Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ve kterém dotazu se lépe odpovídá?

Od: hop® odpovědí: 9 změna:

Kolegyňky a kolegové, ve kterém dotazu raději přispějete svým názorem? ;)

Ve kterém dotazu se lépe odpovídá?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sakra, Hope, zrovna jsem dělal screen a chtěl jsem to sem hodit jako krásnou "shodu náhod" *smich*

hop®
hodnocení

Miki, tak srry, vždyť mě znáš, někdy jsem rychlejší než průjem :-P :-D

ben®

Dobrý den, jo, dobrý postřeh. Já zase vidím, že ta 13ti letá slečna si dala nick single. Být single ve 13ti letech je opravdu neštěstí, zvláště, když je ke všemu ještě sama .

Zdravím!

lidus*
hodnocení

0x

Milý "hope" oba dotazy jsem vyhodnotila jako hru nudícího se děcka a nenámáhala se odpovídat, bohužel si myslím, že nejsou jediné.

aaaaaa*

poslední dobou je jich tu nějak moc, už by děckám měli dát úkoly

praivo*

Ještě to připomínej... Dostal jsem DÚ hned na první hodině češtiny, totéž s matikou *stop* :(

ron*
hodnocení

0x

Lépe a smysluplněji se odpovídá na druhý dotaz. Dovedu si představit, že 17letá holka si může dělat starosti s problémem, který popisuje. Naopak, dotaz číslo jedna je spíše pokus o legraci a myslím, že jej psal někdo podstatně starší.

hop®
hodnocení

... a navzdory veškeré logice ten první dotaz stále "žije"a ten druhý upadl v zapomění...

... původní tazatelka bude třeba za chvíli patnáctiletká prostitutka (dodnes nereagovala), ale rady na první pusu se sypou dále...

... a pak proč má v Česku takový úspěch bulvár...

poradte.cz/...

... není to trošku komické?

... nebo spíše k zamyšlení?

asiasi*

To hop - je to podle přísloví " když se dva perou, třetí se směje". Byla to dobře připravená návnada - rádcové radili, nakonec se mezi sebou hašteřili a zadavatel se dobře bavil. Vypadá to, že s koncem prázdnin takových témat ubývá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]