Nejste přihlášen/a.
6x
Na hřichy se vyprdni a odpust si je sama
Člověk je hříšná nádoba a stim se nedá nic dělat
Ja mam na krku za život hříchú že mi i peklo budé jednou malí
Zpovidam se zasadně občas jen dvoum kámošúm lahvi tulamoru a lahvy koly
Život je fajn tak proč si ho dál komplikovat?
dabel - "Život je fajn tak proč si ho dál komplikovat?"
Oni si ho nekomplikují, spíš naopak. Je to jednoduché - když se něco nepovede, nebo je přímo nějaký malér, či snad dokonce někomu ublížím (zabiju), já za to přece nemůžu - Bůh to tak chtěl. Takže se vyzpovídám a všechno je zase v pořádku.
Amen.
Díky bohu to české zákony chápou jinak a v base zčerná i ten nejkristusáčtější fanatik, pokud zákon porušuje,.
"Chtěla bych se ze svých hříchů vyzdpovídat,protože je možné jít do očistce kde sv.Petr s klíčem rozhodne kam člověka pošle. O pekle se mluví jako o utrpení kde je oheň, pláč a skřípění zubů čertů."
Hlavně se nechoďte zpovídat ke katolickým farářům, protož ti mají víc hříchů než vy.
A "očistec" nebo "peklo s čerty" jsou výmysly katolické církve, aby strašila své ovečky a nutila je tak k poslušnosti a dávání peněz za odpuštění hříchů.
3x
Navázat s Ježíšem osobní vztah? Jedině osobně! A nechal bych se při té příložitosti (vyháčkovat)...
Ale no tak, Hujere. Vy si pletete Ježíše s guru Járou. Ten háčkoval.
Od Ježíše podobné nebezpečí vůbec nehrozí. Vždyť i do Panny Marie musel nakonec vstoupit Duch svatý. Svatá rodina podobné problémy, jaké máte na mysli, určitě nemá. Jaga.
Jelikož jsem celý život atheista, nebudu to dál rozvádět.![]()
2x
Tak co by neslo v kostele navazat spojeni s nejvyssim panem.
Snad od pohledu poznas, kdo z pritomnych je tam nejvyssi. Metr na to snad nepotrebujes.
A nemusi zustat pouze u duchovniho spojeni. Fyzicke je take pripustne. A navrch zabavne.
A nechat si od nej odpoustet muzes klidne nekolikrat denne, pokud to on zvladne.
0x
Dobrý den, navázání kontaktu s Ježíšem je věc, která se odehrává nikde jinde než pouze ve Vaší hlavě. Navazovat tedy můžete zcela kdekoliv, klidně i doma ve sklepě nebo cestou do trafiky.
Já v žádné výmysly nevěřím, ale právě věřící si libují v tom, že jejich vymyšlený vůdce je vlastně všude, takže není vázán na prostor Vašeho kostela.
A soukromě dodám, že jednou, až Vás to přestane bavit, můžete na celou tuto hru zapomenout a věřte mi, že o nic nepřijdete, naopak získáte.
Psal jsem, že to můžete navazovat pouze ve své hlavě. A jak račte vidět, zde takové nesmysly jaksi nikdo další neprovozuje.
0x
P.S. A vážně - k víře nepotřebujete ani kostel, sektu či nějakou modlu.
0x
To učí jen jeden z vícero směrů v tzv. hinduismu zvaný advaita.
A bacha, slovo eso- či ezo- na vás spolehlivě přivolá oheň a síru zdejšího politruka-stratkoma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.