Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajezdy od ck medivit v Turecku?

Od: jaruska* odpovědí: 31 změna:

Dobry den!

Prosim nekoho,kdo byl nebo pojede na zajezd od ck medivit do Turecka,aby se nam ozval.

Jsme manzele,kteri jedou na tento zajezd od 16.listopadu.

Dekuji

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajezd
hodnocení

0x

Dobrý den.

Na zájezd do Turecka nám byl nabídnut termín odjezdu 2.listopadu. Bohužel nepodařilo se nám získat více informací jak o samotné dovolené tak i nějaké recenze o průběhu pobytu. Z těchto důvodů jsme termín odjezdu odsunuli na jaro 2011.Uvítáme jakékoliv informace od účastníků této dovolené. Děkujeme za odpovědi.

jaruska*
hodnocení

Dobry den!

Na tento zajezd odletame 4.11.2010.Pokud chcete,rada vam zaslu informace,ktere nam poskytla ck medivit.Byli vzdy ochotni,kdyz jsem se na cokoliv zeptala.V prvnim prispevku najdete moji emailovou adresu,na kterou muzete napsat.

jsp*

Přeji hezký večer,máme stejný zájezd od stejné cestovky, nemáme ještě termín odletu.Prosím o zaslání informací o zájezdu,které jste obdržela od Medivit.Zajímá mi hlavně cena letenky.Děkuji JŠ.

jaruska*
hodnocení

Dobry den!

Za letenky jsme zaplatili 14 280kc pro dve osoby(v cene je i rezervacni poplatek pro dve osoby).Kdyz si zakoupita letenky pres ck medivit,tak mate veskere letistni poplatky a transfer z letiste i na letiste pri odletu zpet,zdarma.Pokud chcete podrobnejsi informace o zajezdu,ktere mam od ck,tak se prosim ozvete na emailovou adresu:jama73@seznam.cz.Nejsem zadny spojenec od ck medivit,jak si mysli jisty pan v rubrice spolecnost.Rada vam poskytnu jen takove informace,jake jsem dostala od pani z ck medivit.Byla vzdy ochotna a mila,kdyz jsem neco potrebovala vedet o zajezdu.

kaki

Dobrý den,také jsem vyhrála zájezd přes ck medivit.V sobotu 20.11.2010 mě byl zájezd předán.Bylo mi řečeno,že do 14dnů se semnou tel.jejich děvčata spojí a domluvíme termín.Tady píšete pro dvě osoby letenka stojí 14 280kč.Ráda bych se zeptala jestli to je i zpáteční a od kud jste letěli.Dále bych ráda věděla stručný popis jak zájez probíhal.Hlavně jestli po příletu do turecka čekel na letišti průvodce a jak ho poznám,že to je zrovinka ten náš.A jestli všechno bylo tak kouzelné jak popisují v letáku.

Děkuji moc za odpověd.Poprvé letím a nikdy jsem ještě nebyla v cizině na dovolené.Tak že jsem ráda za každou radu i popis.

ivucha*

Na letišti při výstupu z haly na vás bude čekat delegát s cedulí "CK Medivit". Letenka je i zpáteční. Nemusí být přímá. Můžete mít někde přestup. Konečná je Antalie. Popis zájezdu najdete v rubrice společnost poradte.cz/...

jaruska*
hodnocení

Dobry den,leti se z prahy,nas let byl primi az do Antalye,leteli jsme s tureckou spolecnosti Onurair,bylo to i s obcerstvenim.Na ltisti v Antalyi nas cekala ceska delegatka s ceduli ck medivit a rekla nam cislo autobusu,do ktereho mame nastoupit,tam cekal i turecky pruvodce,ktery si odskrtnul nase jmena.Odvezli nas na pekny 5*hotel Grand ring u Kemeru,oblast Beldibi,kde nas uvitali koktejlem a rekli nam vse o celem zajezdu a vsech moznostech,ktere mame v nabidce.3 vylety jsou hrazene od ck a mate moznost dalsich vyletu,ktere si hradite sama.Na tomto hotelu jsme byli 3 noci,pak se odjizdelo do Pamukkale na vylet,kde jsme se pokochali nadherama termalnich jezirek a pamatkami Hierapolis.Po te odjezd na 4*hotel Richmond thermal,kde jsme prespali 1 noc.Dalsi den byl odjezd na jiny hotel v Beleku,oblast Bogezkent,5* hotel Crystal paraiso verde resort,kde jsme prespali 3noci.Zaplatili jsme si vecere na cely pobyt,to bylo 75euro na osobu.Jidlo bylo skvele,ve stylu bufetu,muzete si vybrat na co mate chut.Posledni den jsme vstavali ve 2.15.jejich casu(maji hodinovy posun dopredu),budili nas telefonem z recepce a odjizdeli na letiste,cesta trvala asi 1h.Opet primi let do Prahy.Cesta letadlem trva 2.5h.Zajezd se nam velice libyl a mame krasne zazitky.Hotely byly vzdy ciste,delegatka byla porad s nama(myslim tim na vyletech)a o vsem nam dala pekny vyklad.Byli jsme spokojeni.

sanchopancho

Dobrý den.Chci se prosím Vás zeptat :Psala jste o večeřích jak to bylo se snidaní a obědem? Byli v ceně zájezdu.Mimo letenek co všechno jste platili,máte spočítaný kolik Vás stála celá dovolená?,A na kolik dní jste jeli?Děkuji za odpověď.

zmatek*

Dobrý den Patřím též mezi lidi co byli vybráni na pobyt v Antalyi. Přihlášku jsem již vyplnil při návštěvě zástupkyně RMS-Plus dne 16.12 Akorát to má jen háček, že si oproti slibu že se nic platit nebude, si musíma letenku zaplatit. Cenu již někde shora paní uvadla ve výši 14280,-. Škoda že nebylo u slibů a letenky nebyly v ceně pobytu. Jinak za tu cenu se to vyplatí do tak krásného prostředí v Antalyi. Mám jen prosbu co už byli na pobytu jako vybraní se podělili dojmy.i třeba problémy, které pobyt stěžovaly. Termín pobytu si určíme ,až se nám zást, TMI ozve. U nás by to byl začátek října 2011.Proto je to třeba výzva pro ty, kteří by měli též termín v tom říjnu letět třeba s námi. Děkuji předem s. pozdravem p. Cetkovský- Turnov

ivule1

Dobrý den,můžete mi prosím napsat jesli jste na tom zájezdu byli?máme stejnou nabídku a moc se nám to nezdá...děkuji moc Iva Staffová

ivule1

Dobrý den,také nám byl nabídnut tento 7denní zájezd,ale říkám si,že bude asi lepší než dát cca 14000 za letenku a jak tady tak čtu i nějaká ta večeře,bude asi lepší vzít děti jet všichni 4 na 14dnů někam k jadranu,kdo ví co by nás někde v Turecku čekalo,pěkně se to poslouchá ale...

mimochodem píše tady jedna paní,která by chtěla snad cestovat v 7měsíci?paní mám 2děti ale tohle bych opravdu nedoporučovala,už máte riziko,že předčasně porodíte a myslím,že je lepší domlouvat se s českými doktori než s Turfeckými...

našla jsem podrobné informace o zájezdu dokonce na facebooku: ko-kr.facebook.com/...

ivucha*
hodnocení

0x

Vše o zájezdu jsem popsala v rubrice...Pokud máte ještě nějaké dotazy, pište.

kristiz

Není to tento zájezd? Díky za info. Kristina

last.cz/...

jaruska*
hodnocení

Ano,je to ten samy zajezd,ale od CK MEDIVIT to je levnejsi.Letenky nas staly 14280kc.

zdenekcetkovsky

Dobrý den.Byl jsem vybrán na zájezd do Antalya. Zatím nás navštívila zástupkyně medivit a s námi vypsala přihlášku na tento zájezd. Nikdo se neozval a je to již měsíc,tak nevíme co bude dál. Potzřebujeme faktůru .aby nám mohli odbory přispět. S pozdravem čekatel p. Cetkovský

jej*

letenky nám byly nabýtnuty za 8.700 na jednoho, paní slibovala 10000 za oba což je nesolidní informace

kasi*
hodnocení

0x

Dobrý den,

také ma tento zájezd letět a chtěla bych se zeptat: na jiné diskuzi jsem četla, že při prohlídkách je málo času na rozchod. Také by mne zajímal Váš názor ohledně absolvování této dovolené v 7 měsíci těhotenství.

Děkuji.

miladka

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

rockre

Můj názor: Myslím,že za tu cenu si koupíte zájezd ,i u jiné cestovky celý...takže dle mého názoru ,trik je v tom,že koupí letenky a dokupování jídel si vlastně zájezd zaplatíte sami...a váš byt nemusí sloužit jako místo pro předvádění a ušetříte si třeba i nepříjemného vnucování výrobku dealerem. spozdravem Roman K.

milunek

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

ivule1

Já vám nevím,ale jestli se nepletu je to na 7dní...to máte 15-20tis.navíc + co ještě utratíte dál,to si myslím,že je fakt dost...samozřejmě záleží na jak drahé dovolené jste zvyklí s rodinou,ale podle mě,je lepší si za 20.000,- sjet k jadranu na 14dní..mějte se hezky a ať už pojedete či nikoliv,dejte pak zprávu jaké to bylo... :)

km*

a pro jaky termin jste se rozhodli?

ivule1

Jsme stejného názoru,za ty prachy jedete snad i na 14dní...:)

Já bych nikdy nedala přednost 2 týdny dovolené v Chorvatsku před týdnem v turecku. Chorvatsko je furt stejná Evropa, dovča na jedno brdo. Jenom se válet u moře atd... to se můžu válet u bazénu a nemusím nikam jezdit. V Turecku je mnohem větší počet míst na výlety a je to už přece jenom exotika. Byla jsem v obou státech, ale tolik peněz bych do Chorvatska už nikdy nevrazila.

zajezd
hodnocení

0x

Dobrý den.

S velkým zájmem sleduji tuto diskuzi na téma dovolená od společnosti Medivit Touristik .Byli jsme také vybráni mezi dvaceti vylosovanými,kteří tento týdení pobyt získali.Na základě získaných informací a také z Vašich postřehů jsme se s manželem rozhodli nevyužít této výhodné nabídky.To bylo již v září 2010 a tenkrát zněla nabídka od paní z Medivitu na cenu 10 000,- Kč pro dvě osoby.Zřejmě jsme z manželem děti štěstěny protože dnes jsem měla opět telefonát ,opět jsme mezi dvaceti šťastnými,kteří byli vylosování na luxusní dovolenou, ale již za velmi lukrativní cenu 1 000 Eu za dvě osoby .Doufám že nyní je v této ceně zahrnuta minimálně polopenze.Pro všechny ,kteří ještě váhají,zda jet, či nejet, připojuji odkaz na úplně stejný zájezd, ale od jiné cestovní agentury a bez pocitu výhry luxusní dovolené za velmi lukrativní cenu. Zdravím všechny cestovatele a přeji hezký večer. etravel.cz/...

to není stejný zájezd, jenom trochu podobný. A kde tam máte zaplaceny ty 3 výlety v hodnotě 150Eur na osobu i se vstupným? U toho Vašeho zájezdu se musí doplatit všechny výlety a vstupné, to teda přijde na pěkný balík peněz, vždyť tam nemáte v ceně ani jeden výlet.

ivucha*

Dobrý den, je to stejný zájezd a výlety jsou v ceně. Fakultativní výlet je ten, který je navíc a musíte ho doplatit - Manavgat a Turecký večer. Byla jsem na zájezdu s Medivitem a celý týden jsem popsala na těchto stránkách v jiné rubrice: poradte.cz/.... Snad Vám to k něčemu bude...

A Janco, zřejmě jste se v Chorvatsku opravdu pouze válela u moře. Je to nádherná země se spoustou památek a zajímavých míst. Jen musíte kousek dál od vody :-D

našla jsem podrobné informace o zájezdu na facebooku: facebook.com/...
dave*

To vůbec nemusí souhlasit také mám i leták a skutečnost trochu více jiná.

dave*

Já bych řekl že to je hodně moc podobný zájezd se stejným programem ikdyž program navíc který si musíte zaplatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]