Nejste přihlášen/a.
Přeju pěkný den, měsíc, rok, život...
Zejména stálým rádcům přeju pevné nervy,
mowla
"mowla", jste dobrej chlap a člověk, mimoto fakt chytrej a inteligentní. Chápu, Vaše slova a věřte, že mám takové úmysly také, jenže já bych tady nechyběla, ale Vy ano, a moc, hodně znáte a umíte. Ale na druhou stranu má člověk svůj čas, den rok a život a může jej věnovat věcem, které ho budují a dělají mu život příjemným. - pt
Mowla, děkuji ze srdce za Vaše přání.
Jen mi nedá položit otázku, třeba jen do vzduchu...
proBoha proč?
Já se přidávám za "Milanacukrare",hergot,próóč?
Mowlo,nechoď nikam,my Ti to striktně zakazujemééé ![]()
Pokud je to pevné rozhodnutí, tak i já Tobě přeju hodně štěstí. Ale určitě nejsem sám, kdy by byl rád, kdybys zůstal. Budeš tu scházet... ![]()
Mowla i já se ptám proč? Dobří "staří, kamarádi" utečou a zůstane tu pár neregistrovaných vševědoucích chytrolínů co ji včera bylo 12 let. Rozmyslete si to ještě, minimálně mě budete chybět.
doplněno 22.08.13 22:23:Přečetla jsem si vzkaz pro Sebod, nějak se mi sevřelo osrdí. Pevně věřím, že se nestala žádná katastrofa a že se těšíte pevnému zdraví.
Mowlo, jestli řešíte nějaké své problémy, přeji vám, ať je vyřešíte co nejlépe a bez komplikací a vrátíte se tady.
Jestli máte poradny plné zuby, je mi to líto, protože se mi líbíte moooc.
Hodně štěstí, babka z Ostravy
Teď jsem si přetla vzkaz Sebodce. Mowlo, kdyby bylo něco, čím bych vám mohla pomoci, dejte vědět, udělám to moc ráda. ![]()
Nebyla jsem teď často na Poradně. takže nevím souvislosti. Přestože se budu opakovat a tlumočit to, co přede mnou řekla snad všechna ústa, i mně budete chybět, i mně se bude stýskat. Vaše rady patřily k těm kvalitním. Proč? Ale to mi asi nepřísluší se ptát. Hodně štěstí. Jaga.
Ať je to, jak je to, Mowlo -to není fér. Ty jsi tady mezi námi vystudoval a dosáhl nejvyšší titul, tak sakra dej vědět, proč tato zpráva, to abych si myslel na to nejhorší, co Tě mohlo potkat. Ale třeba, v to doufám, že mám blbý předsudky a třeba také na druhou stranu vím, že tisíce a tisíce případů se z toho dostanou, tak ať je to, jak je to, byl jsi dobrej, byť jsem se jednou do Tebe trochu navezl, ale lituji toho. Všimni si, řada kolegů už v Tvém vlákně mlčí, protože se bojí zeptat, co se děje. Přeji si, aby jsi byl silnej ... a uvidíš, vše bude zase dobré! sanyo

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.