Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demonstrace na letné

Od: klukzprahy
Takže podle milion chvilek nás čeká další demonstrace za prezidenta Pavla má jít o větší protestní akci. Mě by jen zajímalo jak dlouho to bude trvat než se tyto situace uklidní a život v Česku budeme pokračovat bez demonstrací a provokací ze strany politiku a občanských provokatérů i z médií a dalších neziskových organizací. Je mi úplně do pláče tohle vidět v mé rodné české zemi. Snad už další demonstrace nebudou a bude klid.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Odpověď je jednoduchá:
Až lidé obecně zmoudří a začnou se chovat jako lidé a ne jako neandrtálci! A to tvrdím s tím, že se tak chovají skoro všichni bez ohledu na to, na které straně zrovna stojí!

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, myslím si, že to bude trvat docela dlouho, resp. do té doby dokud nebude občanská společnost apatická vůči přešlapům, zrůdnostem, nekalostem, drzostem, vyhrožování, dělání ostudy v zahraničí, výsměchu i vydírání a prosté hlouposti politiků. Další možnost je, že to nová totalita pana Babiše a spol. začne potlačovat násilně a zavede nám zase normalizaci husákovského střihu. Každopádně, kluku, zůstaňte v Praze, ať o to nepřijdete . Zdravím!

P.S. Ano, lide, drž hubu, my chceme mít klid na práci, protože makáme (pro Agrofert ).

Bene, promiňte, ale myslel jsem, že jste chytřejší. Vyvracíte mi to.

ben®

satam - a vyvracím to rád, resp. hlavně jsem rád, že uvažuji stále správně, když/dokud Vás to zlobí.

km

satam: nezachoval jste se tímto svým komentářem jako neandrtálec? ... ;)

0rion
hodnocení

1x

Co jsem četl, tak tentokrát se snad nejedná o demošku na podporu prezidenta, ale proti chování vlády. A ta se opravdu chová, jako by ty funkce byla nějaká odměna pro držitele, a nikoliv závazek ke správě věcí veřejných. Například dělat si z poslanecké imunity beztrestnost v kauze nesouvisející s výkonem funkce, to je přece prasárna nejvyššího kalibru. Představte si, kdyby tohle udělal Fiala, tak Babiš zboří republiku. A do toho března se určitě vyrojí další kauzy téhle vypečené party, a podle toho, jak jim to jde doposud, tak asi ne jen jedna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]