Nejste přihlášen/a.
Dneska už nejsou doménou mužů tlusté bavlněné spodky s vlasem. Jejich prádlo je rozmanitější, mnohdy pestré. Viděla jsem pánské boxerky s půllitry piva, se žirafami, se slunečnicemi, s hady... Takže je docela možné, že pán má něco podobného. Skutečně dámské kalhotky by mu asi neseděly, škrtily by ho. Protože mají jiný střih, než prádlo pro muže, které má vpředu větší vůli.
Jinak je mi divné, že jste toto prádlo zaregistrovala až na něm. Vy jeho prádlo neperete, nevěšíte, nesušíte, neskládáte /případně nežehlíte?/ Že jste si toho nevšimla už při praní, ale až na něm.
Pokud se pán v práci převléká v šatně s ostatními chlapy, jistě by si nedovolil chodit v dámských kalhotkách. Víte, co by to bylo v šatně za haló?
Ještě jsem se chtěla zeptat - proč píšete to divné slovo MAJTKY? Nikdy jsem neslyšela, že by se tak dámskému prádlu říkalo. Nemyslela jste spíš RAJTKY? Počkejte, zda na manželovi neuvidíte podprsenku. Potom by to už ale chtělo vážně zasáhnout. Samotné rajtky nevadí tak moc. Jaga.
Díky za vysvětlení, nejsem OSTRAVAK, ale od Pardubic. A tady u nás žádné majtky nejsou.
Jinak - to "rožni" jsem už kdysi také zaslechla. Bylo mi vysvětleno, že se nebude grilovat, ale že se jedná o rozsvícení. Jaga.
V dámských kalhotkách normálnímu chlapovi pindík automaticky vyleze bokem ven, a tudíž mu visí ven, přiskřípnutý gumou od nohavičky u stehna. Jak si navléká třeba džíny, to bych docela ráda sledovala. Tazatelka kecá, nebo nerozezná pánské "rajtky" od dámských.
Z odkazu @jedubabicka: "Nenosím dámské spodní prádlo proto, abych se vystavoval, ale protože je z příjemného materiálu a je mi pohodlné. Neškrtí, nedře a nepadá." Sice kalhotky nenosím, ale tento důvod velice dobře chápu a schvaluji.
Proc by hned mel byt trans to nechapu? Ja sam nosim bezne jen s manzelkou musime davat pozor pri uklidu do supliku co je ci ani jeden nema rad kdyz druhy hleda sve pradlo jinde nez ma byt.Ja na rozdil od jinych jsem panske spodni zrusil uz jen pro pohodli a uz jsem mel po krk v lete zaparenin i opruzenin taky pro vyber materialu i strihu. Ano u nekterych lekaru narazim na odpor ale staci dotaz najde se jiny pristupnejsi co to neresi.Takze nic neskryvam a nevim proc taky je to jen ma volba,manzelce to nevadi jen si musela zvyknout oba totiz jsme prosli vychovou 70-80 let takze je jasne ze nahled na takove noseni verejne byl listek do "ustavu tech nejchytrejsich " bez sance na rychle propusteni .
Je to jen o komunikaci TECH dvou mezi sebou zda se shodnou a jaka si nastavi pravidla ci jim to nevadi.Za mne my se zenou si uzijem pri nakupovani hezkeho pradla hlavne u placeni na kase hlavne casto paniky v ocich prodavacek jak zjisti ze kazdy si platime sve pradelko a hlavne jake.Navic je fajn kdyz je po ruce nekdo blizky kdo poradi co se hodi i slusi nez jen ze chce prodat a mit kseft.
Takze ve finale je to kazdeho osobni vec pripadne paru jak se domluvi ci jsou vzajemne toleranti nebo jakou kvalitu jejich vztah.Zvenci se vzdy najde nekdo kdo bud tvrdit ze je ON trandak ci buzna pak vetsinou nastane nadherny moment (aspon u nas) ze zena vetsinou "s laskou pohladi po tvari nezne" .Pak ode mne ONA schyta velky polibek ci i neco jineho... ponecham fantazii a mokrym snum ctenaru
.
Ja nosim bezne vsude i podprsenku (mam prsa C) a mam vyhodu damske satny tam to nikomu nevadi a to nejsem ani gay ani trans ani fetisista.Zenam to nevadi aspon ty co mne znaji (vi proc mi narostly prsa) a ty stydlivejsi jdou o chvilku drive i do sprchy.Ze by mi neco melo utikat z majtek je blbost ono staci dobre vybrat si a je pohodli vetsi jak v trenkach ci jinem panskem pradle.Jedina vada na krase je ze manzelka zarli na kolegyne na satne jinak nema problem ani neco poridit do vybavy.Kazdy mame sve pradlo uz jen kvuli velikostnim rozdilum.Nemam duvod skryvat co nosim a jen hloupy se posmiva cemu nerozumi ci z nedostatku informaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.