Nejste přihlášen/a.
Vysvětlí mi někdo systém bodování?Někdy mám dojem že je tu určité množství bodů které někdo zcela náhodně rozděluje mezi odpovědi.jak může mít bod "prázdná" odpověď? pokud někdo něco napíše,přidělí si bod a smaže to,neměly by zmizet i body?
,,Prázdná,, odpověď může mít hodnocení.Pro někoho registrovaného je to dobrá odpověď a tak ji ohodnotí.Pro tebe samozřejmost a třeba se divíš,že zrovna tohle něco někdo neví a jinému,,prázdná,, rada pomohla a tak ji ohodnotí.
Já se třeba divím tomu,že někdo už pobírá příspěvek na bydlení a neví jak to celé funguje.Nebo se někdo diví,že manželka je málo nemocná a dostala jen průkaz TP (tělesně postižený ) a rozčiluje se,že nemůže parkovat na invalidech u obchodu.Atd...
Např. z Volné diskuze se hodnocení nezapočítávají.Když se otázka s hodnocenou odpovědí přesune z hodnocených do ,,volné,, tak se taky nezapočítává.Hodnocení musí být minimálně dvě.Jinak se nezapočítají.Přepočet se provádí každé ráno a započítávají se hodnocení jen za poslední rok. - ale pravidla jistě znáš.
Osobně se na nějaký hodnocení nedívám a je mi to jedno.Triko si nehoním.Dívám se na to jestli by mi rada mohla nějak pomoct a stejně si vyberu z každé něco a pak se zařídím podle svého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.