Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda-li je tento notebook dobrý pc.bazos.cz/... je tam u toho inzerátu i video ...
Na tomnto notebooku bych chtěl hrát nějaké starší hry , skype , icq...facebook...a world a excel, power point...
Vyhovuje mým požadavkům?...
Děkuji moc všem za odpověď...
Dobře děkuji všem ...takže kupovat si ho nebudu...jaký jiný netbook(mini notebook by jste mi doporučili?...tak do 4000 kč?,děkuji
Krásný večer, já bych ho nebrala ani zadarmo Má strašně malý HDD - 2 GB je opravdu málo. Pokud je nainstalovaný OS, což musí tak tam nic navíc nedáte.. Musíte mát přídavný HDD nebo paměťovou kartu. Máme doma něco podobného na cesty s HDD 8 GB. Je tam OS, office, antivir a tím to končí. Pokud chceme nainstalovat nějaký další program, nebo hru musíme nainstalovat na jinou paměť a i přesto mi to pořád hlásí málo místa na disku. Takže asi tak. Hezký večer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.