Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi 13 a ještě jsem neměla kluka

Od: single odpovědí: 30 změna:
Ahoj, je mi 13 a ještě nikdy jsem neměla kluka. Ale chtěla bych ho strašně moooc mít (žádné holce nezávidím, že ona ho má). Ale mám problém. Strašně se stydím s klukama mluvit. 2. problém je, že nevím, kde se s klukem seznámit. A 3. problém je, že vůbec netuším, jak se mám líbat a bojím se, že až se budu s někým líbat, že se ztrapním, že to neumím, nebo že kluka poslyntám. Strašně móóóc bych kluka chtěla, ale nevím, jak to udělat *nevi* :( Děkuji móóóc předem. :)

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já taky neměl ještě kluka a ani mi to nechybí. A to mám několikanásobně víc let než ty. Neboj, ono to přijde... málokterá holka zůstane na ocet. Kolikrát když vidím ty škaredky tlačit kočárek, tak si říkám, že tak temná noc snad ještě nebyla aby...

askmenow*
hodnocení

2x

Ve třinácti ještě neměla kluka většina holek. Dokonce ani spousta těch, které tvrdí, že ano. Nic si z toho nedělej.

Kde se seznámit? Ve škole (ale na to pozor, mysli na to, že s ním pak budeš dál chodit do školy a muset ho vídat, i pokud vám to nevyjde), když chodíte s kamarády ven (např. kamarád někoho z kamarádů), na táboře, na kroužcích, při sportech, při různých jiných volnočasových aktivitách...

Pokud se chceš s někým seznámit, neber to tak, že hledáš kluka, ale že chceš víc známých a kamarádů. Mezi nimi se pak časem najde, neboj. No a rozšiřuj okruh známých třeba tím, že se přihlásíš od září na nějaké nové aktivity (jazykový kurz, sport, moderní tance, cokoli...).

S líbáním si hlavu nelam. Ono je to vlastně strašně přirozené. Když se nebudeš líbat jen tak s někým, ale s klukem, kterého už budeš chvíli znát a budete si už blízcí, nenechá tě se ztrapnit. Navíc vycítíš, co dělat. Jde to sama. Nejdřív pusa na rty, pak se začne protahovat, pak pootevřete ústa... nemáš se čeho bát. Nejhorší, co můžeš kolem líbání dělat je přemýšlet o tom, vážně, věř mi. Pak to akorát bude křečovité a neužiješ si to, a nejspíš ani on. Navíc neexistuje způsob, jak správně líbat. Každý líbá jinak.

doplněno 02.07.13 23:32:

A ještě ti doporučuju napsat si třeba aspoň pět důvodů, proč chceš kluka. 1. ti to pomůže srovnat si v hlavě, jakého chceš a 2. možná zjistíš, že ho ani tak nechceš kvůli sobě, ale spíš proto, že máš pocit, že je to ve tvém věku a mezi kamarády a kamarádkami tak nějak nutnost. (Jako když všechny děti chtějí stejnou hračku...)

hodnocení

2x

,,je mi 13 a ještě jsem neměla kluka" to píšeš jako kdyby to bylo něco špatného( a to rozhodně není).. na tohle máš času ještě moře, nemáš ještě ani občanku a už bys chtěla kluka.. nechci být zlá ale opravdu tenhle podle tebe ,,problém" uplně vypusť z hlavinky.. užívej si léta koupej se opaluj čti knížky a hlavně si užívej zasloženého volna od školy :)... kluci neutečou bezstarostné dětství ano, vím že máš zase své starosti jako každý věk takže to nezlechčuji ale jakmile začnou starosti s klukama a srdeční záležitosti občas bývá člověku ouvej ;) krásné léto přeji

culdabulda1*
hodnocení

2x

pro "single"

- to se mi snad jenom zdá - proč chceš "kluka" už ve 13-ti letech? - to chceš mít už ve 20-ti letech život za sebou - zamilovanost, lásku, mateřství, manželství i rozvod? - vůbec tomu nerozumím - vždyť teprve začínáš žít - vzpamatuj se!

mili3478*
hodnocení

2x

nedela si z nas nekdo srandu,?

culdabulda1*

Taky si myslím!

hodnocení

2x

Milá dívko, jsi naivní až hloupá. Nezlob se proto na starou zkušenou babku. To si myslíš, že ve 13 máš život za sebou? To chceš mít 10 kluků a za 5 let být otahaná jako stará papuč? Měla jsem prvního chlapce v 17, nebylo to nic vážného, jen výlety na Pionýru a sem tam nějaká pusa. V 18 jsme poznala dalšího, chodili jsme spolu 3 roky a dneska je už 38 let mým manželem. Užívej si mládí, až přijde Tvůj věk, zatancuj si, pobav se, ale nechápu, proč ve 13 letech děláš podobné závěry. Je to asi tak stejné, jako bych si já stěžovala: Je mi 58 a ještě jsem neměla infarkt /a ostatní už ano/. Dočkej času. Každý z nás se jednou dočká toho, co má přijít.Nespěchej, netlač na pilu a hlavně nebuď trapná. /já tohle říct před tátou ve 13, týden bych si nesedla/. Jaga.

vlasatec*
Obávám se že si jen pomyslí: "Nojo to bylo tenkrát" a možná ještě dodá v pravěku... :)
emilka12*

Děvčátko co to tu píšeš,Ty si vem ještě panenku a užívej si dětství pokud to jde.Všechno se naučíš a příjde to samo.Hlavičku si s tím nelámej.

haninka*
hodnocení

2x

Já jsem se poprvé líbala ve 20-ti, je mi 33. A jsem úplně normální, což se asi nedá říci o Tobě. Třináctileté dítě ještě nemělo kluka... Jak může takhle někdo uvažovat? Jsi dítě, chápeš to?

culdabulda1*
hodnocení

2x

pro "single"

- ahoj holka - moc s Tebou cítím - protože je mi 15 let - a v 10-letech už jsem kluka dávno měla -! - je to fakt moc fajn -! - a ve 13-ti letech jsem už měla dokonce 2 roztomilé klučíky - dvojčátka-! Moc si to s nimi užívám - je to BEZVA život.

Nikdy jsem neměla problém se seznamováním, ani s líbáním - stačí jenom "roztáhnout" nohy - a nedýchat. tak ČAU.

davidp*

Milá culdo, to děvče to jistě nemyslelo tak, jak naznačujete. Třeba jen chce mít nějaké malé rande s klukem, chození za ruku, kino apod. . Na to, že jste seniorka, jste ji zrovna nedala radu jako hodná babička.

David

doplněno 12.09.13 17:11:

Milá culdo,

nenazval jsem Vás "laskavou babičkou" a ani Vás za takovou bytost nepovažuji. Jen se divím, že jako seniorka jste na 13-leté děvče tak tvrdá. Ta holka dostane od života ještě dost facek a nemá cenu, abyste se k takovému fackování aktivně přidávala.

David

doplněno 12.09.13 18:06:

Paní Marcelo, toho slova "seniorka" se nemusíte bát. Není sprosté, je neutrální a slušné. Nicméně slibuji, že už ho ve spojení s Vámi nepoužiju. Zdravím, David. :)

doplněno 12.09.13 18:28:

Svou dceru jsem vychovával tak, aby měla ve 13 letech pestré mimoškolní zájmy, ale vždy i tehdy i teď existuje určitá skupina děvčat, která se nestará o nic jiného, než o vztahy. Své dceři jsem v jejich 16 řekl, že mít kluka je sice hezké přání, ale není to povinnost, ve smyslu, že jiné holky s někým chodí. Diskuse na toto téma jsem s ní měl samozřejmě mnohem širší, než by se dalo popsat v pár větách, nicméně, kdyby s tím přišla ve 13, nebyl bych tím nijak zaskočen a reagoval bych citlivě tak, abych ji nijak nerozhodil.

David

doplněno 12.09.13 19:53:

senior znamená latinsky "starší" a není to vůbec nic hanlivého, naopak ... možná nechcete být "starší hysterkou", ale právě zcela zbytečně hysterčíte kvůli neškodnému výrazu z latiny ... a jestli máte problém s katalogem z Lídlu, tak ho roztrhejte a netvrďte nesmysly o tom, že slovo "senior" má hanlivý podtext ... možná k němu máte osobní averzi, ale to je v podstatě jen Váš osobní problém

doplněno 12.09.13 19:55:

a ještě budete chvilku šílet a budu si o Vás myslet, že jste jedno zvíře, které máte určitě taky ráda

culdabulda1*

Milý "davidp"

- zcela s Vámi souhlasím - ale bohužel jsem všechno možné - jenom ne "hodná babička" - a proto jsem si Vám také dovolila tyknout - znovu se moc omlouvám - spletla jsem se ve Vás-!

Mám ráda zvířata - která upředňostňuji před lidmi. Moc lituju, že nemám ráda lidi a ani děti - i když dětí je mi moc líto - tak jako bezmocných zvířat.

No - ale - tak jsem se narodila - a o život jsem se neprosila - a tak - jako jste mne "sprdnul" za tykání - ani já si nepřeju, abyste mne nazýval "laskavou babičkou"-! - i když jsem stará - chápu to jako URÁŽKU-! - Je mi líto - že nemůžeme být kamarádi. Marcela.

doplněno 12.09.13 18:00:

- a taky prosím, abyste mne nenazýval seniorkou - pro Vás - prosím - PANÍ - Marcela.

doplněno 12.09.13 18:07:

- a jo - souhlasím - tahle holka - dostane od života ještě hodně facek - pokud svůj dotaz myslí vážně - a není to jen "sranda"

- co byste na otázku odpověděl svojí dceři , kdyby ji Vám položila -? - to by mne tedy fakt zajímalo-!

doplněno 12.09.13 18:55:

děkuji za odpověď.

doplněno 12.09.13 19:44:

a ještě - nerada bych byla považována za "starou hysterku" -! - ale pojem "senior" - je v současné době všeobecně používán spíše jako urážlivé označení starších lidí, blbců a většinou důchodců. - viz např. SLEVY v LIDLU atp.

Takové chápání starších lidí "šmahem" mi tedy dost vadí - a taky mi moc vadí současný trend takového pojetí starších lidí většinou dnešní společnosti. Na to je jediná odpověď - však vy se taky dočkáte - a nebude to zase tak moc dlouho trvat - až se budete divit - jak rychle to půjde. Takže - proto si nepřeju být nazývána seniorkou, natož pak babičkou - Vaše babička nejsem, ani Vašich dětí -! Marcela.

aus

Paní culdobuldo1 docela jste mě svojí reakcí překvapila ... Navíc k dotazu, který byl již dva měsíce passé. Všeobecným potykáním a kamaráděním se s každým, stejně mladší nebudete!?

ivulenka*

Culdabulda: CO Vám lidé udělali, že je nemáte ráda? Já je taky neměla moc ráda. Než jsem pochopila, že je někdo třeba zklamal, něco se nepovedlo, a jim se pak nepodařilo se z toho vyhrabat. A tu svou bolest pak nevědomky předávají všude okolo. Když se na ně dívám tímto úhlem pohledu, tímto vědomím, kolikrát se mi i svěří, proberu s nimi tu jejich bolest a ze zapšklouna je kolikrát báječný člověk: vyhrabal se totiž z blubného kruhu, kde kdysi uvíznul. lidé jsou dobří, jen třeba někde uvízli a ztratili v lidi důvěru, když se to "cosi" odšpuntuje, jsou pak prímoví :). mnoho štěstí a úspěchů přeje Ivča

culdabulda1*

ahoj "davidp"

- dík za odpověď - beru - ale zvědavost mi nedá - jaké zvíře jste měl na mysli-? čau Marcela - a už se nezlobte .

doplněno 14.09.13 13:22:

- takže vážně - pokud si z nás někdo nedělá "srandu" - tak je holčina, jestli se nemýlím, ještě pod zákonem-! - a "kluka" by asi zavřeli.

- a máte pravdu - vůči oslovení senior mám opravdu osobní averzi - a vsadím se, že nás takových bude i více - a furt je lepší "šílená kráva" , nežli seniorka - i když mne to mladší neudělá, to souhlasím - jde jenom o můj pocit - tak ho prosím, respektujte - pro mne jsou moje pocity stejně důležité, jako ty Vaše a kohokoliv jiného. Zdravím. Marcela.

vlasatec*
hodnocení

1x
Kašli na to až to přijde tak to přijde, libat umí každý když jsou polibky z lásky a ne jen proto že se chci už konečně libat.

hodnocení

1x

Mně je 51 a taky jsem ještě neměl kluka *smich*!

ivulenka*
hodnocení

1x

S děvčaty problém nemáš? S lidmi obecně? Týká se to jen kluků? Ztrapním: komu na Tobě záleží, ví, že nemáš zkušenost a jako trapas to ani brát nebude. je trapné, když batole upadne? Vše, co děláme prvně, než se to naučíme, mnohokrát pokazíme. komu je to TRAPNÉ, je to jen jeho vizitka, že si právě toto neuvědomuje: jak mohu umět to, co jsem nikdy nedělala? Před prima klukem se neztrapníš a kdo prima není, našel by jinou záminku a jiné "chyby". Každý nadělal trapasy, upadnul. No a co? tak si odpočinu, pak zase vstanu a jdu životem dál. A kdo by se případně smál, že jsi se ztrapnila, tak právě toto neví a Tebe to nemusí vůbec trápit. Pokud je za Tvou otázkou hlubší skutečný problém, a cítíš, že mohu případně poradit, přede mnou se neztrapníš. Držím palečky :). Ivča

tadytriholky*
hodnocení

1x

Nesmíš dávat najevo, že máš takovou touhu mít kluka. A ve 13 máš ještě čas na nějakej ten vztah ne?:) raději se zajdi někam bavit s kamarádkama. Co se týče líbání, to přijde samo, jestli toho kluka budeš milovat a on tebe půjde ti to samo! A až se budeš líbat podruhé už to zase bude lepší! Uvidíš, že někoho potkáš a i kdyby ne tak nezoufej na každou někde čeká ten pravý "princ" a nemusíš ho mít hned ve 13;)

danecekdan*
hodnocení

0x

Jestli nechceš skončit na gynekologii a kriminálce, dej si ještě nějaký čas pokoj...

askmenow*

Klídek, myslím, že s někým chodit nemusí hned znamenat mít s ním sex či provozovat jakékoli sexuální aktivity. Vy jste se nikdy s nikým nevodil za ručičku?

Ano, ve školce.

hodnocení

0x

Jsou tady prázdniny a kdo nejel na tábor, nudí se u počítače. Nemáš nic zmeškáno. Já začala chodit s 1. klukem v 17. A že holky chodily dřív? Nejsme všechny stejné. A o nic nepřijdeš. Raději zajdi k vodě, s kamarádkami na zmrzlinu či do kina. A´t si prázdniny užiješ. Jaga.

l3fty
hodnocení

0x
Je mi 13 tak jak tobě kamarádka se mi s tím vypovídala (je ji jak tobě) a po tydnu si někoho našla láska to nebyla ale po ukončení toho jakože vztahu mi řekla ze kdiš neměla kluka o nic nepřicházela :) nemysli na to je to v tvém věku zbytečnost :)

pt®
hodnocení

0x

Podívej, kdyby ti bylo 13, tak to rozebíráš s kámoškama, ale jelikož se ptáš tady, tak ti to nějak nevěřím, až na to "poslyntání", to ses ztrapnila. - pt

bia
hodnocení

0x

Ahoj, mě je patnáct a kluka jsem měla jednoho. Měsíc. Ale bylo to jen o vodění se za ručičku. Tom se ani nedá říka chození. O nic nepřicházíš.

Užívej si s kamarádkama jako já, choď do kina, k vodě a pokud si tě nějakej sám najde, proč ne? Ale na druhou stranu - je ti jenom 13 ;) o nic nejde.

lucka321*
hodnocení

0x

Buď ráda! Někdy je lepší ho nemít ;) . Kde se s ním seznámit? Tak třeba ve škole, na zábavě, na městě, po facebooku... Až se budeš líbat tak na to sama příjdeš nebo si přečti nějaký článek, pokud se opravdu bojíš. Vždy před líbáním si máš sliny spolknout takže to poslintání by nemělo hrozet :D . Dej tomu čas, ještě si mladá :) . Dneska jsou ty generace hrozně uspěchaný a věřim tomu, že takových kluků budeš mít ještě dost. Užívej si mládí, soustřeď se na školu a buď trpělivá, jelikož trpělivost přináší růže. :)

deni*
hodnocení

0x

Ahoj, mám 13 let a jsem kluk.

Sám jednu holku "miluji" nebo spíše mám ji strašně rád.. a podle jejic hslov ona mě také..skládám jí basničky atp.. samozřejmě máme sév problémy ale prostě jsme "kamarádi s výhodama" Ne,nechodíme spolu...na úplný vztah ještě prostě nejsme připraveni je nám 13...A pokud s ní někdy budu chodit.. tak proč sakra přemýšlet nad tím jak budu líbat? Ta potřebuješ k lásce líbání...pak sex?... Mě to příjde vedlejší..hlavní je mít někoho rád...

Můj názor.

martin1965*
hodnocení

0x

Na to strašně jednoduchá odpověď. Ve Vašem věku se určitě kolem Vás pohybuje spousta mladých mužů, kteří pociťují totéž a chtěli by to samé, pokuste se být pro ně přitažlivá a není možné neuspět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]