námi mluví o jeho onemocnění. Pokud by ovšem někdo neměl zaručené zprávy přímo od něho. A to si nemyslím.
Ahoj "suzymon"
- nemyslím, že by náš zájem o mowlu byl jenom senzacechtivý - mnoho z nás ho mělo rádo - a myslím, že by ho náš zájem potěšil -! - ať už má problém jakýkoliv.
Ahoj culdabulda. Nic takového jsem nenapsala. Nevím, proč sis to tak vysvětlila. Napsala jsem jenom to, co jsem si o jeho odchodu přečetla a co psal on sám. Sám to vysvětlil docela srozumitelně. Tedy alespoň si myslím, že jsem jeho důvod k odchodu pochopila správně. O žádné nemoci tam nebylo ani zmínky. proto jsem reagovala tak, jak jsem to udělala.
Suzy,
Zdravím, paní kolegyně, "Tedy alespoň si myslím, že jsem jeho důvod kodchodu pochopila správně. "
Pokud jsem já Vás správně pochopil, tak jste pochopila proč se rozloučil. Já jsem to nepochopil a rád si poslechnu Vás, proč to udělal. I přes vnitřní poštu a několika poradci nevím, proč odešel mimo poradu.
Stále se řeší odchod kolegy Mowly, asi zbytečně, protože bez jeho vyjádření asi nic nevyřešíme.
Nicméně, když jsem si jednou (je to asi rok) do Mowly "rejpnul", že je pro něj jednoduché být tak dobrý a aktivní a hodnocený, když je tu pořád, tak mi nějak ne moc vesele odpověděl, že prostě najednou má tu možnost. Už tehdy jsem měl nepříjemný pocit, že je najednou zničeho nic "upoután" na jedno místo.
Proto se stále nemohu zbavit blbého pocitu, že má Mowla nějaké zdravotní problémy. Možná šel na nějaký plánovaný lékařský zákrok, akorát se nechtěl svěřit, což naprosto chápu, asi bych se zachoval podobně. Takže jen věřím a doufám, že se nám Mowla zase brzo vrátí!
Nemám fakt žádné ověřené informace, vše je jen můj myšlenkový pochod, takže, prosím, žádnou paniku, díkl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.