Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerad, ale loučím se

Od: mowla* odpovědí: 24 změna:

Přeju pěkný den, měsíc, rok, život...

Zejména stálým rádcům přeju pevné nervy,

mowla

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Vážně? ... není ti tady s námi dobře? *modla*

hodnocení

0x

Můžete se podělit o důvod? Zrovna Vaše rady jsou velice kvalitní a sám jsem jich pár využil

pt®
hodnocení

0x

"mowla", jste dobrej chlap a člověk, mimoto fakt chytrej a inteligentní. Chápu, Vaše slova a věřte, že mám takové úmysly také, jenže já bych tady nechyběla, ale Vy ano, a moc, hodně znáte a umíte. Ale na druhou stranu má člověk svůj čas, den rok a život a může jej věnovat věcem, které ho budují a dělají mu život příjemným. - pt

hodnocení

0x

Mowlo, vždycky jste dobře věděl, co a proč radíte. Tak zřejmě i teď dobře víte, proč se loučíte. Kousek vedle píšete Sebod o neblahé příhodě, nám přejete pevné nervy. Ať už je to neblahé cokoli, pevné nervy i Vám!

hodnocení

0x

Tak se mějte, jste chytrej chlap. Přeji, aby se vaše problémy co nejdřív vyřešily.

J.

uska*
hodnocení

0x

Budu mít smuténku, ach jo. Já to zvládnu a tobě ať se daří kdekoliv. Uška

hodnocení

0x

Mowlo, žij blaze, věřím, že máš k odchodu rozumný důvod. Bylo nám tu s tebou dobře ;)

hodnocení

0x

Mowla, děkuji ze srdce za Vaše přání.

Jen mi nedá položit otázku, třeba jen do vzduchu...

proBoha proč?

Já se přidávám za "Milanacukrare",hergot,próóč?*plac*Mowlo,nechoď nikam,my Ti to striktně zakazujemééé *hej*

fribble*

Budeš nám všem chybět, rádcům i tazatelům.

martinaa*
hodnocení

0x

Škoda, jste dobrý a upřímný rádce. Hodně štěstí v dalším počínání.*pivo*

hodnocení

0x
Narozdil od ostatních budu doufat, že to není tak horký a definitivní... *palec*

andrea1*
hodnocení

0x

Mowla jste ještě mladý, 47 let? Snad nejde o zdraví. Budete tady chybět. Z Vašeho vzkazu je mi tak nějak úzko. Ať je to jak chce, držím pěstě. Jestli chcete, napište do vnitřní pošty.

hop®
hodnocení

0x

Pokud je to pevné rozhodnutí, tak i já Tobě přeju hodně štěstí. Ale určitě nejsem sám, kdy by byl rád, kdybys zůstal. Budeš tu scházet... *slunce*

praivo*
hodnocení

0x

Taky bych rád věděl důvod. Odchod nejlepšího rádce bude pro poradnu velký prů...švih :(

ron*
hodnocení

0x

Mowlo, píšete o "neblahé příhodě". Ať už jde o cokoliv, tak pevně věřím, že vše dobře dopadne. Život není jednoduchý, ale je třeba bojovat . Přeji také pěkné dny, měsíce, roky, život a snad se brzy vrátíte.*hej*

dzordz*
hodnocení

0x

Taky, taky..

lidus*
hodnocení

0x

Mowla i já se ptám proč? Dobří "staří, kamarádi" utečou a zůstane tu pár neregistrovaných vševědoucích chytrolínů co ji včera bylo 12 let. Rozmyslete si to ještě, minimálně mě budete chybět.

doplněno 22.08.13 22:23:

Přečetla jsem si vzkaz pro Sebod, nějak se mi sevřelo osrdí. Pevně věřím, že se nestala žádná katastrofa a že se těšíte pevnému zdraví.

martin1965*

To bude třeba jen chvilková slabost, to máme občas každy - na všechno se vy... . Znám Vás jen podle přezdívky, ale utkvěla mi v paměti. A nikdy neříkej nikdy.

hodnocení

0x

Mowlo, jestli řešíte nějaké své problémy, přeji vám, ať je vyřešíte co nejlépe a bez komplikací a vrátíte se tady. *hej* Jestli máte poradny plné zuby, je mi to líto, protože se mi líbíte moooc. *hej*Hodně štěstí, babka z Ostravy

doplněno 23.08.13 07:05:

Teď jsem si přetla vzkaz Sebodce. Mowlo, kdyby bylo něco, čím bych vám mohla pomoci, dejte vědět, udělám to moc ráda. *hej*

Nebyla jsem teď často na Poradně. takže nevím souvislosti. Přestože se budu opakovat a tlumočit to, co přede mnou řekla snad všechna ústa, i mně budete chybět, i mně se bude stýskat. Vaše rady patřily k těm kvalitním. Proč? Ale to mi asi nepřísluší se ptát. Hodně štěstí. Jaga.

sanyo*

Ať je to, jak je to, Mowlo -to není fér. Ty jsi tady mezi námi vystudoval a dosáhl nejvyšší titul, tak sakra dej vědět, proč tato zpráva, to abych si myslel na to nejhorší, co Tě mohlo potkat. Ale třeba, v to doufám, že mám blbý předsudky a třeba také na druhou stranu vím, že tisíce a tisíce případů se z toho dostanou, tak ať je to, jak je to, byl jsi dobrej, byť jsem se jednou do Tebe trochu navezl, ale lituji toho. Všimni si, řada kolegů už v Tvém vlákně mlčí, protože se bojí zeptat, co se děje. Přeji si, aby jsi byl silnej ... a uvidíš, vše bude zase dobré! sanyo

culdabulda1*
hodnocení

0x

Pro "mowla"

- jsem zde sice jenom půl roku - ale už jsem si Vás stačila zamilovat! - je mi to moc líto - a přeju hodně síly, ať už se Vám stalo cokoliv. Marcela.

doplněno 23.08.13 17:58:

- hele - mám Tě moc ráda. Snaž se uzdravit pro nás všechny -

luke237
hodnocení

0x
Tak se mi nakonec ten vzkaz Sebod podarilo dohledat (snad to Google udrzi v pameti delsi dobu) a take doufam, ze se jedna jen o docasne opusteni Poradny a az se veci zase vrati vicemene do beznych koleji, ze te privitame zase zpatky.
výtka
Upozornění od sys clayman 25. 08. 2013 07:01:05
Ono to melo byt spis do vnitřní posty. Nikdo k tomu nic nepsal... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]