Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnocení odpovědí

Od: nunici® odpovědí: 4 změna:

Vysvětlí mi někdo systém bodování?Někdy mám dojem že je tu určité množství bodů které někdo zcela náhodně rozděluje mezi odpovědi.jak může mít bod "prázdná" odpověď? pokud někdo něco napíše,přidělí si bod a smaže to,neměly by zmizet i body?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, zde není systém bodování, ale je zde systém hodnocení/ohodnocení (admin je na slova o bodování dost "alergický", tak je nepoužívat). Nikdo si nemůže svou vlastní odpověď ohodnotit, tak vložte odkaz, kde jste zde takový zlořád našel. A jako registrovaný máte možnost nahlášení nepravosti (řada uživatelů poradny upozorňuje na problémy např. s dodržováním pravidel v otázce, ale nahlásit to se stydí, či co). Zdravím!
hodnocení

hodnocení

3x

,,Prázdná,, odpověď může mít hodnocení.Pro někoho registrovaného je to dobrá odpověď a tak ji ohodnotí.Pro tebe samozřejmost a třeba se divíš,že zrovna tohle něco někdo neví a jinému,,prázdná,, rada pomohla a tak ji ohodnotí.

Já se třeba divím tomu,že někdo už pobírá příspěvek na bydlení a neví jak to celé funguje.Nebo se někdo diví,že manželka je málo nemocná a dostala jen průkaz TP (tělesně postižený ) a rozčiluje se,že nemůže parkovat na invalidech u obchodu.Atd...

Např. z Volné diskuze se hodnocení nezapočítávají.Když se otázka s hodnocenou odpovědí přesune z hodnocených do ,,volné,, tak se taky nezapočítává.Hodnocení musí být minimálně dvě.Jinak se nezapočítají.Přepočet se provádí každé ráno a započítávají se hodnocení jen za poslední rok. - ale pravidla jistě znáš.

Osobně se na nějaký hodnocení nedívám a je mi to jedno.Triko si nehoním.Dívám se na to jestli by mi rada mohla nějak pomoct a stejně si vyberu z každé něco a pak se zařídím podle svého.

hodnocení

Někdo hodnotí jako prospěšnou odpověď ve stylu " hořící seno je nejlepší hasit benzínem,někdo tohle. Osobně se mi první odpověď zdá nebezpečná,druhá je mi k ...

Hodnocení odpovědí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]