Nejste přihlášen/a.
Přeju pěkný den, měsíc, rok, život...
Zejména stálým rádcům přeju pevné nervy,
mowla
"mowla", jste dobrej chlap a člověk, mimoto fakt chytrej a inteligentní. Chápu, Vaše slova a věřte, že mám takové úmysly také, jenže já bych tady nechyběla, ale Vy ano, a moc, hodně znáte a umíte. Ale na druhou stranu má člověk svůj čas, den rok a život a může jej věnovat věcem, které ho budují a dělají mu život příjemným. - pt
Mowla, děkuji ze srdce za Vaše přání.
Jen mi nedá položit otázku, třeba jen do vzduchu...
proBoha proč?
Já se přidávám za "Milanacukrare",hergot,próóč?Mowlo,nechoď nikam,my Ti to striktně zakazujemééé
Pokud je to pevné rozhodnutí, tak i já Tobě přeju hodně štěstí. Ale určitě nejsem sám, kdy by byl rád, kdybys zůstal. Budeš tu scházet...
Mowla i já se ptám proč? Dobří "staří, kamarádi" utečou a zůstane tu pár neregistrovaných vševědoucích chytrolínů co ji včera bylo 12 let. Rozmyslete si to ještě, minimálně mě budete chybět.
doplněno 22.08.13 22:23:Přečetla jsem si vzkaz pro Sebod, nějak se mi sevřelo osrdí. Pevně věřím, že se nestala žádná katastrofa a že se těšíte pevnému zdraví.
Mowlo, jestli řešíte nějaké své problémy, přeji vám, ať je vyřešíte co nejlépe a bez komplikací a vrátíte se tady. Jestli máte poradny plné zuby, je mi to líto, protože se mi líbíte moooc.
Hodně štěstí, babka z Ostravy
Teď jsem si přetla vzkaz Sebodce. Mowlo, kdyby bylo něco, čím bych vám mohla pomoci, dejte vědět, udělám to moc ráda.
Nebyla jsem teď často na Poradně. takže nevím souvislosti. Přestože se budu opakovat a tlumočit to, co přede mnou řekla snad všechna ústa, i mně budete chybět, i mně se bude stýskat. Vaše rady patřily k těm kvalitním. Proč? Ale to mi asi nepřísluší se ptát. Hodně štěstí. Jaga.
Ať je to, jak je to, Mowlo -to není fér. Ty jsi tady mezi námi vystudoval a dosáhl nejvyšší titul, tak sakra dej vědět, proč tato zpráva, to abych si myslel na to nejhorší, co Tě mohlo potkat. Ale třeba, v to doufám, že mám blbý předsudky a třeba také na druhou stranu vím, že tisíce a tisíce případů se z toho dostanou, tak ať je to, jak je to, byl jsi dobrej, byť jsem se jednou do Tebe trochu navezl, ale lituji toho. Všimni si, řada kolegů už v Tvém vlákně mlčí, protože se bojí zeptat, co se děje. Přeji si, aby jsi byl silnej ... a uvidíš, vše bude zase dobré! sanyo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.