Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manžel nosí kalhotky

Od: karolina* odpovědí: 44 změna:
Dobrý den. Objevila jsem u svého manžela, že nosí kalhotky, když se odpoledne po příchodu domů převlíkal jsem si všimla, že má na sobě kalhotky.Neměl žádné krajkové, ale takové ty klasické bavlněné s kytičkami.Se na něho dívám a poznávám co má na sobě,ikdyž se to snažil skrývat pod dlouhým tričkem. Hned jsem reagovala co to máš za majtky,ty nosíš majtky.? Se jenom usmál a řekl no.
Víc jsme se v tom nevrtali. Nevím jak mám na to reagovat, mám to přehlížet. Od té doby se snaží pomalu to přestávát skrývat. Jinak jeho chování je zcela normální, nikdy se nechoval divně

44 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jen jestli jste se nespletla Vy. Můj syn má také kytičkové spodky a jsou moc hezké. Dneska je to přece běžná věc, nevím co se Vám na tom nezdá. *co*

hodnocení

4x

Dneska už nejsou doménou mužů tlusté bavlněné spodky s vlasem. Jejich prádlo je rozmanitější, mnohdy pestré. Viděla jsem pánské boxerky s půllitry piva, se žirafami, se slunečnicemi, s hady...:-D Takže je docela možné, že pán má něco podobného. Skutečně dámské kalhotky by mu asi neseděly, škrtily by ho. Protože mají jiný střih, než prádlo pro muže, které má vpředu větší vůli.

Jinak je mi divné, že jste toto prádlo zaregistrovala až na něm. Vy jeho prádlo neperete, nevěšíte, nesušíte, neskládáte /případně nežehlíte?/ Že jste si toho nevšimla už při praní, ale až na něm. *sok*

Pokud se pán v práci převléká v šatně s ostatními chlapy, jistě by si nedovolil chodit v dámských kalhotkách. Víte, co by to bylo v šatně za haló?

Ještě jsem se chtěla zeptat - proč píšete to divné slovo MAJTKY? Nikdy jsem neslyšela, že by se tak dámskému prádlu říkalo. Nemyslela jste spíš RAJTKY? Počkejte, zda na manželovi neuvidíte podprsenku. Potom by to už ale chtělo vážně zasáhnout. Samotné rajtky nevadí tak moc. ;) Jaga.

Majtky se říká kalhotkám u nás na ostravsku běžně.
" v práci převléká v šatně s ostatními chlapy " - to už jsem někde četl. Franto, tvl, od kdy nosíš dámský kalhotky? Chlapi, od tý doby, co je moje stará našla v mém autě...
Paní @babojago ano na Karvinsku taky říkáme majtky, ale čemu se taky divit že*smich*
my taky rožiname světlo u jinde zas rozsvěcují*smich*

Díky za vysvětlení, nejsem OSTRAVAK, ale od Pardubic. A tady u nás žádné majtky nejsou.*smich*

Jinak - to "rožni" jsem už kdysi také zaslechla. Bylo mi vysvětleno, že se nebude grilovat, ale že se jedná o rozsvícení. ;) Jaga.

On je to polský výraz a proto se používá jen při severní hranici a to ještě jen tam kde je polská menšina. Na Liberecku byste s ním taky asi neuspěli.
makk

babajaga: U světla je "rožni" ještě jakž takž, ale já v Brně slyšel i :"Franto rožni počítač".

Aj my Záhoráci rožiháme svjetuo.

alfons*
Majtki jsou ve spisovné polštině kalhotky.
Taky občas nosívám, jakožto běžný heterosexuál, kalhotky krom boxerek když mám chuť, určitě skoro třicet let, někdy častěji, někdy, méně často, běžně i s krajkou, je to taková příjemná změna a neškodný kalhotkový fetiš, něco neobvyklého pro zpestření všednosti.
Mám zkušenosti, že ženám to většinově nevadí, některým se to spíš líbí, nebo je to vzrušuje, když má partner třeba jejich, i jsem jich dost dostal.
Pro mě jsou kalhotky při dobrém střihu a materiálu pohodlné a to vůbec nemám malé péro, ale musí to být samozřejmě kvalitní značkové, hezky šité pružné prádlo, žádné vietnamské za 50,-. Jiné kousky, z dámského šatníku nenosím.
Samozřejmě když to někomu vadí, nosit je nemusí, ale tím pádem to nemusí ani odsuzovat, nebo polemizovat jestli to je pro chlapa fyzicky možné nebo ne, když to nemá dlouhodobě vyzkoušené ;).
Je to individuální záliba, a co na tom.
Pokud to partnerce vadí, má možnost to partnerovi říct a už se musí sami dva srovnat.
alfons*
@babajaga
Rajtky budou zas z trochu jinýho oboru :-D.

hodnocení

4x

Hmm... a pindíka s pytlíkem dává kam? Vyšroubuje a strčí do kapsy?

V dámských kalhotkách normálnímu chlapovi pindík automaticky vyleze bokem ven, a tudíž mu visí ven, přiskřípnutý gumou od nohavičky u stehna. Jak si navléká třeba džíny, to bych docela ráda sledovala. :-D Tazatelka kecá, nebo nerozezná pánské "rajtky" od dámských. *co*

alfons*
Pitomost, jak z kterých ;).
alfons*
@suzymon
Stejně by mě docela zajímalo, podle čeho jsi k tomuhle závěru došla :-D.
nevadixd
Tak za mně.
Nosím pánská tanga a nemám problém...
Mnohem pohodlnější než boxerky,slipy ale hlavně ani nehrozí vyhrnutí nohavic trenek které také není pohodlné...
Při cca 5tem obléknutí do pánských Tček nevím že je mám nedivím se že ženy miluji Téčka

makak
hodnocení

2x
Pokus o trolling nic moc. Příště to musíš lépe promyslet. Nebo si manžel pere kalhotky po nocích a pak je na tajném místě suší?
id
Ne ne, po použití je vyhodí do smetí a ihned vynese odpadkový koš. A ještě dostane pochvalu jak pomáhá v domácnosti.
lojza

Ten tvuj taky?

karolina*
hodnocení

Manžel je je opravdu potají pral i sušil.
makak
Jasně a ty sis nevšimla,že jeho spodní prádlo žádné nepereš... já se divím,že někteří naivkove na to odepisuji,jako by to byl reálný dotaz. A pak se diví,že nekdo může naletet na spam z Ugandy.
karolina*
hodnocení

Právě že unas je to manžel kdo zapíná pračku
makak
Tak proč to pral tajne,když pere on a ne ty? nějak se do těch vymyslu zamotavas *smich*

Nechte toho, je to průhledné, vymýšlíte si. *nene*

karolina*
hodnocení

Pere on protože to tak máme doma nastavene, kde je napsané že prát musí ženská, když pral své prádlo tak přidával do praní pánské prádlo, tedy slipy abych nic nepoznala,

27.03.23 10:06
hodnocení

2x

Adame?

Opět zpátky v Evropě. Minule Kanada a teď Holandsko. K tomu cestou změna pohlaví a svatba. Ten člověk žije ve strašném fofru. Jen nevím, kde na to cestování bere když byl ještě před týdnem nezaměstnaný a strýcem zavlečený chudák do Holandska.

hodnocení

1x

Z odkazu @jedubabicka: "Nenosím dámské spodní prádlo proto, abych se vystavoval, ale protože je z příjemného materiálu a je mi pohodlné. Neškrtí, nedře a nepadá." Sice kalhotky nenosím, ale tento důvod velice dobře chápu a schvaluji.

ben®
hodnocení

0x
Dobry den, mne by prislo v takove situaci normalni zeptat se proc ty kalhotky nosi. Vas odpoved manzela nezajima, ale ptate se internetu a tim nebudete vedet nic. Zeptejte se manzela: “Proc je nosis.” Zdravim!
doplněno 26.03.23 13:56: karolina - vyborne. Uz to vite, my zde take a vse je OK.
karolina*
hodnocení

Zajímá mě to,je to čerstvé nechci jednat ukvapeně, a dneska manžel mi sám odsebe řekl proč je nosí, že přej se v nich lépe cítí a že mu lépe sedí,mi to osobně nevadí jenom nerada bych aby se kvůli nim dostal do nepříjemné situace

hodnocení

0x

Jestli mu je v tom dobre...

hodnocení

0x

A to jste si, při praní a sušení prádla, doposud nevšimla neznámých kalhotek? Nebo je pral a sušil, utajeně sám, aniž byste věděla? To mi přijde hodně divné! *smich2*

hodnocení

0x

Man Thong Prank - Best of Just For Laughs - YouTube

makk
hodnocení

0x

Pořád se volá o rovnoprávnosti a vyrovnání se žen a mužů a když to máte zase se vám to nelíbí *smich* . Byly doby, kdy bylo naprosto nepřijatelné, aby žena nosila kalhoty a dnes je to úplně běžné. Asi si budete muset zvyknout. :) .

tebi
hodnocení

0x
Neřekla bych, že si tazatelka vymyslí. Manžel je prostě skrytá trans. Akorát ty náznaky tam musely být , nevěřím že ne. Řada " můžu" je nosí, jen to skrývají. Já osobně bych byla v šoku, ale kdybych ho měla moc ráda, pokusila bych se s tím žít dál...
vonwolf

Proc by hned mel byt trans to nechapu? Ja sam nosim bezne jen s manzelkou musime davat pozor pri uklidu do supliku co je ci ani jeden nema rad kdyz druhy hleda sve pradlo jinde nez ma byt.Ja na rozdil od jinych jsem panske spodni zrusil uz jen pro pohodli a uz jsem mel po krk v lete zaparenin i opruzenin taky pro vyber materialu i strihu. Ano u nekterych lekaru narazim na odpor ale staci dotaz najde se jiny pristupnejsi co to neresi.Takze nic neskryvam a nevim proc taky je to jen ma volba,manzelce to nevadi jen si musela zvyknout oba totiz jsme prosli vychovou 70-80 let takze je jasne ze nahled na takove noseni verejne byl listek do "ustavu tech nejchytrejsich :)" bez sance na rychle propusteni .

Je to jen o komunikaci TECH dvou mezi sebou zda se shodnou a jaka si nastavi pravidla ci jim to nevadi.Za mne my se zenou si uzijem pri nakupovani hezkeho pradla hlavne u placeni na kase hlavne casto paniky v ocich prodavacek jak zjisti ze kazdy si platime sve pradelko a hlavne jake.Navic je fajn kdyz je po ruce nekdo blizky kdo poradi co se hodi i slusi nez jen ze chce prodat a mit kseft.

Takze ve finale je to kazdeho osobni vec pripadne paru jak se domluvi ci jsou vzajemne toleranti nebo jakou kvalitu jejich vztah.Zvenci se vzdy najde nekdo kdo bud tvrdit ze je ON trandak ci buzna pak vetsinou nastane nadherny moment (aspon u nas) ze zena vetsinou "s laskou pohladi po tvari nezne" *smich*.Pak ode mne ONA schyta velky polibek ci i neco jineho... ponecham fantazii a mokrym snum ctenaru *hi**srdce**hi*.

jiofa

Máte recht. Ještě podprsenku a nebude to mít chybu. Odhaduji váš věk 50 a více a to musí být zážitek.*modla*

vladislav
hodnocení

0x
Pani Karolino. Takove ty klasicke bavlnene kalhotky (bombardaky) jsou opravdu velmi prijemne a pohodlne i pro muzskeho. Zkuste mu navrhnout at si ty s kytickami necha na doma a na bezne noseni mu obstarejte obycejne bile 100% bavlnene kalhotky bez krajek. Ty jsou mene napadne, kdyby se mu neco necekaneho prihodilo.

hodnocení

0x

Jedna známá šila manželovi z květovaných závěsů trenky a plavky z nějakých šatů a v tom chodil na dovolené po pláži. Byl rád,jak má šikovnou manželku. Opravdu to není vtip.

vonwolf
hodnocení

0x

Ja nosim bezne vsude i podprsenku (mam prsa C) a mam vyhodu damske satny tam to nikomu nevadi a to nejsem ani gay ani trans ani fetisista.Zenam to nevadi aspon ty co mne znaji (vi proc mi narostly prsa) a ty stydlivejsi jdou o chvilku drive i do sprchy.Ze by mi neco melo utikat z majtek je blbost ono staci dobre vybrat si a je pohodli vetsi jak v trenkach ci jinem panskem pradle.Jedina vada na krase je ze manzelka zarli na kolegyne na satne jinak nema problem ani neco poridit do vybavy.Kazdy mame sve pradlo uz jen kvuli velikostnim rozdilum.Nemam duvod skryvat co nosim a jen hloupy se posmiva cemu nerozumi ci z nedostatku informaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]