Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manžel nosí kalhotky. Jaký je váš názor?

Od: andreaz odpovědí: 23 změna:
Dobrý den.
Miluji svého manžela, takového jakej je, a jsem mu schopna tolerovat i některé věci. Čím mě ale překvapil,když mi řekl že rád nosí kalhotky, a že by je rád nosil i předemnou, aby se nemusel pořád skrývat. Řekla jsem mu fajn, nos je, ale nechci na tobě vidět žádná tanga nebo krajky ani žádné uple těsně, které by mu ho deformovaly ani žádný vykrojene ze kterých by mu vylezal ven. Řekl dobře. Po chvíli se mi ukázal v oněch kalhotkách, úplně mi s nima vyrazil dech, měl takové ty bavlněné kalhotky které vesměs nosí starší dámy, možná i mladší, šité na ženské přirození, normálně mu seděly, nikde nic mu nevylezalo a vůbec mu to nedeformovalo a měl to tam volné. Byla jsem úplně překvapená, že z takového nepřeberného množství střihu a materiálů, je střih který může sedět i chlapovi.
Říkal že je nosí kvůli materiálu který mu vyhovuje a že mu lépe sedí a cítí se v nich lépe.
Jaký máte názor na to, může se se najít střih kalhotek který by seděl i chlapovi.
Co by jste tolerovali svému protějšku...? Zachovala jsem se správně a zoleruji mu je a nevadí mi to...

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Však si noste co chcete.;)

Hlavně neobtěžovat veřejnost.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, není to normální a není k tomu žádný důvod (kromě nějaké výmluvy, kterou to lze "okecat"). Ovšem, když pána milujete, tak to přehlížejte a neříkejte to svým dětem (s tchýni by o tom mohl být zajímavý rozhovor). Zdravím!

ltz
hodnocení

2x
Dámské prádlo může být jemnější materiál, ale střihem se vůbec nehodí pro chlapa, ten střih mu nemůže vyhovovat. Prostě pro chlapa nepohodlný. Podobné by bylo, kdyby žena nosila pánské slipy, jako že jsou třeba teplejší. Také by vypadala divně.
kdosi

To je tak úžasné, že tu máme tak odborně vzdělaného zbožíznalce, že prostě ví,že na celém světě neexistuje ani jeden jediný střih něčeho, co se prodává jako dámské kalhotky, který by mohl sedět nějakému jednomu konkrétnímu chlapovi (kterého neviděl), takže nezbytně tazazatelka, která to na vlastní oči viděla musí mít vlčí mlhu a halucinace z hladu.

A žena s panskýma slipama vypadá rozhodně líp, než ta samá žena v bombarďácích. Alespoň pro ty kombinace, které jsem dosud viděl. Ovšem naštěstí pan vševědoucí ltz to také ví líp, ačkoli to neviděl.

On totiš nepotřebuje vidět. On prostě ví a tak to platí :)

ben®
kdosi - bylo by fajn, abyste si ujasnil/a, jestli tady chcete vystupovat jako žena nebo jako muž. Je jedno, kterou variantu zvolíte, ale držte se jen jednoho pohlaví - Vaše písmenka zde budou důvěryhodnější.
kdosi

@ben kde v těch písmenkách vidíte, že bych vystupoval jako žena?

ben®
kdosi - toto není první příspěvek nebo komentář osoby s přezdívkou "kdosi". Tento zde neregistrovaný člověk vystupuje někde jako muž a jinde zase jako žena. Pokud chcete předejít záměně s někým jiným, který sem píše také jako "kdosi", tak si tento nick zaregistrujte, přihlašujte se pod ním a pište jako jedno pohlaví, které si zvolíte.
ltz
Kdosi - tak máte pravdu, omlouvám se. Některé ty dámské by mohly sedět, ale spíše ty volnější tzv. bombarďáky. Ty se ale už nevyrábějí. Dnešní výrobci preferuji spíše sexy prádélko, i když se nemusí jednat přímo o tanga. Takže ženy mají velký výběr.

julie12345
hodnocení

1x

Pokud jde o padnoucí střih a materiál, tak to chápu. Sama musíte vidět, esli je uvalený anebo ten důvod je takto čiště praktický. Taky jsem kdysi spávala ve vesele barevných trenýrkách od mojeho a nikdo z toho obchvat neměl.

pb®
hodnocení

1x
Prozraďte manželovi existenci pánských slipů, možná o nich neví. To jsou samé treny, boxerky...

hodnocení

0x

Naprosto ho chápu. Některé materiály dámského prádla jsou příjemnější, než prádla pánského.

A navíc: Dnes nikoho nepohoršuje, když ženy nosí kalhoty (dnes už přizpůsobené jejich potřebám), ale před cca 150 lety by to bylo nemyslitelné. Stejně se koukám i na oblibu mužů v dámských kalhotkách. Tedy pokud se nejedná o sexuální úchylku, samozřejmě!

hodnocení

0x
To už tady bylo poradte.cz/... . No a na okraj - ještě jsem takového exota naštěstí nepotkal,přijde mi to hodně divné.

...ještě jsem takového exota naštěstí nepotkal...
Bezne se potkavas, ocumujes nebo zkoumas chlapy ve spodnim pradle, ze usuzujes, ze si se s takovym jeste nepotkal?

Jasně, zase si musí někdo kopnout, hledat nějakou nenormálnost na odpovědi. Co je nepochopitelného na odpovědi, že nevím o tom, že bych někoho takového potkal? A hned dedukovat, že chodím někam očumovat - spíš to vypadá, že víš o čem píšeš, máš s tím zřejmě zkušenost. Jako mně je fakt jedno, v čem kdo chodí, jen si myslím,a ano, nezkoušel jsem to, že dámské prádlo má jiný střih a nebude tak sedět, ale můžeš mít jinou zkušenost.

Odpovedi

"nevím o tom, že bych někoho takového potkal"
"ještě jsem takového exota nepotkal"

jsou naprosto odlisne a kazda z nich nezbytne vede k jinym zaverum.

Tot vse.

liska5
hodnocení

0x

Já nevím proč, ale připadá mi, že tohle napsal ten chlap sám. Žena s tím asi nevyrazí na poradnu, když je rozhodnutá mu to tolerovat. To jen on, jako by si nebyl jist a chtěl více potvrzení, že to ještě není za hranou a že mu to vlastně sluší.

Jinak bavlněné pohodlné pánské prádlo taky existuje. To je výmluva, že jiné než dámské nejde sehnat.

Ale ať si chodí v čem chce!

To neni o potvrzeni, ale pokus o nenapadny exhibicionismus. Chce, aby se to vedelo a nekde musi pozvolna zacit.

luda
Ať si každý nosí co se mu líbí a v čem se cítí příjemně.

hodnocení

0x
Normální to určitě neni ale každej máme ňákou tu svou libústku de jen o to stim nelízt na veřejnost a neobtěžovat ostatní
Takže pokud stim nák neblbne a vám to nevadí tak at si nosí co chce

y
hodnocení

0x

Pokud to nosí že mu to je pohodlný, tak ok.

Pokud ho to vzrušuje, tak trpí sexuální úchylkou. Je to psk uchylak.

Jiného zase vzrušuje sex s dětmi, zo u se říká pedofil. Většina z nich se kouká jenom na obrázky nebo na to myslí.

Prostě občas se stane, že v mozku vznikne nějaká mutace, porucha.

howgh

hodnocení

0x

Dámské prádlo je občas takové měkčí, jemnější, než pánské. Ale kdyby hledal, jistě najde pěkně vypracované pánské slipy, ve kterých se bude cítit dobře. Podle mě je to ujeté. Za chvíli ho napadne: A co takhle podprsenku?*smich*

Pokud se někde v pánských šatnách převléká do práce, možná by ho vyléčily reakce spolupracovníků. Chlapi by určitě nemlčeli a měli plno připomínek. A možná by mu to pomohlo. Jaga.

fram
hodnocení

0x

Pán má možná jenom větší, nadstandartní pozadí. Tak proč ne, když vyhovuje střih, zřejmě typ boxerky zbozi.cz/...

Každý nemá konfekční postavu. Platí to o některých oděvech i pro dámy...

mako
Dobrý den. Myslím, že není třeba řešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]