Nejste přihlášen/a.
Pročítám jednotlivé diskuze a pokud autor reaguje na nějakou radu, místo toho aby reagoval přímo, tak doplňuje svůj dotaz. Kolikrát je těch doplnění víc a není hned zřejmé, na čí to bylo reakci. Má to nějaký hlubší význam, dělat to tímto způsobem?
Verča.
Hlubsi vyznam je v techto pripadech asi v nepochopeni, k cemu moznost doplneni otazky slouzi.
Tedy hlubsi vyznam zrejme veskery zadny.
Verčo,myslím,že správný význam toho všeho jest forma řekněme diskuze,a inteligentní člověk vždy pochopí oč tu běží,i když je cokoliv několikráte doplněno
Je to boj s větrnými mlýny. Už několikrát jsem zdvořile - a jak jsem se později přesvědčil, tak marně - žádal některé pisatele, aby raději odpovídali místo doplňování, protože se tím dá zcela zničit užitečná diskuse. Někteří jsou schopni doplnit příspěvek třeba 5x, přičemž reagují na různé odpovědi z různých podvláken. A korunu tomu dodá někdo, kdo s nimi začne tímto způsobem diskutovat. Nedá se to pak vůbec číst, natož pochopit.
doplněno 01.07.13 15:02: Možná by bylo lepší tu možnost doplňovat odpovědi nemít.
No ono je to jednoduché. Pokud někdo nemá víc, než 10% bodovaných odpovědí, nemůže odpovídat na jednu otázku víc, než 3x. Doplňovat svojí odpověď ale může bez omezení. Už se to tu řešilo mockrát. Admin má své (možná oprávněné) důvody, proč to tak je.
Pokud jsem to dobře pochopil, autorka dotazu má na mysli doplňování vlastního dotazu, nikoli odpovědi. Nevím, jestli je počet odpovědí na svůj vlastní dotaz limitován...
poradte.cz/... :D Ale no tak, vlasatec, nebuďte protiva! Kolik odpovědí a kolik reakcí? Kdo chce fundovanou odpověď, zajde k odborníkům, kdo se ptá na názor, jde do poradny laiků. Ukecaných laiků. Jednou jsem slyšela výraz "mozková bouře"pro pokec lidí ve stejném zaměstnání, kteří řešili stejný problém. Najednou se někdo chytil letmé myšlenky, druhý ji rozvinul a než kafe vypili, problém vyřešili. A tady je to totéž. Někdo ví naprosto přesně jak a co, ale druhý ví ze zkušenosti, že to není tak jednoduché řešení.
Proto jsme tady rádi a vy, podle účasti také
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.