Nejste přihlášen/a.
8x
Dobrý den, myslím si, že to bude trvat docela dlouho, resp. do té doby dokud nebude občanská společnost apatická vůči přešlapům, zrůdnostem, nekalostem, drzostem, vyhrožování, dělání ostudy v zahraničí, výsměchu i vydírání a prosté hlouposti politiků. Další možnost je, že to nová totalita pana Babiše a spol. začne potlačovat násilně a zavede nám zase normalizaci husákovského střihu. Každopádně, kluku, zůstaňte v Praze, ať o to nepřijdete
. Zdravím!
P.S. Ano, lide, drž hubu, my chceme mít klid na práci, protože makáme (pro Agrofert
).
satam - a vyvracím to rád, resp. hlavně jsem rád, že uvažuji stále správně, když/dokud Vás to zlobí.
„Hillary Clinton neměla moc dobrý týden. Nikdo předtím neměl tušení, kdo ten muž byl, ale stal se doslova senzací přes noc. Teď bude mít nejspíš pozvánky do všech show a podcastů. Jeho jméno je... (podívá se do papírů) Pítr Mučinka! A pojďme se podívat na video, jak oponoval Hillary Clinton a co jí řekl přímo do tváře!“
Do tohoto podcastu chodí největší konzervativní osobnosti, měsíc před americkými volbami tam byl i Donald Trump. Je to považováno za jeden z podcastů, který pak ovlivnil i americké volby. Z hlediska mediálního dosahu pro ČR tedy docela zásah.
jendad - jak je vidět na reakci toho závislého (nikoliv nezávislého) moderátora, tak Pítr Mučinka je znám/oblíben v USA možná více, než Elvis Presley
. Jo, Američané milují show, tak dostanou naše poctivé československojaponské cirkuse a varieta (a možná i houpačke
). Jak tam referují o panu Mučinkovi/Macinkovi demokratická média? Dočetl jsem se, že pan Mučinka/Macinka bude mít projev v OSN, tak to bude velká ostuda (pana Babiše, jako slabocha v čele panoptika a šéta vládního cirku).
jendad: Vzhledem k "oblíbenosti" Hillary Clinton mezi USA konzervativci bych to jejich nadšení nepřeceňoval. Nejspíš by Pítr Mučinka stejné nadšení u nich vzbudil třeba tím, že by jí převrátil kafe do klína. Spíše se koukejme, jak je to hodnoceno evropskými novináři, napoví třeba tohle: "Petr Macinka dostal školení pro pravicové populisty na téma fungování EU". Pan ministr Macinka by měl pracovat pro nás, pro naši vlast, je to totiž náš zaměstnanec a nikoliv bavič na volné noze, tak se ptejme, nakolik nám tahle jeho "práce" pomohla. Vám to připadá jako zásah, mně spíš jako trapas.
Já bych asi panu ministrovi poradil, aby se držel toho, co kdysi říkal Abraham Lincoln - když tedy jsme v té Americe: "Lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti."
6x
Co jsem četl, tak tentokrát se snad nejedná o demošku na podporu prezidenta, ale proti chování vlády. A ta se opravdu chová, jako by ty funkce byla nějaká odměna pro držitele, a nikoliv závazek ke správě věcí veřejných. Například dělat si z poslanecké imunity beztrestnost v kauze nesouvisející s výkonem funkce, to je přece prasárna nejvyššího kalibru. Představte si, kdyby tohle udělal Fiala, tak Babiš zboří republiku. A do toho března se určitě vyrojí další kauzy téhle vypečené party, a podle toho, jak jim to jde doposud, tak asi ne jen jedna.
5x
Demonstrovat je základní právo lidí . Podívejte se třeba na USA , kde se před bílým domem stále demonstruje a pobíhají lidé s transparenty.
Budme rádi , že tato vláda má jako prioritu svobodu a nezávislost . Na rozdíl od minulé , co přijímala ruzné omezující zákony , tak ministr vnitra už deklaroval , že nebude trestat za názor . Bohužel ale zákony už asi zustatnou , a další vlády je klidně pak mohou použít proti svým oponentum .
5x
Další otázka, která povede k urážení, zesměšňování jiných názorů a jiných lidí?
Vždyť j to zbytečné, urážet jiné.
milancukrar: Je to spousta let co jsem zde byl zablokován ( jofa) za použit jediného slova, kde jsem na konci odpovědi napsal pouze "kulový". Teď urážky jedna za druhou a je to jedno. Chápu, že by spousta lidí sem přestala chodit a byl by nezájem.
poradte.cz/...
Pane Bene, již mnohokrát jsem to napsal, že sysel nemůže mazat text. Jen přepsat CAPS LOCK, skrýt příspěvěk, stopnout diskuzi.
Takže to zbytečné sprosté slovo nemůže smazat.
Ale jistě chápete, že všechny příspěvky určitě nestihám přečíst.
Přeji krásný den.
milancukrar - rozumím, když to neskryl ani šéf, tak do toho skrytí příspěvku/nevhodného videa (nikoliv zásahu do textu) nepůjdete. To je odvaha na úrovni současného předsedy vlády, ale nezlobím se viz poučka o žití s vlky
. Také přeji hezký den a nezávidím Vám postavení na poradně.
0x
trtr, Vy znáte týdenní rozpis práce, třeba pana Pavla, pana Babiše, pana Okamury, pana Vystrčila? Co vše musí denně udělat?
trtr - navrhněte jiné řešení/"šlápnutí na kuří oko", než "ulici", které by politiky naučilo dobré práci pro lid a ne jen pro sebe (viz Motoristé sobě).
Navíc by kolikrát šlo namítat live, že kušnění o ho.. ě bylo dost a teď k věci - "bída a zkáza v zemi české a co s tím.
Byste koukali, co by plný balkon oponentů, ale pravidelně udělal s morálkou.
Vemte si, že jeden den škola, druhý ten fabrikanti, třetí třeba důchodci, pak třeba ZTP znevýhodnění,... Jak se tam takto budou střídat lidé, průtahy nebudou úplně snadné.
To p. Cukrář: Neznám, ale zase taková hoňka to nebude. Největší nervy jsou, jak vydojit max za "nic".
trtr,
"ale žádné násilí"...ano, tak je to správně, násilí nic nevyřeší, stejně jako urážky.
"Neznám, ale zase taková hoňka to nebude"...tušil jsem to, páč kdo nezkusil podobné, (nejen v politice) tak si myslí podobné jako Vy.
Přeji krásný slunný víkend.
Ty seš honzi chytrej jako rádio, tak určitě budeš vědět, jak tedy jinak projevit nějakým nepřehlédnutelným způsobem nespokojenost s chováním vlády.
Ono to stejně jednou přijde, akorát si budeme říkat, že kdyby to bylo dřív a řekli jsme si, tak se toho ten a ten ještě dožil, nedlužili bychom majlant a de facto neprodrbali i státní příslušnost.
Prostě evidentně na to nemáte, tak máte "padáky" na hodinu a šlus, času bylo dost a mi ho nemáme na rozdávání. Tak do 2-3 měsíců nové volby, ale nové lidi, žádné slepence a koalice atd.
trtr - ovšem, několik menších defenestrací, atentátů na politiky a únosů jejich dětí, vypálení jejich domků, ran rozdivočelého lidu na Sněmovnu nebo i Hrad (po vzoru rad pana Trumpa v USA), založení partyzánských oddílů, založení x-tého odboje a podzemního hnutí, lidové soudy končící popravou politika (nebo hned popravy bez soudu), by tomu odporu a hněvu lidu dodalo "šťávu" a razanci
. Berte to jako ironii, které snad neuvěříte.
Mohlo by se ale stát,že by proběhly soudy pro velezradu, zločin proti republice nebo vědomé poškození ostatních. Patrně by se obsadil minimálně jeden blok věznice, či případně i více.
Jsou tu totiž lidé, co se, dodnes smějí a těží jen z toho, že jsme Vanda srabů co ani nepípne + některým platíme rentu ještě dnes a v TV se nám smějí.
trtr - hlavně nepočítejte s tím, že budou protesty odborářů, protože ti nyní dostanou od vlády vše, o co si řeknou a možná ještě více (rozhazovat a zvyšovat státní dluh je nejdůležitější priorita této vlády, která maká pro lidi).
@trtr Vy jste asi zamrznul někde v roce 1948. Ve volbách na podzim kandidovalo asi 30 stran a sám jste mohl vidět, jak dopadly strany jako Stačilo!. Chcete nové lidi, kriminály plné politických vězňů? Zřídit milice, Rudé gardy, soudce a prokurátory jako Urválek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.