Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netbook 7" + wifi - co si o něm myslíte?

Od: petr0007* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda-li je tento notebook dobrý pc.bazos.cz/... je tam u toho inzerátu i video ...

Na tomnto notebooku bych chtěl hrát nějaké starší hry , skype , icq...facebook...a world a excel, power point...
Vyhovuje mým požadavkům?...

Děkuji moc všem za odpověď...:)

doplněno 18.07.10 22:54:

Dobře děkuji všem ...takže kupovat si ho nebudu...jaký jiný netbook(mini notebook by jste mi doporučili?...tak do 4000 kč?,děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolinar*
hodnocení

0x

Krásný večer, já bych ho nebrala ani zadarmo :) Má strašně malý HDD - 2 GB je opravdu málo. Pokud je nainstalovaný OS, což musí tak tam nic navíc nedáte.. Musíte mát přídavný HDD nebo paměťovou kartu. Máme doma něco podobného na cesty s HDD 8 GB. Je tam OS, office, antivir a tím to končí. Pokud chceme nainstalovat nějaký další program, nebo hru musíme nainstalovat na jinou paměť a i přesto mi to pořád hlásí málo místa na disku. Takže asi tak. Hezký večer. :)

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Podle mě je nesmysl něco takového kupovat. Vlastně se tomu ani nedá říkat notebook. Mnohý telefon má dnes lepší parametry :)

hodnocení

0x

Muj prispevek vse vystihuje i rady ostatnich...

poradte.cz/...

doplněno 18.07.10 20:51:

Jinac na to nelze naistalovat noic z vam znameho softu icq atd...opravdu ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]