Nejste přihlášen/a.
Najděte si na YT krátké video Štefana Harabina. Jsou v něm řečené zajínavé poznatky, které platí už od roku 2014. Až se o tom konečně začne mluvit veřejně, tak se budou chytat za své nosy všichni ignoranti u nás i v cizině. Jsem zvědav na klasická až standartní prohlášení pánů BENa a pana Cukráře. Kdo to umí a má možnost, prosím o přidání toho videa sem. Děkuji.
Ne. Je to to krátké 2.28 minuty. Relace: Rusko není agresor. Rozhodl Haagsky súd.
Původně jsem tohle video nemyslel, ale poslechl jsem si ho a hodí se pro stejnou tématiku jako to krátké. Na tohle by měli odpovědět i partajníci ve vládě i parlamentu. Ti naši. A vlastně i ti v EU parlamentu.
Takze myslis cl.51 nee 511?
Článek 51.
Dojde-li k ozbrojenému útoku proti některému členu Spojených národů, nic v této chartě není na překážku přirozenému právu na individuální nebo kolektivní sebeobranu, dokud Rada bezpečnosti neučiní opatření pro zachování mezinárodního míru a bezpečnosti. Opatření, učiněná členy při výkonu tohoto práva sebeobrany, oznámí se ihned Radě bezpečnosti a nedotýkají se nikterak touto chartou stanovené pravomoci a odpovědnosti Rady bezpečnosti, aby kdykoli podnikla takovou akci, kterou považuje za potřebnou k zachování nebo obnovení mezinárodního míru a bezpečnosti.
a ted ta pointa, co tim chtel auťor rict?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.