Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chutná svačinka

Od: frogwomen odpovědí: 11 změna:

Neznáte někdo prosím recept na nějakou chutnou svačinku? :) slíbila jsem kamarádce že něco ukuchtím ke sváči na zítra, ale nic mě nenapadá, děkuji :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mozzarella za dvacku z nějakého obchoďáku. Nakrájet na drobné kostky. Juknout do ledničky, veškerou zeleninu z dohledu nakrájet taktéž na kostky, sýr a zelču do jedné misky, osolit, opepřit, BAZALKU na tu nezapomenout sušenou, ale lépe čerstvou. Na závěr trochu octu. S čerstvým pečivem VELKÁ MŇAMKA a super sváča.

merilinlove
hodnocení

0x

Tortilla s kuřecím masem :-*

pohanka*
hodnocení

0x

vaječná smaženka, rajče, okurka, hořčice, petrželka nebo na tenké nudličky trochu pórku

mowla*
hodnocení

0x

Grilované uzené vepřové koleno - s křenem. *ua*

doplněno 15.08.13 19:47:

Když je dobře ogriluješ, je koleno ´prudce jedlé´ i za studena - vykostit, nakrájet na plátky - a máš výtečný obsah pro obloženou mísu, křen je studený furt... ;)

A nebo koukni sem - poradte.cz/...

frgman
hodnocení

já myslela spíše něco přenosnýho :DD ... do práce..

Šup s tím do krabičky a hurá do práce. A nezapomenout vidličku...

uska*
hodnocení

0x

Nekupuji ty srákory - majonézy nebo tatarky, dělám je doma. Nevěřila jsem, že ve chvilince jde udělat majonéza jen z mléka a oleje. U nás teď je oblíbena tato svačinka, hotova je cobydup.

mimibazar.cz/...

doplněno 15.08.13 20:17:

hope - mléko i olej má mít stejnou teplotu. Já dělám s poloviční dávky a pak přidám 2 lžičky bílého jogurtu, nastrouhaný okurek, špetku cukru a citr. šťávy nebo octa a na větě je tatarka jako lusk. A co je nejlepší, trvá to ani ne 2 minuty .

hop®

Majolka bez vajíčka? *sok* To slyším poprvé, určitě vyzkouším! *palec*

hodnocení

0x

Nakrájet veškeré dostupné ovoce na sousta, do misek a když je doma zmrzlina nebo šlehačka, tak přidat. Ale stačí jen ovocný salát. ;)Anebo vychlazený meloun, nakrájený na sousta v misce.

agumilka*
hodnocení

0x

mužeš zkusit Šopák (Šopský salát) potřebuješ jen papriku, rajce, okurku ,a klidne jinou zeleninu... vsechno nakrájíš :)

a přidás tam balkánský sýr ( ostrouháš) nebo mocarelu a dáš to shladit ...a máš to ;)

hodnocení

0x

4 lžice musli oříškové (z řady Víte co jíte www.vitecojite.eu)
1 menší jablko nastrouhat i se slupkou
1 bílý jogurt 120ml
1lžička skořice
trochu nastrouhané kůry z umytého pomeranče
Vše promíchat a dát do plastových krabiček, dobře se přenáší, pokud jak píšete, to chcete do práce.
Dobrou chuť:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]