Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CK MEDIVIT TOURISTIK

Od: atrama® odpovědí: 100 změna:

Měla jsem tu návštěvu neteře, a ta má objednaný zájezd do Turecka na listopad od této společnosti -MEDIVIT TOURISTIK INTERNATIONAL. Ještě ho nezaplatili.Slyšel někdo o nich, má někdo zkušenost? Má být na trhu letos první rok. Na netu jsme toho moc nenašli, na mě to působí, jako podvod, ale nechci ji zrazovat...Jedná se údajně o zájezd po zakoupení matrací .Díky za všechny odpovědi.

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

og
hodnocení

0x

Dobry den, také máme jet s touto CK na stejný zájezd jako vaše neteř a nemáme také žádné info co a jak. Budete-li neco vědět dejte to prosím na net. Když něco zjistíme tak to sem napíšem.Děkuji

lotik
hodnocení

0x

No my řešíme momentálně ten samý problém. U nás to nebylo podmíněno koupí, ale každopádně když jsem volal na infolinku, tak baba byla nepříjemná, a všechno mi honem rychle diktovala, abych si nemohl nic zapsat. Když jsem se jí ptal na kontakt mejlem, tak byla zásadně proti. Informace, které jsem se dozvěděl, že lítají do turecka snad jen přes zimu a na jaře...nabízela mi termíny listopad až leden, pak březen až duben...s tím, že letenky mají pěkně předražený. Cca. 8 tis. za jednoho. A když prý by chtěl letět člověk sám, tak prej jména hotelů znají tak 3 dny před tím, než tě ubytují. Je to bez jídla, jen se snídaněma, takže to je taky pěkná vychytávka. Hodně zvažuju, jestli ten poukaz nevezmu a nehodím ho do koše. Pokud máte někdo zkušenosti, taktéž budu rád za vaše názory.

PS: Krom toho matrace, které zmíněná firma nabízí, seženeš všude, za poloviční a mnohem menší částky. Tuším v tom pěknej podfuk jak vytáhnout peníze z EU (mají na to nějaké dotace), a pak ještě z lidí.

turecko

Dobrý den,

my jsme na tom podobně jako vy, koupili jsme si u nich hřejivý pás na záda a pak nám volali že jsme vyhráli zájezd do turecka.Jedinou podmínkou prý je, že musíme uspořádat prezentaci jejich výrobků u nás doma a sehnat aspoň 3 páry. Schůzka by měla proběhnout zítra ale pořád zvažuju, že to odvoláme. V každém případě pokud mi ten dotyčný nebude schopnej dát nějaký podklady (smlouva, podrobnosti zájezdu) do prezentace nepůjdu.

Ale zase si říkam že risk je někdy zisk.

Bylo by zajímavé znát názor nebo zkušenosti někoho kdo se zájezdu už zúčastnil...

lotik

Prezentace probíhá vpohodě, o výrobcích si myslím akorát, že jsou 300% předražené. Jde o nabídku pěnových matrací, které jsou podle mého názoru stejné jako všude jinde v internetových obchodech a hlavně vás nutí ať se okamžitě rozhodnete! Jako se vším. Po prezentaci dostanete voucher s tím, že by se vám měl někdo do 3 týdnů ozvat, ale nám se neozval nikdo, až když jsem je začal nahánět. E-mailem se mnou nikdo komunikovat nechce. Co se týká ostatního, tak asi moc lidí s nimi nikde nebylo, protože cestovka funguje od srpna tohoto roku (stačí si na aresu vyhledat zmíněnou firmu) a stačí si spočítat letenka 8000,- na hotelech máte pouze snídaně, a to ještě vlastně ani nevíte jaké hotely to jsou...a cenu letenky si vynásobte pro dvě osoby. To se mi vyplatí koupit si normální zájezd do Turecka na 12 dní od cestovky a vím do čeho jdu a ještě si vyberu.

turecko

Tak to já tu zítřejši prezentaci rovnou ruším, protože zájem o jejich výrobky fakt nemáme a mysleli jsem si že letenka je v ceně...tohle úplně mění situaci!Děkuji Vám mockrát za informace!

lotik

Njn, dnes vám nikdo nic zadarmo nedá. A tohle vypadá jako pěkná s prominutím vydrbávka. Uvidíme, třeba se nakonec ozvou a nebude to tak strašné. :)

beau

Dobrý den, chci se zeptat těch lidí, kteří absolvovali prezentaci doma pro 2 páry a byl jim za to nabídnut zájezd do Turecka, zda jej obdrželi a co obsahoval? Bylo mi řečeno, že dopravu si člověk hradí sám, v ceně je ubytování, nějaké výlety,masáž, nevím jak je to se stravou (všichni tady píšete jen o snídaních). Údajně voucher obdržím hned po prezenatci an místě a zájezd si mohu vybrat dle vlastního termíno do konce tohoto roku, letenky buď přes CK nebo individuálně. Údajně získání voucheru není podmíněno koupí žádného produktu, je to za uspořádání prezenatce, vyzkoušení. Že slaví 15. leté výročí a mají nějaké doatce z Evropských fondů. Celé se mi to zdá trochu divné a moc tomu nevěřím, vidím v tom nějakou levárnu. Můžete prosím uvést někdo vlastní zkušenost kdo toto absolvoval, uspořádání prezenatce a získal již tento zájezd, nebo je to teď nějaká nová akce? Děkuji

petullca

Asi takhle - 15.-ti leté výročí měli již loni (a kdo ví kdy ještě) firmě bych nevěřila ani půl slova! A to s tou snídaní je samozřejmě pravda, měla jsem známou, která tam pracovala (teď už samozřejmě ne, protože když se dozvěděla, že má lhát lidem, tak s tím radši praštila). Je to pěkný podfuk, radím neabsolvovat!

lotik

A ještě je potřeba napsat, že je to celé ve spolupráci s firmou R. M. S. - plus

aa*

Dobrý den,

také mne oslovila firma CK Medivit a tak jsem hledala na netu nějaké info, u vaší odpovědi mne zaujala poznámka o R.M.S.,

opravdu jsou s Medivitem nějak propojeni a jak se na ně dá kontaktovat? Hledala jsem již dříve kontakt na tuto společnost,

od které máme matrace a potřebuji je reklamovat, ale bohužel se mi to nepodařilo. Děkuji za odpověď.

ahold
hodnocení

0x

Zdravím, u nás proběhla prezentace včera. Předvádějící paní byla velice příjemná, výřečná a samozřejmě uměla velice dobře prodat své výrobky. Přestože jsou výrobky předražené, což je evidentní, určitou kvalitu mají, nechají vás vše si vyzkoušet a důvěřiví starší spoluobčané se chytnou. Tak jako moje mamka s babičkou. Pokud si vyrobky zakoupí je to jejich věc, ale poslat je na dovolenou do Turecka si netroufám, aby tam nezůstaly na letišti bez pomoci. Přes Student Agency stojí letenka z Vídně 3.600KČ a přes to jejich CK 8000kč. Zbytek tedy mají do kapsy. Je podivné, že nemají www stránky, dnes, kdy komunikace přes nett je zásadní.

lotik

Webové stránky samozdřejmě mají m-touristik-int.com/... a po kliknutí na slovenštinu o nšco obsáhlejší. Jinak co s týká ceny letenek, které jsem uváděl, tak je termín až na jaře 2011. Teď mi nabízeli letenky i za 5 tisíc na listopad a prosinec. Ale i tak mi to přijde dost.

jaruska*

Dobry den!

V rubrice vzkazy pod otazkou-kdo byl na zajezdu v Turecku od ck medivit-najdete moji emailovou adresu.Rada vam zdelim informace o tomto zajezdu,ktere mam ja.Bylo mi vzdy dobre vyhoveno,kdyz jsem chtela o zajezdu neco vedet.

lotik

Bohužel váš e-mail jsem nenašel, ale určitě nebudu jediný, koho by váše zkušenosti zajímaly. Mně by určitě zajímalo, jak jste si zájezd zařizovali, jakým způsobem s vámi CK komunikovala. Protože způsob, kterým se baví s námi je zarážející. Reakce na e-maily veškerá žádná. Vy jste si kupovali letenky přímo od nich? A věděli jste v jakých hotelech budete ubytováni? Já bych si letenku rád vyřídil sám, takže pro mě je to dost důležitá informace. Mohu se zeptat v jakém termínu jste na dovolené byli? Jak jste třeba řešili stravování? Nikde jsem se nedozvěděl, zda je v ceně pobytu i delegát? Můžete nám alespoň trochu popsat průběh vaší dovolené? Co se vám líbilo, a co ne?

děkuji

jaruska*

Jiz nekolik lidi mi napsalo,tak jste zrejme spatne hledal.Najedte na hlavni stranku a kliknete na vzkazy.Pod nazvem:kdo byl nebo pojede na zajezd do Turecka od ck medivit:najdete moji adresu,rada vam odepisu.

lotik

Dobrý den,

nebudu se s vámi dohadovat, zda máte něco společného s výše zmíněnými firmami, nebo ne. Vaše odpověď na moje otázky je dostatečně vypovýdající. Vzhledem k monžícím se dotazům si myslím, že takových nachytaných bude povícero.

Pro nově příchozí, máte někdo víc informací, než my? Už nás napadli varianta, kupte si letenky od Medivit, doleťte a bydlete si kde chcete.

jaruska*

Dobre odpoledne,

me bylo vzdy mile odpovezeno od ck medivit,kdyz jsem mela dotazy ohledne teto dovolene.Bylo mi zdeleno,kde budeme ubytovani(prisla mi i prezentace hotelu),v kterych mestech,co mame hrazene ne techto hotelech i veci ohledne letenek a dopravy na hotely,co si mame pred odletem zaridit a vse na co jsem se ptala,mi bylo vzdy ochotne zodpovezeno.Zrejme zalezi na tom,jakym stylem se clovek vyjadruje.

lucius*

Dobré odpoledne.

Chtěla bych se Vás zeptat, kdy jste letěla s touto společností na jejich wellness dovolenou?

Popřípadě jaké zkušenosti máte s hotely, stravou a dopravou.

Děkuji za odpověď

jaruska*

Dobry den,

na zajezd jedeme 4.11.2010,takze zkusenosti s jidlem jeste nemame,ale dostala jsem informace,ze lide,kteri byli na tomto zajezdu,posilaji dekovne pozdravy za prijemnou dovolenou.

daji

Dobrý den,prosím má někdo informace,já jsem prý zájezd vyhrála,podepsala jsem na prezentaci přihlášku,ale rozhodli jsme se nejet,nevíte prosím někdo zda musíme něco uhradit když nepojedem?Moc děkuji za odpověď.

janakamarytova

Dobrý den, nenašla jsem Vaši e-mailovou adresu. Prosím, můžete mi napsat vaši adresu, měla bych na vás hned několik dotazů, Děkuji mockrát :

anajkakama@seznam.cz

zajezd
hodnocení

0x

Dobrý den.Na získanou dovolenou do Turecka nám byl nabízen termín 2.11 2010. Jelikoš informací o zájezdu , pobytu a celkem o nové společnosti MEDIVIT TOURISTIK INTERNATIONAL je velmi málo, a zaplatit ca 15 000,- Kč jen na základě několika fotografií které jsou nabízeny na webu této společnosti příjmáme s rozpaky. Termín odjezdu jsme odsunuli na jaro 2011.

Velice rádi uvítáme názory a zkušenosti od těch, kteří tuto dovolenou již abslovovali. Díky moc za informace.

ivucha*
hodnocení

0x

Dobrý den, dnes jsme se vrátili ze zájezdu a tak hned píši nějaké hodnocení pro ostatní, kteří o zájezdu přemýšlí. Všechny informace jsou subjektivní, mé pocity a názory. Postupně popíši celý zájezd a konečný obrázek si již udělejte sami.
Den 1
Let přes Lotyšsko, naštěstí jsme nepřestupovali, ale k nám nastoupili jiní. Přílet v 15:40 tureckého času. Někdy okolo 17:00 se již stmívá. Ještě cesta do hotelu (Crystal Hotel), pak se ubytovat a informační schůzka. Tam jsme si mohli přikoupit večeře, což se opravdu vyplatí (75 Euro na všechny dny). Nejprve jsem myslela, že jsou dost drahé, ale když jsem se později pokoukala po okolních restauracích, tak jsme udělali dobře. Večeře v místní restauraci vyjde v průměru na 15 euro.
Další byla možnost přikoupení fakultativních výletů. Jsou tři. Jeden je na lodi po řece s obědem (30 euro) druhý je lanovkou na vrchol hory s obědem (40 euro) a poslední je turecký večer. V cenně je konzumace nápojů, ne jídla (45 euro). Pokud si zakoupíte všechny je tam sleva myslím 10 euro. Vzali jsme jen lanovku. Cenami si již nejsem jistá, ale tak nějak se pohybovali.
První večer jsme stihli krátkou procházku. Můžete také zkusit nějaký program na hotelu _ já na žádném nebyla.

skrivan1*

dobrý den, letíme příští týden, mám dotaz .Jaku je to v hotelech *nevi*se zásuvkami?

dave*

Zásuvky jsou v pohodě jako doma :) občas jsem je musel hledat. Ale našel.

kopiss

Zdravim Vas,

rad bych se s Vami spojil osobne...chtel bych sdelit Vase dojmy ze zmineneho zajezdu...kontaktujte me prosim na muj mail(kopiss88@seznam.cz).

DIKY...Kielkovsky

ivucha*
hodnocení

0x
Den 2
Další den nás čekal výlet do Alanye. Historii města nebudu popisovat. Cesta trvala cca 2 hodiny, rozchody jsme měli dva. První 20 min. druhý 40 min. V tom čase se nedá stihnout prakticky nic. A pak hurá do autobusu a zase zpět na hotel. Příjezd okolo 15:00. To už je chladněji a tak jsme se moc nevykoupali. Nicméně na procházku po okolí je to fajn.
doplněno 09.11.10 17:15: Dobrý den, dnes jsme se vrátili ze zájezdu a tak hned píši nějaké hodnocení pro ostatní, kteří o zájezdu přemýšlí. Všechny informace jsou subjektivní, mé pocity a názory. Postupně popíši celý zájezd a konečný obrázek si již udělejte sami.
Den 1
Let přes Lotyšsko, naštěstí jsme nepřestupovali, ale k nám nastoupili jiní. Přílet v 15:40 tureckého času. Někdy okolo 17:00 se již stmívá. Ještě cesta do hotelu (Crystal Hotel), pak se ubytovat a informační schůzka. Tam jsme si mohli přikoupit večeře, což se opravdu vyplatí (75 Euro na všechny dny). Nejprve jsem myslela, že jsou dost drahé, ale když jsem se později pokoukala po okolních restauracích, tak jsme udělali dobře. Večeře v místní restauraci vyjde v průměru na 15 eur.
Další byla možnost přikoupení fakultativních výletů. Jsou tři. Jeden je na lodi po řece s obědem (30 euro) druhý je lanovkou na vrchol hory s obědem (40 euro) a poslední je turecký večer. V cenně je konzumace nápojů, ne jídla (45 euro). Pokud si zakoupíte všechny je tam sleva myslím 10 euro. Vzali jsme jen lanovku. Cenami si již nejsem jistá, ale tak nějak se pohybovali.
První večer jsme stihli krátkou procházku. Můžete také zkusit nějaký program na hotelu _ já na žádném nebyla.

ivucha*
hodnocení

0x

První příspěvek se mi trochu zamotal. Pokračuji dále.

Den 3
Již zmiňovaný fakultativní výlet na lodi _ nezúčastnili jsme se.
Jelikož jsem si nekoupila fakultativní výlet, jela jsem na výlet sama. Do Seriku (vnitrozemí) autobusem _ jezdí hned od hotelu a stojí 1,5 eura _ a mohu jen a jen doporučit. Autobus jel vesničkami, které normálně neuvidíte (ani neucítíte :) ) a v Seriku nejsou zvyklí na turisty, takže načichnete k tomu opravdovému Turecku. Autobus vás doveze až na náměstí a řidič vám i ukáže kde je potom nástupní stanice. Já měla to štěstí, že zrovna, když jsme dojeli, tak se svolávali věřící do mešity k modlitbám. Taky zážitek. Upozorňuji, jeďte v dlouhých kalhotách _ teda ženy _ ty pohledy vás jinak budou bavit asi minutu a pak je to jen na nervy. Já jsem při odjezdu nepoužila hlavu a jela v krátkých kraťáskách. Hned jak jsem viděla tržnici, letěla jsem si koupit něco na sebe. Tu tržnici doporučuji. Dojdete tam od konečné busu doprava a po chvilce doleva. Já tam narazila na prodavačky, a když jsem jim vysvětlila, proč nutně potřebuji obléci, padla jsem jim do oka a nakonec jsem tam zůstala celou půl hodinku, kdy mi paní hned na místě zkracovala džíny ( které jsem mimochodem usmlouvala z 30 na 15 eur) a ještě mi místní udělali jejich Ada čaj. Ten mi strašně chutnal, tak jsem si ho později také nakoupila domů. Prostě teprve ve vnitrozemí a mimo organizovaný výlet je to pravé Turecko.
Všude se dá platit eurem, jen pokud pojedete někam do vnitrozemí na vlastní pěst, jsou lepší turecké liry. V některých obchodech eura ani nevezmou a v některých se vás budou snažit ošidit. Kdybych jela příště do Turecka, rozhodně bych si vzala jejich liry.
Turci v turistických centrech většinou mluví víc německy a rusky než anglicky. Ale domluvíte se vždycky. Ruce a nohy k tomu stačí. Ve vnitrozemí je to již horší, ale ty ruce a nohy fungují také.
Důležité informace, které nám před odletem nikdo neřekl. V Turecku prý nesmíte na pokoje nosit žádné jídlo ani pití kupované jinde než v hotelu. Vyhrožují i policií. Tak trochu jak ve vězení a mně osobně tím ten pobyt trochu znechutili, ale nakonec se to dá přežít. Nevím co je na tom pravdy, ale raději jsme to neriskovali. Samozřejmě, že jsme si vše kupovali jinde, ale nosili jsme to ukryté v batohu a na pokoji jsme raději nenechávali žádné odpadky. Hlavně si kupujte balenou vodu. Nepít nic z kohoutku. Vodu jsme si navíc mohli zakoupit poměrně levně u řidiče v autobuse (1euro za 1,5l. ) V krámě levněji neseženete. Pouze 5ti litr za 2 euro, ale to už se špatně pašuje na pokoj :)
lotik

Dobrý den,

takže pokud to dobře chápu v ceně vlastně žádné zájezdy nejsou a vše se platí, ano? Za ceny, které píšete se dá skoro pořídit Turecko pro dva lidi, sice v 3 * hotelu, ale s jistotou od normální cestovky a na 12 dní. Mohu se zeptat, vy jste tam byla sama? A jaký je teda váš celkový dojem po dovolené?

děkuji

ivucha*

Dobrý den,byla jsem s manželem. Zájezdy jsou v cenně. Pouze dva si můžete a nemusíte připlatit. Pokud si je nekoupíte, máte volno. Celkový dojem - již nikdy na poznávací zájezd nepojedu. Je to ale jen můj dojem. Když si spočítám kolik to nakonec stálo, tak mi vychází lépe pobytový zájezd. Sice bych neviděla tolik míst v Turecku (nedá se říci, že bych je teď viděla, protože ty krátké rozchody vám nedovolí něco pořádně vidět a nasát atmosféru), ale sama bych si dojela kam bych chtěla a hlavně měla bych klid. Ještě k hotelům. Spali jsme v jiných hotelech než které byly uvedeny na letáku.

ivucha*
hodnocení

0x
Den 4
Brzké vstávání a odjez do Pamukkale. Cesta dlouhá cca 300 km. Já naštěstí v autobuse pořád spím, tak mi ani nevadila. Po cestě možnost objednání oběda u delegáta _ cena 10 eur / 1osoba. (poslední den, když zjistili nezájem celého autobusu začali smlouvat a šli až na 8 eur. Tak by mně zajímalo, kolik ty obědy opravdu stojí. Kam jde zbytek peněz, na to nechci ani pomyslet. Nicméně, ještě jedna krátká zastávka u jezera. Pak již Pamukkale, což je nádhera. Chce to ale pevné boty.

ivucha*
hodnocení

0x
Den 5
Návrat do Antálie, ale na jiný hotel než jsme spali před odjezdem do Pamukkale. Hotel v Pamukkale nebudu nijak zdlouhavě popisovat. Hnus a běs. Hned po cestě na pokoj jsme potkali nějakého brouka na chodbě. Pokoj smrděl snad zatuchlinou a navíc jsme měli pokoje úplně v přízemí, takže se nedalo v noci větrat, jelikož tam nebyla ventilace (pouze posuvné dveře).
Po cestě nazpět jsme měli zastávku v kobercích. Moc se mi líbila. Viděli jsme, jak se koberce dělají. Nicméně poté přišli "naháněči". Každý pár měl jednoho naháněče. Je jich tam jak much. Ti vás nutí koupit si nějaký koberec. Dalo se to ale ustát. Obrňte se předem. Musíte si říci, zda ho opravdu chcete a pokud ano kolik je váš limit. A potom smlouvat. Nad limit nikdy nechoďte. Jde usmlouvat opravdu hodně. Zajímavé ovšem bylo, že tady a v dalších podobných obchodech jsme měli neomezený čas. Jinde nás honili a tady byl najednou klid. Bavili jsme se s dalšími ze zájezdu a jsme přesvědčení, že delegát (možná cestovka) z toho mají procenta. Navíc nás oslovovali naháněči a již věděli kdo, jakým jazykem mluví.
Další zastávka byla totéž, ale ve zlatnictví a tam to teda bylo maso. Pokud si nechcete zlato koupit, raděj tam nechoďte. O výrobě nám neukázali zhola nic a pak to začalo... Naše naháněčka pochopila, že s námi nehne a div, že nás nevyhodila. Přitom jasně rozuměla, že se chceme jen podívat a až si to prohlédneme, půjdeme ven. Když to slyšela, vzala nám kartičku s identifikací a prý ať jdeme. Kartičku jsem si vzala zpátky a šla zas do budovy. Už nám ale dala pokoj. Jiní to štěstí neměli a nakoupili draho to, co vůbec nechtěli. Pozdějijsme utekli s manželem ven. Mysleli jsme, že půjdeme na procházku, ale ouha. U brány nás zastavil securiťák a dál nás nepustil. Museli jsme hodinu čekat na ostatní u stánku v areálu. Pak už jen cesta na hotel. Ten byl také nic moc. Nemají tam na pokojích noční lampičky, v přízemí opět není ventilace a koupelna je špinavá a plesnivá. Dá se to ale přežít. Pokoj jsem si vyměnila, jelikož jsme opět měli být v přízemí. Později jsme byli moc rádi, jelikož na pokojí dole v noci ječela diskotéka a lidé se nevyspali. Vše se neslo do pokojů - špunty do uší sebou.

ivucha*
hodnocení

0x
Den 6
Výlet do Antálie. Několik lidí dokonce odmítlo po minulém dni vůbec někam jet a raději zůstali na hotelu.
Po cestě se nám rozbil autobus a musím ocenit, že do půl hodiny tam byl náhradní. Naštěstí jsme čekali u moře, tak jsme si alespoň máchali nohy :)
Nejprve jsme jeli na vodopády, kde jsme opět měli málo času (rozchod cca 20min.) Poté se jelo do kožařské firmy. Opět naháněči. Cukli jsme se s manželem a místo kůží dali přednost procházce po okolí. Máme naprosto nepřekonatelný zážitek, jelikož za "obchodem" _ nevím jak jinak to nazvat, je již zemědělská oblast. Asi po kilometru nás jedna místní turecká rodinka pozvala na čaj. Seděli venku, a když nás viděli, jak se tam ploužíme a kocháme se, tak na nás začali mávat a ať jdeme k nim. Nakonec to bylo opravdu to nejlepší, co jsme tu zažili. Připravili pohoštění z domácích výrobků, čaj a ještě nám dali domů jejich extra pálivé, naložené papričky. Měli jsme od delegáta napsaných pár frází v překladu a to nám stačilo na půl hodinovou debatu. Prostě nádhera. Pokud někdo pojedete a rozhodnete se také nejít na kůže, moc prosím, pište mi. Vysvětlím vám cestu a moc ráda bych těm lidem něco poslala.
V kůžích prý byla módní přehlídka a pak opět naháněči. Časově to nebylo omezeno :)
Poté se jelo na bazar, kde jsme mohli nakupovat. Hodinový rozchod. Jen upozorňuji, že je to opět málo, jelikož jak se smlouvá, vezme to strašně moc času. Stihli jsme tři stánky a dost.
Pak už centrum Antalie, kde jsme dostali opět hodinový rozchod :-D V tomto čase máte stihnout staré město, bazar a třeba ještě nákupy. Místo starého města, kde jak jsme pochopili později, stejně nebylo nic moc k vidění _ všude jsou jen stánky, jsme letěli shánět obchoďák, abychom levně nakoupili domů čaje. Jak jsme zjistili od místních, v neděli jsou velké obchody zavřené. Tak jsme se spokojili s malým obchodem. Čaj tam byl pořád o mnoho levnější, než na bazaru anebo hotelu. Je ale trochu horší kvalitou. Na bazaru mají lístky a balený z obchodu je hrubší drť. Víc jsme nestihli, takže o starém městě jsme pak jen slyšeli.
abzuka

Dobrý den, zatím to vypadá, že nabídku spol. Medivit přijmeme a na zájezd pojedeme koncem září. Ráda za Vás turecké rodině něco předám, také se ráda z nějakého výletu trhnu. Nenalezla jsem zde, ale žádný kontakt na Vás, napište mi prosím na email abzuka@email.cz.

ivucha*
hodnocení

0x
Den 7
Fakultativní výlet lanovkou. Vše moc hezké. V ceně výletu oběd v odlehlé restauraci. Specialita pstruh. Je tam krásné prostředí, ale nemáte moc šancí si ho prohlédnout. Ihned po jídle honem do busu a zase zpátky na hotel. K mé poznámce, že si chci prohlédnout okolí, zaznělo z úst delegáta: "Tohle je oběd ne prohlídka". Odpoledne jsme strávili procházkou po okolí hotelu. Někteří jeli večer na fakultativní Turecký večer _ prý to bylo moc hezké. V noci odlet domů.
Přiletěla jsem ve skvělé náladě. Hurá, byla jsem doma.
Celkový dojem: Vadil mi přístup delegáta a průvodce. Ani jednou nám nedal na sebe žádný kontakt. Kdyby se cokoli dělo, nemáte se kam obrátit. Ani číslo pokoje na hotelu. Někteří, tam bloumali po chodbách a čekali, zda ho nepotkají. Krátké rozchody a pocit, že z nás jen tahají peníze do vlastních kapes, kazil jakoukoli dobrou náladu. (Ještě k večeřím _ když rozpočítám 75 euro na 7 nocí, tak pořád nemůžu dostat zaokrouhlenou částku :)) S ostatními jsme se tomu pak již jenom smáli. Bezmocnost nám nic jiného nedovolila.
Ještě k těm co se rozhodnou jet. Moc prosím, netrhejte před hotelem pomeranče. Hanba mě fackovala, že jsem Češka. Mají je tam na stromech na ozdobu.
A to je takové shrnutí. Věřím, že vám pomůže v rozhodování. Dalo mi to sice práci sepsat takovouto slohovou práci :), ale já sama bych uvítala jakoukoli informaci při rozhodování. Pokud bude tento můj příspěvek číst Medivit, doufám, že se z mých názorů poučí a zlepší své služby. Přeji všem krásnou dovolenou, ať již v Turecku, nebo kdekoli jinde.
V případě dotazů, pište!

zajezd
hodnocení

0x

Dobrý večer.

Velice děkuji za Vaše postřehy z poznávací dovolené v Turecku. Určitě nám to pomůže v rohodování,zda získanou relaxačně poznávací dovolenou využijeme. Více néně se naše obavy z kvality nabízených služeb tímto Vaším zážitkem jen potvrdily. I když

nás paní z Medivitu ujišťovala, že se jedná o velmi luxusní hotely s vyhřívanými bazény.Jestli Vás ještě mohu poprosit o sdělení ,

zda jste opravdu jeden den prožili v místních lázních a to včetně nabízených masáží.

Děkuji a přeji hezký večer.

ivucha*

První hotel měl vnitřní teplý bazén a turecké lázně. Tam jsme také měli "masáž". Je to vlastně peeling žinkou, poté na vás nanesou pěnu a násedně jí něžně rozetřou. Rozhodně to není masáž, spíše wellness program. Nicméně je to příjemné. Turecké lázně jsou bezva. Krásně vás prohřejí. Píšete jeden den v lázních - to ne. "Masáž" trvá cca 20 min. Musíte se na ni objednat a pokud si zakoupíte fakultativní výlety, jindy než večer nemáte čas. Je zde také sauna. A velice příjemná relaxační místnost.

Druhý hotel v Pamukkale má termální prameny. Super.

Poslední hotel Diamond Ring v Kemeru měl sice turecké lázně, ale mají tam studené zdi a relaxační místnost je chladná. Vnitřní bazén mají, ale je v něm studená voda. Sauna tam je, nicméně jsem ji nevyužila.

zajezd
hodnocení

0x

Dobrý den

Mohla byste mi prosím ještě sdělit, pokud sečtete všechny poplatky za výlety a jídlo , na kolik peněz tato dovolená v konečném součtu vlastně příjde?

Děkuji a přeji hezký den

ivucha*

Dobrý den,

u letenek se ceny mění. Záleží kdy letíte.

Večeře - 75 euro za jednoho. Obědy jsme moc neřešili. Vždy jsme si koupili nějaké sušenky. Narvali jsme se totiž na snídani a pak už nebyl moc hlad. Do večeře jsme to v pohodě zvládali. Nicméně to nebylo ideální, jelikož teď mám tak roztáhlý žaludek, že bych jedla pořád :)

Fakultativní výlety - záleží zda si je zakoupíte. Ty stojí: 30,35,45 euro. Tím si nejse až tak jistá, ale pamatuji si přesně, že pokud si vezmete všechny je tam sleva a vyjdou na 95 euro. Více tam utrácet nemusíte. Hlavně se obrňte před naháněči.

castilla*

Dobrý den,

chci se Vás zeptat: vyhráli jsme tento zájezd pro dva a jelikož máme 2 děti, chtěli by jsme si doplatit zájezd i pro ně. Jak to hodnotíte z Vaší zkušenosti, vzala by jste sebou skoro 3 leté a 11měsíční dítě? Chceme jet najaře v květnu a spíš dovolenou stávit u moře, možná nějaký malý výlet.

Předem děkuji za odpověď Lída

ivucha*

Dobrý den Lído,

s dětmi tuto dovolenou absolutně nedoporučuji. Stěhujete se do tří hotelů - viz. den 4 a 5. Je tam hodně dlouhá cesta a pro tak malé děti to opravdu není. Abych byla upřímná, také s ohledem na ostatní v zájezdu by to nebylo moc dobré. Ač děti miluji, neumím si představit, že mi při tříhodinové cestě autobusem pláče dítě u hlavy. Koukala jsem na ceny jiných zájezdů a každopádně se vám ani nevyplatí jet s Medivitem a doplácet za děti. Nenechte se zmást slovy "zdarma". Platíte letenku a na místě pak večeře. Nicméně snídaně a večeře dětem stačit nebudou = další výdaje za jídlo. Ceny za připlacené děti u Medivitu nevím. Já osobně bych se poohlédla po jiném zájezdu (je jich spousta kde je dítě do 3 let zdarma) a raději jela na pobytový než poznávací. S dětmi na 100 %.

Přeji šťastný výběr a krásnou dovolenou. Iva

rita*

Dobrý den Ivo,

úplně náhodou jsem našla tuto diskuzi k poznávacímu zájezdu do Turecka od Medivit. Po přečtení Vašeho příspěvku s postřehy jsem usoudila,že jsme v tomto termínu byli asi společně.Popis zájezdu Ivy mohu potvrdit,s tím rozdílem,že my jsme s manželem absolvovali výlety všechny.Zájezd jako takový se nám vcelku líbil,ale je poměrně náročný na přesuny v autobuse ,docela jsme litovali starší spolucestující a rozchody po městech a okolí jsou opravdu velmi krátké.Jak to vyšlo všechno dohromady finančně jsme radši ani nepočítali,abychom si nekazili dojem z celé dovolené,ale bylo to opravdu hodně.Jediná věc,která nás opravdu štve,je že při návštěvě výrobny koberců jsme se rozhodli,že si uděláme radost a jeden trochu větší si koupíme.Celou dobu nás prováděla profesionálně příjemná česky mluvící průvodkyně,která nám vysvětlila,že stačí složit i malou zálohu,obdrželi jsme smlouvu s tím,že do 6 týdnů nám bude koberec doručen.Moc jsme se na něj těšili,že bude dárek k vánocům.Když se ani po termínu nikdo neozýval,tak jsme napsali na zákaznický servis v Turecku.Bylo nám potvrzeno,že do vánoc dorazí.Bohužel.Naše hloupost byla,že jsme dali docela velkou zálohu,už jsme se s ní rozloučili.

A celkový dojem z tohoto zájezdu? Náročný pro starší lidi a naprosto nevhodný pro děti.Ta část Turecka,kterou jsme viděli,je velmi krásná,i v listopadu moře příjemné.Ale celý zájezd je stavěn na výletech někam,kde vás pod tlakem naháněčů nutí něco zakoupit,takže je to náročné na nervy i peněženky.Je to však náročné i na žaludek,protože snídaně i večeře v hotelích byly luxusní,bohaté a velmi dobré.Takže jsme byli každý den nacpaní jako koule.

Přeji všem nádherné zážitky a šťastný návrat domů.Rita

valous*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

lotik

Opět mi to nedá, když tu někdo vystřihne příspěvek jak ze žurnálu :). Jen mě tak napadlo, mrknout se třeba na cestovku Invia. Poznávací pobyt na 6-9 dní v 5 hvězdičkových hotelech s polopenzí na celou dobu, částečně i s all inc. s LETENKOU, v termínech, které nám nabízí cestovní kancelář(březen) Medivit za 4890,-. Btw. Pamukkale je v cenně také. Takže pro dva lidi cena přibližně kolem 10 tis. Tak a teď mi někdo řekněte, kam se se vypařila ta dotace 1000 euro? Že by zase nějaký tunel jak vytáhnout peníze z EU a nahrabat si vlastní kapsu? No, každý ať si to spočítá sám.

PS: lituji paní s objednaným kobercem! Další důkaz toho, jak je cestovka solventní ke svým klientům.

polaceki
hodnocení

0x

Ja som tento zájazd tiež dostal ale zdá sa mi to celé pochybné.Málo podrobných informácií,4-5 hviezičkové hotely(len tak za nič).Nerád by som dopadol,ako účastníci iných cestoviek,po prílete do letoviska,ktorí nakoniec nemali ubytovanie ani prostriedky na odlet domov.

kordikova

Dobrý den, my již máme rezervaci na březen, s odletem z Prahy, sestra s manželem byli na této dovolené v říjnu a byli plně spokojeni, dali jsme na jejich reference. V cestovce bezvadná domluva, smlouvy nám byly zaslány obratem. Původně jsme chtěli cestovat v dubnu, ale kapacita byla již obsazena. Je potřeba si uvědomit, že se jedná po poznávací nikoli pobytový zájezd a z toho také vycházet. Paní, se kterou jsem mluvila mě plně zodpověděla mé dotazy - byla velmi vstřícná. Nemáme ještě pasy, ale i to jsme vyřešily, pokud dovolená bude probíhat, tak jak mě informovala sestra a jaký byl přístup té mladé slečny z cestovky, dovolenou si užijeme. Po návratu napíši reference.

rita*

Dobrý den,ještě jednou Rita,

jak jsem už zde psala,chtěla bych tímto všechny váhající ubezpečit,že nemusí mít pochyby o neférovosti cestovky ohledně nezabezpečení služeb v Turecku. Vše bylo zajištěné,na schůzkách s delegátem dostatečně vysvětlené a plány vždy na druhý den včas a několikrát vysvětlené. I když jsme tam byli v listopadu,není pravda,že byly hotely poloprázdné,jde sice o poznávací zájezd,takže hotel vždy fungoval jen na přespání,ale při snídaních a večeřích jste hned viděli,kolik je tam ubytovaných lidí.Někdy to byl docela nářez.Ale jídla bylo hodně a velmi dobré. Také není pravda,že byly všechny výlety zdarma.Při první schůzce nám delegát vysvětlil plán výletů,které jsou v ceně a možnost dokoupení dalších výletů na volné dny. Kdo nechtěl výletovat,zůstával u moře,nebo si udělal vlastní plán dne. My jsme si dokoupili všechny výlety z nabídky,abychom z Turecka viděli co nejvíce. S výlety jsme byli spokojeni,po návratu z nich jsme se pořídili i vykoupat v moři a pak jsme ještě hned využili saunu v hotelu. Je pravda,že nabídka hotelů z prospektu cestovky neodpovídá hotelům,ve kterých jsme nakonec byli ubytovaní,ale všude bylo čisto,ale jak bylo asi po sezóně,tak šetřili na osvětlení-chodby tmavé a na pokojích někde chyběly lampy.Taky voda ve venkovních bazénech už byla velmi studená,ale co chcete v listopadu.Pokud si budete dokupovat večeře a výlety ( doporučuji oboje ),tak je potřeba počítat s takovými výdaji.Eura se tam dají vybrat i kartou. A znovu upozorňuji,při výletech do výrobny koberců,kožených věcí a šperků,pokud nechcete nic kupovat,obrňte se velikou trpělivostí na odmítání prodavačů-to byl masakr.Pokud chcete kupovat,všude hodně smlouvejte.Užijte si všichni dovolenou a šťastný návrat domů.

P.S.Koberec nám nakonec přišel,sice hodně dlouho po vánocích,ale aspoň něco.

km*

dobrý den,

mohu se zeptat který termín máte zarezervovaný? My bychom chtěli jet 5.3. ale budeme to rezervovat az zítra, tak doufám, že ještě bude volná kapacita ...

našla jsem podrobné informace o zájezdu dokonce na facebooku:
ko-kr.facebook.com/...
arev*

Dobrý den,

ráda bych znala vaše vlastní zkušenosti se zájezdem. Odlétáme s manželem po Velikonocích. Děkuji vám za odpověď,

Věra

jana2131242324z

Dobry den,

psala jste ze odleta po Velikonocich, mohla bych se zeptat, jak vase cesta dopadla? Jestli vse OK, nebo jste museli doplacet, nebo byly problemy s ubytovanim apod.?

Dekuji

dave*
hodnocení

0x

Tak 1.3. až 8.3. uvidíme jak pochodíme moc děkuji za info ale už to neodvolám, místo prodejů budu volit procházky :) a třeba nás také někdo pohostí :)

dave*

Medivit NEpoznávací zájezd Turecko 1. - 8.3. 2011

Program:

1) Přílet ubytování Kemer a uvítací schůzka 2) Okružní jízda do okolního města a nebo lanovka Tahtali 3) Poznávání Antalye a vodopád 4) Pamukkale 5) Belek 6) Aspendos nebo volno 7) Manavgat nebo volno 8) Odlet v 7h

A nyní podrobněji

1) Letenky až u odbavení pokud přijedete později než 2h před odletem, jídlo v letadle ikdyž psali že nebude, těžší kufry neřeší turci tolik ani při odletu, delegát dobrý, přejezd do krásného Kemeru v létě drahé a rusky mluvící město, uvítací sladké pití, 5min. čekání na douklízení pokoje, luxusní ubytování s ještě luxusnějšími večeřemi které každým dnem byly většího výběru, uvítací schůzka s nabídkou dokoupení večeří za 79Euro 1975kč a Obědů na výletech za 10Euro a výlety turecký večer s jídlem a pití all exklusiv 35Euro, Manavgat i Aspendos po 30E, sleva za všechny 10Eur to je 2125kč vše na osobu, bazén, sauny v hotelu, začínající animátorský program je přece jen začátek sezony, bowling, basketbal vevnitř i venku, moře kousek od hotelu Christal palace hotel, i centrum, obchod carefour velice levný na jakýkoliv nákup v Tureckých Lirách doporučuji vyměnit až tam za eura kurz 2,1-2,2 za euro

2) Na lanovku se nejelo ikdyž bylo nádherně ve 2500m byl sníh, tak se jelo do města cca 30km kde nic tu nic jen se koukalo po obchodech 45minut a pak návrat a jídlo vy rybářské restauraci na pstruha v hotelu dělali také ryby a zpět na hotelu v 15h výjezd v 9:30

3) zase odjezd až v 9:30 do Antalye zde návštěva kožedělné dílny 10min přehlídka pak vystavené zboží stačí se podívat a utíkat do okolí kde je hodně skleníků a místních - zajímavější než být v obchodě o cenách 1000-2000Eur,zde si nás rozebrali prodavači ale dalo se tu ustát a jen vědět kudy utéci.Pak k vodopádu rozchod 15minut a 1,5h na centrum bazar a dvě památky což je výlet za ničím a den pryč o ničem, v bazaru je obchodování příjemnější než v Tunisku ale doporučuji si vždy vysmlouvat více času všude!

4) Přejezd od Pamukkale na 300km až v 8:30 přes Antalyi zase návštěva zlatnické dílny 15min. povídání a pak šup s váma do dvou místností se zlatem zase si vás rozeberou ale bylo to v pohodě asi jsme měli štěstí i na český doprovod a kdybych si nechtěl koupit řetízek protože mě starý po 11letech dosluhuje tak bych to mohl hodnotit jinak a cenově je to o 100% dražší než u nás z jednoho důvodu do zlata se zde přimýchává stříbro a platina kdežto v u nás Nikl který je velice měkký a zlato se rychle opotřebuje takže v této kvalitě je to zde levnější než u nás díky množstevnímu a bez daňovému zatížení, možno i investovat do diamantů. Pak přejezd přes krásnou krajinu se zastávkou na oběd ale za 10Eur tedy nestojí a doporučuji si koupit v rychlém občerstvení něco na tomto místě nebo stačí se najíst v hotelích ráno a bohatě vám to stačí až do večeře pokud nevěříte věřte! Zase dlouhá přestávka místo jízdy na Pamukkale kde bylo chladno o dost a také dost pozdní příjezd a pak zase úprk areálem který má 3km takže min. na 2hodiny prohlídky a i to je málo a už za šera přejezd 10min. do hotelu 4* ale dal bych mu tak 3* podle dvou ostatních 5* Měl termální ikdyž smardlavou vodu teplou i venku, saunu a menší výběr jídla

5) Odjezd v 8h do blízké mešity s výkladem, focení pod Pamukkale, v 10h návštěva výroby koberců 20min. výklad pak, 20min. ukázky koberců dostali jsme kávu a Raky jejich pití, pak zase rozebrali nás prodejci ale bylo to u nás zase v pohodě pokecali jsme a prohlédli si koberce a po 2h odjíždíme a zastavujeme nad Antalyí u prvního presidenta, pak do Beleku do hotelu Vera Mare hotel se saunami, peeling s pěnou a masáží, bazénem posilovnou, krásný výhled ikdyž bokem Beleku příjezd vypadal strašidelně ale pak to bylo fajn jak obchůdky tak bazar, hezké pokoje i výběr jídla, pokud odbudou masáž na kterou máte nárok tak je dobré si stěžovat a dostanete olejovou navíc a ta byla opravdu fajn

6) výlet na Manavgat odjezd 9h lodí po řece návštěva druhé mešity pak nalodění 45min. jízdy přes loděnice - lodě v opravě před sezónou na val 150m oddělující moře od řeky kde se nedá opláchnout od soli a při naší teplotě moře koupání jen otužilců, na valu se pečou ryby - bude z nich oběd na lodi s krupkami a salátem jinak dva plátky pomeranče, pak se tam dělají palačinky a hned u vylodění za 2eura a jinde i za 1euro a korálky, šátky kabelky atd. - další komerční místo místo památek při cestě zpět na hotel bylo město Side kde bylo mnoho k vidění ale přednější bylo dojet na hotel již 15h!

7) výlet divadlo Aspendos, Aquadukt, Most ze 13století odjezd v 10h u mostu již v 10:30 na 15min. rozchod dojdete tak tam a zpět jinak nic víc, Aquadukt pár pilířů co kdysi drželi koryta na rozvod vody zde byly hodně se nabízející babičky a milé než chtěli peníze na což jsme byli upozorněni ale vyzkoušet si to musel asi stejně každý, přestávka tak akorát na pohodu, výhledy jsou v pravo od pilířů. Divadlo Aspendos jen 45min na rozchod, pár fotek v divadle ošahat si vyšší patra a rychle stihnout vyhlídku nad divadlem pár fotek a nad divadlem další zřícené památky s dochovalým vodovodem, krásné výhledy a prostředí, kvetoucí kytičky jen toho času tak dvakrát tolik - jinak dobrou fyzičku a rychlý krok. zde vstupné 15TL my platili 30eur za výlet - nechápu proč tolik když to vše bylo kousek od hotelu a to se dalo s předchozím výletem spojit v jeden den, kdy jsem zvyklý u poznávání ráno vyjet a na večer se vrátit do hotelu.

8) odlet, někdo vymyslel vztávání již ve 2h, snídaně jen káva a čaj a zbytky od pozdní večeře takže nic moc, odjezd z hotelu 3:45 na letišti v 5h odlet v 7h, 2x kontrola pomalu nás vyslékali, v letadle levnějsí nákup nebo stejný jako ve free zoně, rychlé občerstvení a v letadle malá snídaně plátek salámu, salátu, 3x sýru dvě olivy, máslo marmeláda a dvě bulky se zákuskem 2x pití, můj tip koupit si v páru jednu večeri a pokud se vám bude rozepínat pásek tak si jej půjčovat jinak to v hotelech ani nekontrolovali takže i bez večeří můžete večeřet, vyjednat si více času na památkách nebo se domluvit jako skupinka a bez vás neodjedou, nekupovat si oběd na výlety, výborné pomeranče, menší banány, nekupovat vše v jednom obchodě a hlavně za eura ale najít si obchod s TL je to levnější o dost, pohledy i 15ks za Euro, domluvíte se německy a anglicky i rusky atd.

Závěrem Cestovka Nikal a Medivid podle mě posílají ostřílené nákupem lidi na další nákupy do Turecka se stejným programem ikdyž se může lišit jak jsem zjistil a na stránkách Nikal možná zjistíte více o zájezdu který stojí pro jednoho 3500 a druhého 13500 takže stejně jako u Medivid. Tomuto zájezdu bych nedal nálepku poznávací, ale na ošahání Turecka dobrý, počasí nám vyšlo stálé sluníčko, výborné ubytování a jídlo, jen s tím poznáváním a výlety to mohlo být mnohem mnohem lepší.

Vám ostatním přeji lepší zkušenosti za vaše peníze a hezký výlet. D.

dave*

Ještě bych dodal komunikace s cestovkou byla v celku dobrá, odlet z Prahy bez mezipřistání s Onurair, cena zájezdu 6890kč / osoba, plus překvapivý - rezervační poplatek 250kč / osoba, platba kartou v TL v kurzu 11,21 což nikde nedostanete, možnost vybrat eura v bankomatu, a po příletu jsme zjistili zcela zničený kufr, těžko říci na jaké straně se stala chyba, protože v Praze s tím pěkně házeli tak jsme vypsali reklamační protokol a nyní je o zábavu víc. D.

beau
hodnocení

0x

Dobrý den, chci se zeptat těch lidí, kteří absolvovali prezentaci doma pro 2 páry a byl jim za to nabídnut zájezd do Turecka, zda jej obdrželi a co obsahoval? Bylo mi řečeno, že dopravu si člověk hradí sám, v ceně je ubytování, nějaké výlety,masáž, delegát, nevím jak je to se stravou (všichni tady píšete jen o snídaních). Údajně voucher obdržím hned po prezenatci an místě a zájezd si mohu vybrat dle vlastního termíno do konce tohoto roku, letenky buď přes CK nebo individuálně. Údajně získání voucheru není podmíněno koupí žádného produktu , je to za uspořádání prezenatce, vyzkoušení. Že slaví 15. leté výročí a mají nějaké doatce z Evropských fondů. Celé se mi to zdá trochu divné a moc tomu nevěřím, vidím v tom nějakou levárnu. Můžete prosím uvést někdo vlastní zkušenost kdo toto absolvoval, uspořádání prezenatce a získal již tento zájezd, nebo je to teď nějaká nová akce? Děkuji
teri70*

Dobrý deň,

bola som na takomto zájazde prave teraz od 11.9-18.9.2011,bolo to fantastické velmi vela precestujete a vidíteja som bola autom ,lebo som chcela spoznať aj dalšie časti turecka a paniatky ,zajazd bol darma ,len poplatok za večerua víza 100e,plus cena benzínu za cestu ,boli ludia letecky a stálo ich to okolo500e čo je velmi dobrá cena za poznávačku,bol dodržaný program a mali sme dobrú sprievodkyňu češku a turka Erdulu no fantázia.ak má niekto dalšie otázky tak tuje kontakt 0949334731.

zajezd
hodnocení

0x

Dobrý den. Děkuji za podrobný popis celého zájezdu.Jenom nás to s manželemem utvrdilo v tom,že jsme se rozhodli správně a odmítli jsme této výhry využít.Na toto téma probíhá diskuze ještě na poradte.cz/... Radila bych, prohlédněte si nabídky od jiných cestovních kanceláří, které nabízejí stejný poznávací zájezd za jiné ceny.Přeji hezkou slunečnou sobotu :)

zajezd
hodnocení

0x
Zajezdy od ck medivit v Turecku?

poradte.cz/...

pepanek2

Přeji všem hezký den . Také jsem se měl stát šťastným majitelem super výhry (zájezd do Turecka ) Po prostudování všech materiálů si rozumný člověk dá dohromady , že je to jen další prodejní tah této firmy , jak z lidí vytáhnout peníze . Podívejte se do obchodního rejstříku a zjistíte , že jednatel firmy Medivit a.s. je slovenka , které čistě náhodou patří cestovka Medivit Tourist . To znamená , že pokud vám neprodá předražené matrace , peřiny atd. pak z vás dostane prachy na zájezdu ( a tam to má ještě lepší - za hotový , nezdaněný . Večeře , zájezdy - máte na to někdo daňový doklad? ) . Kolik z vás by si tento zájezd dobrovolně koupilo v cestovce za tyhle peníze? Závěrem chci říci , že v naší zemi je sposta kamenných prodejen , kde koupíte stejné a možná i lepší zboží za úplně jiné peníze a to samé platí o zájezdu . Je to na zvážení každého jedince , jestli se nechá obalamutit . Já ovšem takovéto prodejní praktiky nehodlám podporovat .

anion

Konečně někdo,kdo pochopil taktiku této firmy,nenechte se lidi vést myšlenkamy telefonistek a mějte svůj názor.Pochopíte a najdete si též ,že jim skončilo pojištění CK proti ůpadku 21.3.2011

anion

Upřesňuji Medivit a.s riviéra 21.3.2011 CK MEDIVIT TOURISTIK 31.7.2011 zarážející je i odlišná pojistná částka.

dusan*

Dobrý den, píši za vedení společnosti Medivit. Články, které jsou zde uvedeny, jsou účelově zaměřené s úmyslem poškodit společnost Medivit. Již jsme podali trestní oznámení na majitele IP adres, kteří záměrně poškozují společnost Medivit nepravdivými informacemi na tomto diskusním fóru.

dusan*
hodnocení

0x

Dobrý den, píši za vedení společnosti Medivit. Články, které jsou zde uvedeny, jsou účelově zaměřené s úmyslem poškodit společnost Medivit. Již jsme podali trestní oznámení na majitele IP adres, kteří záměrně poškozují společnost Medivit nepravdivými informacemi na tomto diskusním fóru.

lotik
Kde zijete pane?Svoboda projevu je jednim ze znaku demokracie.Misto vymysleni nesmyslnych zalob nas radeji presvedcte argumenty!:)
dusan*

Svoboda projevu nemá nic společného s lhaním a uváděním nepravdivých nebo neověřených informací.
Naše výhrady se netýkají přímo spokojenosti, každý má jiné nároky a jiné očekávání. Kritiku přijímáme a snažíme se naše služby zlepšovat, ne vždy se vše musí vydařit na 100% a ne vždy musí být kritika oprávněná.
Bohužel se zde objevují naprosto nepravdivé informace se záměrem poškodit firmu, shodou okolností od okamžiku kdy jsme rozvázali pracovní poměr s člověkem, který škodil naší firmě i v době kdy byl u nás zaměstnán.

castilla*

Vážený pane Dušane,

když si chci něco koupit,ať už zájezd, nebo věc,koukám na diskuze, reference známých co stím mají skušenost,recenze, názor odborníků. Je mě naprosto jasné, že když se někomu zájezd na diskuzi nelíbyl, mě se líbit může. Když pojedu s 2 dětmi z toho mladší má 7měsíců je pro mě rozhodující i informace 3 hodinový přejezd do jiného hotelu,což mi u Vás v cestovce nebyli schopni říct. Když jsem se loni na diskuzi jiné cestovky o vybraném hotelu v Řecku dočetla, že tam běhali krysy, volila jsem hotel jiný.

Hlavně chci říct: Ještě jsem se nesetkala s diskuzí, kde by výrobce, nebo prodejce, vyhrožoval diskutujícím, že je zažaluje, protože s jeho výrobkem, nebo složbou nejsou spokojeni. Ikdyby jste se roztrhali na nejmenší kousíčky nikdy se všem nezavděčíte. Myslím, že diskuze zákazníků, by meli být pro výrobce či poskytovatele levným a užitečným zjištěním co můžou zdokonalit.

Máte velkou nevýhodu v tom,že je zájezd "zadarmo" Dnes není nic zadarmo a všichni to ví. Proto je to podezřelé. Stejně tak má spousta lidí negativní zkušenosti s prodejem doma a následnými rádobi odměnami.My se rozhodli že s Vámi nepojedem z

10% málo informací z Vaší strany

10% bylo nám řečeno,že se ozvete sami do 14 dnů telefonicky což se nestalo, tak jsme nabyli dojmu, že to byl od paní s madracemi nepodařený žert.

15% 3hodinový přejezd z hotelu do hotelu

10% nakonec se nám cestovka ozvala(po 3měsících) písemně, ale dala na výběr jen dva měsíce(únor, březen) přitom paní (co předváděla madrace) říkala, že můžeme jet i v květnu

55% zdravotní problémy

Za mě by to chtělo zdokonalit tok informací k zákazníkovi.Samozdřejmě za naše zdravotní problémy nemůžete!

Lída

zajezd

Dobrý den pane Dušane.

je smutné, že jste nuceni až prostřednictvím Vámi avízovanýmtrestným oznámením si zajistit kladné a pochvalné hodnocení.

Dodře zajištěné služby a spokojené zákazníky Vám rozhodně trestné oznámené nezaručí. Je podivné už jen to, že jednou je nám "hodnotná prémie nabízena "za 10 000,- Kč pro dvě osoby.( v konečném výsledku je to o polovinu víc) a za pár měsíců je nám tato "hodnotná prémie nabízena za" 1 000 Eu pro dvě osoby. Pokud jste opravdu kompentní vyjadřovat se a psát za vedení společnosti,využijte této pravomoci a zaměřte s plnou verbou na vypilováni takových služeb,které Vám ostatní cestovky budou jen závidět. A pochvalné recenze se dostaví i bez Trestního oznámení. Najlépe bude začít hned při pondělku.

Hezký zbytek víkendu.

Tak já nevím. Já nemám s touto firmou žádnou zkušenost, ale pokud bych zvažoval účast a nevěděl se rozhodnout, tak po tomhle příspěvku bych se té myšlenkky okamžitě vzdal. A mimochodem: kdo vám ty IP adresy sdělil?

sydonie

dobrý den s těchto názorů mi už jde hlava kolem a jsem na vážkách.zájezd od vás do turecka má 6 členů naší rodiny.a já bych se chtěla zeptet co nás tedy čeká a kolik nás ten zájezd bude stát.co je tedy v ceně a co si musíme hradit sami.děkuji a těším se na odpověd

jarda333*

Dobrý večer čtenářům diskuze. Na zítřek jsem si domluvil setkání při prezentaci se společností Medivit a.s. Postupně mi začalo být divné, že při domluvě prezentace mluví zástupkyně společnosti pokaždé z jiného mobilu (jako by náznak praktiky jedné známé RK na našem trhu). Když jsem si pak zapsal i název firmy, nedalo mi to se nepodívat na net. Asi jsem to neměl dělat, protože pro můj kotník by nějaká ta ortopedická pomůcka byla vhod. Nu, stalo se a podíval jsem se do obchodníku rejstříku. Předesesílám, že nejsem znalcem informací, které obsahuje. Tak mi přijde zvláštní, že firma, které se prezentuje jako akciová, má o sobě dohledatelné pro mě dost podivné informace - firma se za poměrně krátkou dobu přejmenovává, o člověku, který to udělá, se dále ztrácí stopy, členem představenstva je jediný člověk a stejná situace je v dozorčí radě... Mohu se plést, nerozumím tomu, ale působí to na mě hodně divně. A tak s přihlédnutím k tomu, co jsem si také částečně zde přečetl, zítřek zruším. Přeci jen mě zajímalo něco více z ortopedických pomůcek než-li z obchodu...

ludek*

Tak trestní oznámení? Jsem velice rád za svobodu slova a volnost vyjadřování se. Ihned Vaší ctěné společnosti oznámím že ruším Vaši prezentaci která se měla uskutečnit příští týden. Pozdravuji tímto všechny svobodné občany kteří zde napsali vlastní názory

bara*
hodnocení

0x

Dobrý den, dostali jsme tento zájezd a uvažujeme o výběru termínu prostředkem října. Máte někdo nějaké nové postřehy z jarních termínů? Funguje vše jak má?

Moc děkuju za reakci

drak*
hodnocení

0x

Tak mi dnes taky volali. Pohybuje se v obchodě hoooodně dlouhu a vím, že zdarma NENÍ NIC! Smrdělo mi to, nemám rád přiblblé seance u předražených věcí, viz šikmý mixér a když jsem pánovi řekl ře si pod svůj mixer dám knihu, mylslel jsem ža budu volat záchranku. Jsem už takový a maj to se mnou těžký. Do žádné akce nejdu a Turecko přenechám jiným odvážlivcům co maj prachy na hovadiny. MMJ EGYPT je za 15-17 tis s letenkou na 12 dní na konci května a se vším všudy.

lapetka

jeste ze existuje internet... dik za vsechny tyto infa a pripojuji se k tem, kteri jeste nikam neodleteli a radeji pojedu autem do chorvatska. i nam bylo jasne ze v dnesni dobe zadarmo..haha, to neni normalni, takze nas to stalo jen kafe, ktere jsem uvarila panovi a ten byl vcelku prijemny. no a pak jsme posedeli se sousedama , vypili lahvinku pojedli mnamku a pokecali. tim , ze usetrime za drahe letenky ( SEHNALA BYCH TEZ O POLOVINU LEVNEJI ) a to co nam rekl, ze jsou vylety placene a ted se dovidam ze neeee a za doplaceni veceri apod. tak si to uzijem v chorvatsku a hlavne nebudem muset jezdit autobusem na vylety a mit strach, ze se treba ani s cestovkou nevratime. jeste jednou dik za tyto stranky a lidi premyslejme!

roha*
hodnocení

0x

dnes jsem se vrátil z tohoto zájezdu a osobně ho nedoporučuji tedy pokud nechcete ze sedmi dnů strávit dva na letišti dva v autobuse a nechat se neustále okrádat

ladnar
hodnocení

0x

Dobrý den. Nevim jak to přesně je ale já mám slíbený 7 denní pobyt za to že udělám předváděčku a podmínkou je sehnat 3 páry které zboží od této firmy nemají . Moc tomu také nevěřím ale měl bych ho dostat ZDARMA tak jsem zvědav . Ve čtvrtek mám předváděčku tak se Vám dyštak ozvu pokud něco zjistím . S pozdravem Ladnar

vitezstvijenase

I já jsem šťastný výherce zájezdu ,ani si nemyslím,že mi dá někdo něco zadarmo.Jsem velmi ráda,že se zde aspoň něco dovím od zákazníků této firmy .Obrázek jsem si udělala ,hlavně mě odradily výhrůžky od rádoby firmy.Děkuji všem zúčastněným za hezké články.

ladnar

Mno tak jsem to nakonec zrušil . Paní slybovala v dopise nějaký kontakt na někoho a nikdo tam nebyl , v dopose stálo podmínka pro získání zájezdu účast minimálně 3 manželských párů ale pozor! které naše výrobky nevlastní a to už do telefonu nikdo neřek a kdybych si to důkladně nepřečetl tak bych asi stejně nic nedostal :-D

naturalis*
hodnocení

0x

Uspořádal jsem doma (v pátek) prezentaci. Pán přijel přesně tak, jak jsme se domluvili, předvedl své výrobky (matraci, deku, polštář a výhřevnou podušku) a začal nabízet k prodeji. Když jsmeš se všichni vyjádřili (3 manželské páry), že nemáme o (předražené) výrobky zájem, začal být nepříjemný ve stylu - \když nemáte na výrobky peníze, tak vám ani ten zájezd vypisovat nebudu a raději ho nabídnu někomu jinému\. Musel jsem pána trochu umravnit (v klidu a ve slušnosti), potom již vše proběhlo hladce (s jeho poznámkou, že by ho také mohli z firmy vyhodit) a zájezd vypsal. Pouze s tím rozdílem, že avizovaná schůzka byla na 2 hodiny a ve skutečnosti byla cca od 18 do 21,30 hod. Ale byla s přestávkami na \kouřovou\. Celkový dojem - smíšené pocity.

Po přečtení recenzí zájezdu - také smíšené pocity, nevím nevím, zda do něčeho tak nejistého vložím své peníze. Mám pocit, že za peníze za letenky, večeře a výlety atd. se dá pořídit dovolená all inkluzive letecky a na dva týdny jinde...

naturalis*
hodnocení

0x

Vážení,

dal jsem si tu práci a podíval se na net a srovnával zájezdy.

Přesně tento typ zájezdu jsem našel na stránkách zajezdy.cz/... za cenu 8990,-Kč a to s polopenzí. Takže cena letenky 9750,- + 250,- rezervace + doplatek cca 75 Euro za večeře = trošku drahé, ne? Kde je ten zájezd "zadarmo"v hodnotě 1000 Euro?

Tak jen taková malá rada - kdo nemáte zájem o jejich (dle mého názoru předražené výrobky), nenechte se oblbnout a žeňte je od svých dveří.

kira*
hodnocení

0x

Dostala jste nějakou odpověď? Také mně to zajímá. Díky.

zajezd
hodnocení

0x

Dobrý den.
S velkým zájmem sleduji tuto diskuzi na téma dovolená od společnosti Medivit Touristik .Byli jsme také vybráni mezi dvaceti vylosovanými,kteří tento týdení pobyt získali.Na základě získaných informací a také z Vašich postřehů jsme se s manželem rozhodli nevyužít této výhodné nabídky.To bylo již v září 2010 a tenkrát zněla nabídka od paní z Medivitu na cenu 10 000,- Kč pro dvě osoby.Zřejmě jsme z manželem děti štěstěny protože dnes jsem měla opět telefonát ,opět jsme mezi dvaceti šťastnými,kteří byli vylosování na luxusní dovolenou, ale již za velmi lukrativní cenu 1 000 Eu za dvě osoby .Doufám že nyní je v této ceně zahrnuta minimálně polopenze.Pro všechny ,kteří ještě váhají,zda jet, či nejet, připojuji odkaz na úplně stejný zájezd, ale od jiné cestovní agentury a bez pocitu výhry luxusní dovolené za velmi lukrativní cenu. Zdravím všechny cestovatele a přeji hezký večer. etravel.cz/...
marketa111*

Dobrý den,

dostali jsme s přítelem stejný zájezd do Turecka.. Rozhodli jsme se ho využít.. Potřebovala bych poradit, kde je možné na internetu najít termíny dovolené?

kira*

To Marketa: Zdravím. Nevím, jaké termíny vám budou nabídnuty. Před pár dny jsem také pátrala a CK mi sdělila, že má termíny až od konce září dál. Takže pro nás smůla. Držím palce.

marketa111*

A jak jste se s nima zkontaktovala?

kira*

Našla jsem na ně foun na netu. Mají tam spojení jak do Žiliny, tak do zastoupení v Brně. To zastoupení je ale jen call asistenka, takže asi nemá smysl hledat kancelář. Ale jinak jsou jak Tajemnýj hrad v Karpatech. Všechno řeší po telefonu. Termíny mají až na září (zájezdy pořádají jen na jaře a na podzim). Závazné informace jsou vám chopni dát až 24h před odletem. Do té doby nevíte, jestli začnete zájezd v Beleku nebo v Kemmeru, ani v kterém hotelu budete ubytováni. Pokud si zařídíte svoje letenky, skládáte kauci (tuším, že to bylo 2500Kč/os), která vám bude vrácena, jakmile se ubytujete. Jo a pokud si nekoupíte letenky u nich, nemáte zajištěný transfer z letiště na hitel a zpět. I když to máte na poukazu. Nechápu co má transfer společného s letenkama. Dělají všechno proto, abyste si koupili dražší letenky u nich než někde sami a levněji. Výlety a polopenzi/plnou penzi si zakoupíte na místě. Jak jsem koupila, tak prodávám. Možná ale mají nabídky individuálně, nevím. Jinak jsem se dívala, že pojištění proti úpadku mají do 31.7.2011, takže pokud poletíte po tomto datu, chce to zkontrolovat, jestli mají uzavřenou novou smlouvu. Ale to si mít budou. Už mě nic nenapadá, co bych vám ještě řekla o tom, co jsem zjistila. Hezký den.

podvod
hodnocení

0x

Medivid a.s. a Medivid Touristik vlastní ta samá osoba a to kolem je jen mazání medu kolem pusy. Mají to pěkně psychologicky provázané. Rozhodně zboží nemá takovou hodnotu jakou uvádějí. Přeplatíte to 10x a ani si neuvědomíte, že jste si ten polovičatý zájezd vlastně zaplatili sami a ještě jste udělali firmě kšeft při objednáví letenek.

smissicka*
hodnocení

0x

Zdravím Vás-výherci ;)!Také jsem se tento týden stala výherkyní výhodného zájezdu a jelikož Madam,která mi toto telefonicky sdělila za účelem dojednat si u nás doma prezentaci,byla krajně nemilá *sok*a na jakoukoliv mou otázku týkající se podrobností o této celé akci byla i dosti nesrozumitelná ve svém projevu-našla jsem si kousek času...a ihned potom,co mi dnes přišel potvrzovací dopis jsem se hnala k netu a proto jsem na téhle stránce :) Děkuji za všechny Vaše komentáře*palec*!Jelikož máme dvě malé děti a dovolenou bez nich si ani představit nechci(také jsem pomyslela na možnost přikoupení pro ně),našla jsem zde rozřešení našeho dilema*stop*.Také jsem mrkla na jejich obchodní rejstřík...*ee* a zítra vytočím to číslo,které jsem si poznačila,když Paní volala poprvé-pokud tedy bude aktuální *frajer*a středeční prezentaci odvolám.Tak dobře na tom fakt nejsem,abych si mohla dovolit dovolenou ZDARMA*zed*.A co se týče matrací-příští měsíc zavolá někdo jiný...je to pořád dokola...*placni*a s těmi natur gely a podobnýma dárkama se stejně nikdo nepatle...*smich*Přeji Vám všem krásné léto a štastné návraty z cest! P.S. Ještě nám byl přislíben-každému účastníkovi prezentace-100eur poukaz na relax v hotelích po celé Evropě*ua*NO,NEBERTE TO...?!

jozinka*
hodnocení

0x

*palec*Zdravím,přeji hezký den.Máme společný problém ohledně té cestovký jak píšete.Nedávno jsme měli u nás také prezentaci madrací a pokrývek.Naši mladí dostali nabídku na objednání zájezdu do Turecka,prý se má do týdne ozvat cestovka.My všichni doma máme ale určité pochybnosti.Jelikož mám zde registraci na Poraťe,tak jsem slíbila mé dceří,že se zde poptám jestli o tom někdo něco neví.Mezi lidmi se totiž mluví,že takovým cestovkám se moc nedá věřit.Trefila jsem zde na vaši otázku stéjného problému.Také bych byla moc ráda kdyby se někdo na toto téma nám vyjádříl.Vám děkuji za původní otázku a čtenářům zde za odpovědí.Přeji všem hezké bezproblémové letní dny Jozinka*slunce*

kara2
hodnocení

0x

Dobrý den, ten zájezd jsme dostali také. Pořád jsem v tom hledala nějaký háček. Říkali, že ten zájezd je zdarma, to sice ano, ale letenky za 7990,-(to by ještě šlo) na osobu, ale poplatky, pojištění a večeře za 75 EU na osobu mě přišlo už docela dost. Nevím, jaké podmínky nabídli Vaší dceři. My jet stejně nemůžeme, protože jsem nastoupila čerstvě po mateřské do práce a neměli bychom na to finančně, ale zajímalo by mě také, jestli tam někdo byl a jaká byla skutečnost. Ráda bych ten zájezd přenechala někomu jinému, ale většina lidí je již po dovolené a my to musíme vybrat nejpozději do konce roku, takže to propadne.

Kdyby Vaše dcera jela ... písněte jaké to bylo a jaká byla skutečnost :o) S pozdravem Hanka

hodnocení

Neteř tento zájezd s manželem absolvovala. Líbilo se jim to vše bylo na hotelech čisté, jídlo dobré. Ale na peníze je to vyšlo dráž, než kdyby si to koupili last minute od nějaké cestovky. Hlavně jezdili stále po nějakých nabídkových akcích, rychlé přesuny busem i pěšky. Krátké rozchody. Oni nemají moc co srovnávat, neb byli takto na dovolené poprvé. Nelitují toho, ale myslím, že je lepší, když si rozhoduji na dovolené, co budu dělat sama a ne nějací naháněči na akce. Já bych teda na takovou dovolenou nejela. A ty matrace, co koupili by za ty peníze musely být zlaté. Myslím, že to vše je jen předražená záležitost, jako všechny reklamní akce...

majik
hodnocení

0x

Dobrý den,

tak jsme vyhráli zájezd:).Paní mi zavolala a řekla,že mají 15 výročí a že vybrali 20 lidí kteří vyhráli zájezd pro 2 osoby do Tunisu hodnotě 1000 euro.A my patříme mezi ty šťastlivce *ua*.Podmínka byla předváděčka.Když jsem se jí ptala zda musíme něco opdebrat tvrdila mi,že ne *stop*,že jde jen o ukázku *cteni*.Ošem paní co byla u nás byla velmi zklamaná,protože odjela bez objednávky*frajer*.

Za 14 dní na to mi moje mamka volala,že jí taky volali*smich*.Řekla hned,že nemá zájem,že byla už u dcery:-P.Ovšem paní jí řekla,že kdyby chtěla mohli by jsme jed všichni společně,když to taky vyhrála:D.

No nevímjak vy všichni,ale my určitě nikam nepoletíme*haha*

Jedeme s dětmi na 15 dní sice jen do Chorvatska autem,ale celá dovolená nás vyjde cca 30 tisíc:)

Po přepočítání všech financí jsme zjistili,že by to byla taková pálka*sok**zed*,že radši pojedeme příští rok za ty peníze s dětmi *slunce**andel*

Všem co poletíte přejeme příjemnou doolenou *hej**frajer**slunce*

ruda*
hodnocení

0x

Zdravím. Zadarmo dostali najíst, napít a já nevím co ještě a potom slibovali luxusní dovolenou do Turecka. To je náš MEDEVIT.

Dneska jsem tam volal a nestačil jsem se divit. Před třemi týdny mi slíbili, že mi na základě uspořádání prezentace jejich výrobků darují zájezd do Turecka pro dvě osoby. Do týdne se mi měli ozvat kvůli termínu a nic se nedělo. Volal jsem tam znovu, pan Jedinák, který údajně vše řešil, aby termín byl co nejdříve měl dovolenou, tak to odmítli řešit. Po týdnu jsem tam volal znovu, ale pan Jedinák náhodně nebyl na firmě - mám zavolat na druhý den. Pan Jedinák opět nebere telefony a nekomunikuje a na firmě k nezastižení. Hvězda vedoucí slibovala, že vše se řeší. Dneska jsem tam volal v době oběda a bylo mi řečeno, ať si zavolám později. Volal jsem tam později a opět mi řekli později. Trval jsem na přepojení na cestovní kancelář, která to údajně měla zprostředkovat. Tam jsem se dozvěděl, že to ještě nevzali do rukou a že: TERMÍN, CO NÁM JEDINÁK SLÍBIL VŮBEC NENÍ!POZOR! MUSÍM KOUPIT 2X LETENKU U NICH ZA 9800,-Kč/KS, + LET.POPL., POPLATEK ZA JEJICH SLAVNEJ ALL-INCLUSIVE A VEČEŘE COŽ JE TROŠKU BLBOST ,VEŠKERÉ POJIŠTĚNÍ A POPLATKY ZA VÝLETY, KTERÉ MĚLI BÝT TÉŽ ZDARMA. Takže dovolená by nás vyšla asi na 25 - 30000,.Kč, což mám luxusní dovolenou někde v solidní cestovce na last minute pro oba!Nevím jak vám, ale nám bylo řečeno,že si musíme pouze zajistit dopravu a to zakoupení letenky kdekoli a letenka se pohybuje od 3000,-Kč

halik111

tak co bečíš, kup si letenku někde jinde levněji a doufej že se dostaneš domů, mě řekli že se ozvou do 4 týdnů a tak se i stalo, volal mi paní ze slovenska z nabídkou termínu odletu, s díky jsem odmítl ale ne proto že bychom nechtěli dovolenou, ale proto že jsme si raději koupili nové matrace a musím říct že na jiných už bych nespal at stáli kolik stáli

kira*

Halíku, Halíku..kdybys nekecal *cert*

halik111

kira tak mi pošli svou meilovku a klido ti pošlu fotku své postele s jejich matracemi a polštáři a jak říkám at stáli kolik stáli nebylo to moc a nemusel jsem běhat po obchodech a shánět a na víc nemají špatnou záruku

kira*

Zdravím. Nepochybuji o matracích. Měla jsem na mysli tu levnější letenku. Právě, že oni jsou tak vyčůraní, že vám nedovolí si ji koupit někde jinde levněji. a když, tak s obtížemi Takže info, že máte od nich pobyt jsou poloviční. Měla jsem možnost letenky za třetinu ceny a díky jejich nesolidnímu jednání jsme nikam neletěli. Protože pokud si pořídíte vlastní letenku, tak všechny ostatní služby a bonusy nedostanete.I když je vaše letenka na jimi nabízený termín pobytu. Nemají nic z letenky, tak vám zaplatí jen nocleh a nic. Navíc, jakmile madam zjistila, že jsme schopni si obstarat letenky jinde přesně na ten termín, tak byla nepříjemná a začala vyhrožovat, že nám za nic neručí. Navíc chtěla zálohu na letenku!, kterou by nám vrátili až v místě pobytu, ačkoliv jsme od nich žádnou nechtěli. V případě storna bysme neviděli ani korunu. Prostě dostanete poukaz, tak musíte letět asi. Když nepoletíte, tak poukaz propadne, vaše věc. Však je to váš dárek a vaše smůla. Ale běda, když nepoletíte a máte termín. I když je to vaše věc, jestli poukaz využijete nebo ne, a nechcete od nich nic navíc, jen to, co jste už dostali, chtějí zálohy. Prostě nesolidní jednání., když dostanete dárek s podmínkami, o kterých se dříve (před prezentací) ani slovem nezmínili. Obchodní podmínky nebo nějaké smlouvy, abyste z nich páčil. Písemně pokud nedáte zálohu nedostanete nic. Vše je na základě telefonického hovoru. Jestli pak je něco špatně, nikdy jim nedokážete, že jste byli domluveni jinak. Hádejte se s nima, když už mají peníze. Tohle vše je moje vlastní zkušenost. Možná to má někdo jinak a s dovolenou je spokojen. Stejně jako vy. Ale jak tady čtu ty reakce, tak spokojených klientů asi moc nebude. Hezký den.

halik111

tak to nevím já tu dovolenku nevyužil takže nemužu nic říct, co se týče zboží tak max spokojenost ale s těmi letenkami nemohu soudit

markita
hodnocení

0x

m-touristik-int.com/...

zkuste tento odkaz, asi to není podvod

kira*

Podvod ne, ale vyčůranost, jak dostat z lidí prachy za drahé letenky. A mimochodem, kancelář mají jen na Slovensku, což už je cizina a jiné zákony. U nás funguje jen operátorka na telefonu, která vám může naslibovat hory s horákama a tak se při případném sporu se spravedlnosti nedovoláte. Prostě osobní návštěvy nefungují. Stěžujte si v Žilině. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]