Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SPZ se třemi čísly uprostřed

Od: merunka odpovědí: 15 změna:

Je to nějaká nová SPZ se třemi čísly uprostřed,mezi 2 písmeny a 2 čísly na konci.

Jen se ptám ze zvědavosti.Někdo si fotil zřejmě zajímavé fáro s takovou SPZ.Dobře to z dálky nebylo vidět,ale ta značka?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

2x

asi rz na přání

Ty mají 8 znaků, místo standardních sedmi.

merunka
hodnocení

Netvrdím,jestli jich bylo 7 či 8 neviděla jsem to dobře,ale obojí je možné.Vylezl z toho hošan tak 50kilový.

Spz nebo rz se nedávají podle kil majitele *smich* Mohla to být vývozní nebo z jiného státu..Škoda, že nemáte fotku..Například ve velkých městech už vyčerpali číselné kombinace a přidali písmeno navíc..Pražské to tak mají..viděl jsem jich už pár

No jo no. Takže víme prd.

Slovenská SPZ dvě písmena - tři číslice - dvě písmena

Česká SPZ/RZ na přání - 8 znaků, min. jedna číslice

A určitě řada dalších možností

merunka
hodnocení

Dobrý nápad-- douotnák-- podle kil by to bylo proměnlivé číslo :-D

fik
hodnocení

2x
Komplexní přehled aktuálních formátů: md.gov.cz/...

18.07.25 06:17
hodnocení

1x

.

bear
hodnocení

0x

Z jakého státu?

merunka
hodnocení

Mně to nepřipadlo české,možná ani sr.Tabulka byla o fous větší,a čísla a písmena tenká a větší,viděla jsem to z úhlu ...no vyfotit jsem to mohla,to by se dalo zvětšit na mobilu.Byla jsem zaujata tím,kdo s tím přijel špíš,takový hošan si na to vydělat nemohl,neměl ani 20 let,dle figury

mll
hodnocení

0x

Nějaký ze tvarů SPZ měl okres uprostřed, teď ale nevím na co byla, jestli na vozíky. Takže SPZ bývala 00-AA-00 (ty pomlčky tam byly) případně se přidávalo třetí písmeno po vyčerpání řady.

Z nových by to podle tohodle podalnici.cz/... mohla být diplomatická značka, 3 čísla, 2 písmena a 2 čísla (000 CD00).

merunka
hodnocení

Ne diplomatická znám,mají tam ještě jednu barvu,ale viděla jsem tam,bylo .- 00-000- 00

Ta tabulka nebyla běžná česká,měla větší tenčí písmena/čísla

merunka
hodnocení

Dnes tam stál znova,tak jsem jej vyfotila

merunka
18.07.25 21:55
hodnocení

SPZ se třemi čísly uprostřed

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]